Outfit: 13.08

august 13, 2014

Kuna ilmad on läinud üpriski jahedaks, sain ma just täpselt õigel ajal kätte oma Sheinsidest tellitud jaki/pintsaku. Pildilt tundus see päris paksust materjalist ja päris jäik, kuid tegelikult on materjal keskmise paksusega ja väga järeleandlik ja mõnus.
Teiseks on pildil Sheinside crop-top, millest ma sain aru, et mulle sellise lõikega pluusid ei istu ja need teevad mind tõeliselt paksuks ja kõhust suure heinakuhja, kuid pluus ise on väga laheda disainiga, kerge ja lendlev :)
Ja muideks, mu digikas on läinud "suvapuhkusele", sest millegi tõttu on ta piltide kvaliteedi jätnud uskumatult kehva... :(

Kõrvarõngad - H&M - u 7-8 eur
Pintsak/jakk - http://www.sheinside.com/ - 32,50 eur
Pluus - http://www.sheinside.com/ - 11,90 eur
Püksid - Bershka - 7 eur
Kingad - NS king - u 19 eur

Varsti-varsti teen teatavaks ka TradeHouse loosimise võitja! :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. nii armas tüdrukulik outfit :)

    VastaKustuta
  2. Mul ka see sama pintsak ja mulle ka selle materjal meeldib. Istub kenasti seljas, värvid ka ilusad ja väga mõnus jahedamal suveilmal topile peale tõmmata. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See materjal on kindlasti üks põhjuseid, miks sellest minu lemmikjakk mõne hetkega sai. Mugav kõikjale selga panna ja tõesti - sobib iga ilmaga :)

      Kustuta
  3. Kuidas tellida sheinsidest ja kui arve on väiksem kui 30, palju postikulu siis?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tellimine käib nii nagu mujaltki välismaisetelt lehtedelt - vaja on krediitkaarti/PayPali kontot. Saatmise kohta on täpsem info siin: http://www.sheinside.com/Shipping-Info-a-280.html alla 30$ ostude saatmine on 4,99$

      Kustuta