Tootearvustus: Marjased üllatused meie oma armsalt JOIK'ilt!

september 11, 2014

Ma armastan TÄIEGA sügist, mitte selle tõttu et juhhei saab kooli minna vaid seetõttu, et enne sügise algust saavad valmis ka veel mõned hilisemad marjad ning küpsevad õunad. Sügisega tuleb alati ka poelettidele midagi uut, samuti ka muusikamaailma ning absoluutselt kõikjal puhuvad uued tuuled!

Täna räägiksin teile JOIK'i kahest kodukootud marjaüllatusest. Nendeks on nende uhiuus metsamarjaseep ning jõhvika ja mustsõstra näomask. Lisaks nendele kahele ka väike ülevaade jõhvika ja nisuidu näoseerumist, sära andvast vaarika kehakreemist magusmandliõliga ning kiiresti imenduvast käte- ja jalakreemist aaloe ja emu õliga. 

1) Jumet parandav jõhvika ja mustsõstra näomask tuhmile ja elutule nahale
Mis tootega on tegu?
Jumet parandav näomask aitab elavdada tuhmi näonahka ja parandada jumet. Maskis sisalduvad jõhvika- ja mustsõstrapulber ergutavad nahka c-vitamiiniga ja panevad selle särama, piim ja mesi pehmendavad ja toidavad nahka ning valge ja roosa savi puhastavad poore, eemaldades liigse rasu ja mustuse.
Kasutamine: sega üks teelusikatäis maskipulbrit sama koguse vee, piima, või taimeteega, kanna nahale ja lase kuivada. Väldi huuli ja õrna silmaümbrusnahka. Hoia kuni mask on kuivanud (umbes 15 min) ja eemalda seejärel rohke leige veega. Kasuta maski kord nädalas.
Minu kurvastuseks ja laiskuse allasurumiseks on toode tõepoolest pulbrikujul nagu te ka näete. Alati on mul selle kokkusegamisega üks suur jama - nii ka seekord. Algul sai segu liiga paks, see oli pooleldi nagu savi või midagi selletoalist. Siis lisasin (imepisikese) tilgakese vett juurde ja segust oli saanud väga vedel moodustis. Nii ma pidin umbes 2-3 korda oma segu täiustama, et see maski moodi välja näeks. Minu jaoks lihtsalt naaatukene liiga palju pusimist ning valmiskujul maski eelistaks ma mitmeid kordi rohkem. 
Küll aga on see oma omaduste poolest vägagi toimiv. See lubab küll jumet parandada, mida ma enda puhul ei märganud, kuid nägu saab meeletult puhtaks ning see aitab ka poore avada. Samuti saavutab nägu ka tagasihoidliku läike ning peale  ei vaja see ka lisaniisutust (mul on normaalne nahatüüp, kuivemal nahal soovitaksin ka pärast kreemitada). Kindlasti saab sellest maskist minu iganädalane "suurpuhastaja" eriti nädalalõppudel, kui nägu on kõiksugusest mustusest ja kraamist väsinud ning vajab just sellist restarti, mida see mask väga hästi pakub. 
Lõhna suhtes ärge kõrgeid lootuseid seadke, sest marjalõhna üledoosi te sellest maskist küll ei saa, mustasõstralõhn on pea olematu, kuid samas pole ka tootel häirivat haisu, seega täiesti neutraalse lõhnaga mask. 

JOIK'i jõhvika ja mustasõstra mask on saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 5,00 eur ning samuti ka muudes müügipunktides http://www.joik.ee/poed/.
Hindeks 7/10


2) Metsamarjaseep
Mis tootega on tegu? 
JOIK uus kahevärviline metsamarja seep lõhnab nagu suvine marjasaak, kus mustikaid, vaarikaid ja põldmarju - mahlane ja ahvatlev, aga mitte väga magus. Sobib suurepäraselt kokku meie Metsamarja sorbeti küünlaga.
See lõhnabki täpselt nii hästi kui hea see välja näeb. Oeh, kui see tupp juba vannituppa satub, siis üsna pea saab vannitoast üks marjaparadiis, sest see lõhn on lihtsalt niiivõrd i-m-e-l-i-n-e, et paneb üha rohkem ja rohkem ühte neljakandilisse seebitükikesse armuma. 
Mind on õnnistatud normaalse nahatüübiga (nagu ka eelpool minisin) ning seetõttu kasutasin ma seda näopesuks ja kasutan ka homme... ja ülehomme... niikaua kui see jumalik toode otsa peaks saama. Tavaliselt jah räägitakse, et seebiga ei tohi nägu pesta - hirmsasti kuivatab ja toob veel 100 häda kaela kortsude ja muude paharettidega. Minu nägu sai aga meeletult puhtaks (käsi mööda põski hõõrudes tuli selline mõnus krudin ka välja) ning lisaniisutust ei vaja kohe kindlasti mitte samuti muutus näonahk isegi pehmemaks kui enne pesemist. Teate miks see nii on? Vaadake ise kui mitmeid õlisid see sisaldab, hoopis midagi muud kui tavalised seebid (olea europea fruit oil, brassica campestris seed oil, cocos nucifera oil, elaeis guineensis oil, theobroma cacao seed butter, helianthus annuus seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, ricinus commuunis seed oil). Uhh, see teeb suurepärase koosluse 8'st kõiksugusest õlist. 
Teate ma võin kõlada nii tobedana, aga ma pole vist eales ühesti seebitükist nii vaimustuses olnud ning teate, see on tegelikult ka päris soodsa hinnaga! :)

JOIK'i marjaseep on saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 