Tootearvustus: kreemjas deodorant, kas tõesti toimiv?

august 28, 2014

Nagu lubatud üllatan teid täna tootearvustusega. Tänaseks tooteks olen valinud Garnier Neo Fresh Blossom kuivkreem deodorandi, mis jõudis minuni täiesti juhuslikult, sest kiiremas korras oli vaja uut deodoranti. Pihustavatest deodorantidest oli mul selleks hetkeks täiesti kõrini saanud, sest neid on ülitüütu kuskil nurgas sussutada ning lõppude lõpuks peavad kõik teised rõivistus viibijad minu deodorandi "aroomipilvedes" hõljuma. Samuti ei lähe mulle peale kohe üldse mitte higipulgad, täielikud jubedused minu jaoks, sest see kuidas need kaenlaalused kleepuma jätavad on lausa õõvastav... võehh...
Kuid siin ta on, minu arvamus praeguse aja vist populaarseimast deodorandist (igaljuhul minu kaks trennikaaslast teadsid kohe nimetada kellel see on ning kellele see meeldib jne).

Garnier Neo - Fresh Blossom 
Mis tootega on tegu? 
Tänu kuivkreemi koostisele katab NEO naha täiuslikult ja higistamisvastased koostisained saavad veelgi tõhusamalt toimida. Nii tunned end higi ja ebameeldiva lõhna eest kaitstuna.
NEO koostises on 80% nahka hooldavaid aineid, mis muudavad su naha pehmeks**.
NEO kuivkreemi koostis imendub koheselt, kuivab kiiresti ja ei jäta riietele ega nahale jälgi.
Fresh Blossom: Värske ja kosutav õiearoom. Noodid: greip, roos, seedripuu.

Heheh vahva, et kõige meeldivama lõhnaga (mõnus suvine kooslus erinevatest troopilistest lõhnadest) deodorant on lisaks heale lõhnale ka minu lemmikvärvidesse pakendatud, kuid see selleks. Deodorant on tõepoolest täiesti kreemjas ja väljub tuubist 3 poolringi kaudu ning seda saab peale kanda nahal vägagi pehmelt libiseva otsikuga. 
Kreem on kaenlaalustele tõeline unelm. See ei jää kipitama (näiteks peale raseerimist), ei jäta paksu kihti ning ei jää kleepuma. Samuti imendub see vaid hetkega ning teate - see ei jäta jälgi tumedatele riietele, rääkimata heledatest. 
Kui ma aus olen, siis ma tegelikult ei uskunud, et see higistamise eest üldsegi kaitsta võiks. Lihtsalt tundus nii uskumatu, et võõpad omale mingisugust kreemi peale ning oledki higistamisest ja higihaisust prii, kuid tegelikult nii see on. Kannan deodoranti peale igal hommikul (praegu on mul ka veel väga tihe treeningnädal) ning kuni õhtuni ei ole tunda mitte mingisugust lõhna. Kõige olulisem on toote juures siiski see siidine tunne - see on lihtsalt mega, kui pehmed mu kaenlaalused on nad pole kunagiiii niiiiiiiii pehmed olnudki. Kogu see aerosoolne jama on nad nii kuivaks muutnud ning samuti on panuse andnud ka raseerimine. 
Garnier neo on toode, mis on kindlasti oma krõbedat hind väärt ning kindlasti jääb see pikemaks ajaks minu riiulitele :)

Garnier Neo deodorandid on saadaval (peaaegu) kõikides toidupoodides hinnaga 3,65 eur. 
Hindeks 10/10

On kellelgi veel kogemusi sarnase tootega? :)
Eliise

You Might Also Like

11 comments

  1. Mul määris küll musta topi ära :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Äkki sa panid liiga palju? Mina panin musta pusa peale kohe peale kreemitamist ja mitte ühtegi laiku ei jäänud.

      Kustuta
  2. Mul ka täpselt see sama ja olen ülirahul. Alguses olin ka skeptiline ja esimest korda käisin sellest poes mööda ja ei tahtnud nimelt osta, aga ükskord siiski võtsin ta ära ja super. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma pole ka kunagi nii rahul olnud ühegi deodorandiga, minu silmis nüüdsest asendamatu :D

      Kustuta
  3. sama. määrib riideid ja minu meelest nõrk kaitse ka higistamise vastu sel. trennis on vahe teiste antiperspirantidega märgatav. soovitan garnieri invisible black & white roll-on'i. .)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahju, et sinu kogemus nii negatiivseks jäi :( Kui sellest ära peaksin imekombel tüdinema, siis jätan kindlasti meelde ja proovin :)

      Kustuta
  4. Olen kasutanud täpselt seda sama ning väga rahul :) nõus kõigega, millest kirjutasid.

    VastaKustuta
  5. super deodorant! minul on roosakam versioon ja jumaldan selle lõhna.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures, ma olin poes täiesti kahevahel just roosa ja selle praeguse vahel, siis tegin oma valiku ei millegi põhjal, sest nad on tegelikult väga sarnase lõhnaga :)

      Kustuta
  6. Kas see deodorant sisaldab alumiiniumit?
    Soovitan alumiiniumit sisaldavaid deodorante vältida, on kindlaks tehtud, et rinnavähi tekkimise risk on neil mitmekordne, kes kasutavad selliseid deodorante. Internetis ka palju informatsiooni selle kohta.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah sisaldab küll, kodus kõiki teisi deodarante vaadates nägin, et ka kõik teised sisaldavad alumiiniumit. Paratamatu komponent deodorantides, mis on kirjelduses alati ka esimene, mistõttu ma arvan, et ilma alumiiniumita deodorante leidub vähe ja need on üüratult kallid. Siiski tänan informeerimast :)

      Kustuta