Tootearvustus: kodune spaa Signe seebid toodete abil

september 29, 2014

Mul on rõõm, et saan koostööd teha kodumaise firmaga Signe seebid, mille toodete kiidulaulu olen kuulnud ikka päris mitmelt inimeselt ning otseloomulikult olen kiidusõnu lugenud ka teistest blogidest. Ma olen eriti vaimustuses nende toodete kujundusest, kodulehest, piltidest ja tekstist. Kõik on justkui liiga armas et olla tõsi!
Nüüd oli mul võimalus kõiki neid tooteid ise testida ning mina sain endale küll ühe koduse spaapäeva teha, sest keha ja jalad said vannitatud ning pestud ja samuti sai nägu väga põhjalikult puhastatud, kuid nüüd tutvustaksin teile igat toodet eraldi.
Minule saadeti testimiseks apelsini vannipiim, jalavannisool, jalaseep, meresoola-mündiseep.

Esmalt pilk minu jalahooldusesse, millesarnast polnud ma kunagi teinud. Selleks kasutasin jalavannisoola ning jalaseepi. Etteruttavalt võin öelda, et nii positiivset kogemust pole mul varem kunagi olnud! :)

1) Signe seebid jalavannisool
Mis tootega on tegu?
Eukalüpt leevendab lihaspingeid ning -valu.
Lavendel toniseerib, rahustab nahka.
Teepuu on üks tugevamaid looduslikke antiseptikuid, omab ravivat mõju mitmete nahaprobleemide korral.
Meresool on rahvameditsiinis hinnatud oma laialdase toime poolest- sool on lihaseid lõõgastav ja põletikuvastase toimega, tõhus ekseemide ja väikeste haavade parandamisel. Aitab nahal lõõgastuda ja taastuda, kiirendab ainevahetust ja leevendab liigese ning lihasevalusid.

Ma pole kunagi näinud mõtet jalgade leotamisel. Esiteks see võtab palju aega ning teiseks ei ole ma kunagi aru saanud, et peale leotamist mul kuidagimoodi parem oleks, kui ainult see, et pimsskiviga on lihtsam mässata.
Küll aga suutis see jalavannisool mid jalgade vannitamisse täielikult armuma panna ja teate miks? Puhtalt seetõttu et see teeb jalad mitte pehmeks, vaid väga-väga pehmeks ja siidiseks. 
Lisasin jalavanniveele 2,5 lusikatäit soola ning sellest piisas täielikult. Sool lahustub kuumas vees väga kiirelt ja hakkab jalgade ümbert justkui väikeste torgetega mustust ära võtma. Ilmselt on see väikene torkivustunne tekitatud teepuuõlist, mida sool ilmselt ohtralt sisaldab, sest lõhnast on seda juba väga tugevalt tunda. Kui hakkasite nüüd mõtlema, et miks peaks meeldida kellelegi torkivustunne jalgade ümber, siis pole see pooltki nii hull kui ilmselt ette kujutate. See on just mõnus ja ergutav. Ma kujutan ette, kuidas peale pikka trennipäeva juba oma jalad jalavanni panen ning need koheselt väsimuse unustavad, sest soolas olevad ained on jalgadele uskumatult värskendavad. 
Nagu ma juba poole sõnaga mainisin on see väga puhastav ja oma koostise tõttu väga lõõgastav. Lisaks sellele on jalavannisoolal ka äärmiselt meeldiv lõhn, sest ma armastan teepuuõli lõhna, mida vastupidi jällegi mu ema vihkab, seega maitse asi. Ma elaksingi nagu teepuuõli maailmas - topin seda kõikjale kus võimalik naturaalsel kujul, oman teepuuõliga peitepulka ning nüüd ka jalavannisoola - perfektne kooslus! :)
Asendamatu toode minu vannitoariiulil!

Signe seebid jalavannisool on saadaval http://www.signeseebid.ee/ hinnaga 4,50 eur ning edasimüügipuntides (http://www.signeseebid.ee/meie_sobrad/).
Hindeks 10/10

2) Signe seebid jalaseep
Mis tootega on tegu?
Jalaseebis sisalduvad eeterlikud õlid on antiseptilised ja hooldavad. Seep sisaldab erineva tugevusega koorivaid osakesi: pimsskivi, maasikaseemned ja aprikoosikivi.

Taaskord toote, millega esimest korda kokku puutun. Jalaseepide headusest olen samuti pikki-pikki postitusi lugenud ning nüüd oli mul rõõm seda ka ise testida, kuid paraku olid mu lootused veidike liiga kõrgele pandud.
Kuna toote kirjelduses on palju koorivaid osakesi, millest ma eeldasin, et seebi sees on need tõepooltest suurte tükkidena, mis aitavad üleliigset nahka eemaldada, siis paraku nii see polnud, kuid kerge koorimistunne tekkis ikka. Esmalt on seebil aga peal väikene seebikiht, mille seest koorivad terakesed välja sulavad, seega ärge alguses väga ära ehmatage, et teie seep ei koori üldse - koorib küll! :)
Küll aga suudab seep jalad väga-väga pehmeks teha ning see tegi minu töö lihtsamaks pimsskiviga, millega sain eemaldada surnud naharakud palju kergemalt kui varem. Samuti annab seep jalgadele suurepärase värskustunde.
Seepi ei saaks ma eristada lõhna poolest see on täpselt selline nagu üks õige käsitööseep olema peab. Loodushõnguline! :)

Signe seebid jalaseepon saadaval http://www.signeseebid.ee/ hinnaga 4,50 eur ning edasimüügipuntides (http://www.signeseebid.ee/meie_sobrad/).
Hindeks 8/10

Nüüd aga minu eilsest väga mõnusast vanniskäigust, milleks võtsin appi apelsini vannipiima

3) Signe seebid apelsini vannipiim
Mis tootega on tegu?
Retk magusa apelsini aeda. Apelsini õli parandab jumet ja loob hea meeleolu.
Piim muudab vannivee luksuslikult pehmeks, sisaldades hulgaliselt vitamiine ja nahka hooldavaid ning niisutavaid aineid.

Mina lisasin oma vannivette 6 lusikatäit vannipiima (mu vann on ülipisike) ja minu vannivesi muutus piimja asemel hirmutavalt halliks nagu oleks sealt mõni notsu välja hüpanud, kuid see selleks. Vannipiima sees on oranžikad apelsinikooretükid? mõne lille kroonlehed? - igaljuhul need andsid asjale natukene romantilisemat külge juurde. Vannipiim on pulbri kujul ja see lahustub sekunditega (eriti siis, kui vesi samal ajal jookseb).
Vanni minnes võttis mind vastu mõnus apelsiniaroom, mis tekitas suuuuuure apelsiniisu, sest see lõhn oli täpselt see, mis siis kui apelsini koorida ning nagu te teate ei saa kunagi apelsini/mandariini salaja süüa, sest terve ruum täitub selle lõhnast. Sama on ka vannipiimaga. Terve vannituba täitus mõnusa aroomiga, mis jäi sinna veel kestma ka peale vannitamist.
Vannipiimalt ootasin ma seda, et see pehmendaks vett ja ka nahka nagu kirjelduses märgitud on, aga naha pehmust ma peale vanniskäiku küll ei tundnud ja seetõttu pidin tootes natukene pettuma, sest peale lõhna ja värvi ei muutnud see vannitamisel mitte midagi :(

Signe seebid apelsini vannipiim on saadaval http://www.signeseebid.ee/ hinnaga 4,50 eur ning edasimüügipuntides (http://www.signeseebid.ee/meie_sobrad/).
Hindeks 6/10

4) Signe seebid meresoola-mündiseep
Mis tootega on tegu?
Erakordselt värskendav ja ergutav piparmündi aroom sobib kasutamiseks hommikuse dušši all, kui ka pärast kuuma randa jahutuseks.
Rahvameditsiinis on meresool hinnatud oma laialdase toime poolest- sool on lihaseid lõõgastav ja põletikuvastase toimega. Aitab nahal lõõgastuda ja taastuda. Kasutada tavapäraselt pesemiseks. Sobib kasutamiseks raseerimise seebina ning võib vähendada vistrike teket.

Mina katsetasin seepi nii näol kui raseerimiseks, et näha kas tõesti saab ühe seebiga pesta nägu, keha ning raseerida jalgu - saab küll!
Näopesuks on see minu arvates väga sobiv, sest minu normaalse nahatüübi jättis see peale pesemist väga siidjaks ega kuivatanud seda üldse. Pigem ma tunnen, et nägu on isegi rohkem niisutatud. Ei teagi kas viimane omadus on tingitud veest või tõepoolest seebi imelisest koostisest. Nägu on äärmiselt pehme ja ka puhas - minul aitas seep näiteks meigi väga hästi eemaldada. 
Liikudes raseerimise juurde, siis natukene pidurdas see minul raseerija liikumist ning järgmistel kordadel ma seda raseerimiseks siiski appi ei võtaks, küll aga on see väga hea kasutada peale raseerimist, sest tõepoolest aitab seep vältida karvade sissekasvu ja põletiku teket. Samuti aitab jalgu rahustada ning leevendada kerget punetust.
Lõhna poolest väga piparmündine ja mõnus. Üsnagi neutraalne ja meeldiv. 
Seep on oma koostiselt tõepoolest väga puhas ning ei vahuta metsikult vaid just täpselt parajalt - nii nagu üks õige seep vahutama peab! :)

Signe seebid meresoola-mündiseep on saadaval http://www.signeseebid.ee/ hinnaga 4,50 eur ning edasimüügipuntides (http://www.signeseebid.ee/meie_sobrad/).
Hindeks 9/10

Loodan, et teil oli mõnus lugemine! :)
Õige pea teatan ka loosimise võitja :)
Eliise

You Might Also Like

5 comments

  1. Mina olen just seda sama meresoola ja mündi seepi kasutanud raseerimiseks, raseerimisgeele ja vahtusid ei taha enam nähagi :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Võid-olla ma pean lihtsalt naaaatukene rohkem harjuma, kuid esialgu oli küll väga võõras :D

      Kustuta
    2. Võib-olla tõesti. Kusjuures ma olen märganud, et seepi kasutades püsib zilett kauem terav :)

      Kustuta
  2. Ma pidin kommenteerima, et a) notsu ei saaks vannist välja hüpata, sest neil on sellised väiksed kleenud jalad, et need ei võimaldaks neil seda teha, b) kui notsu vannivees liguneks, oleks seal kindlasti hulgim muid põnevaid asju vees, kui vaid hall vannivesi :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh ma ei mõelnud seda nii otseselt pigem nagu pisikese naljaga, vabandavad paid Milvile! :D

      Kustuta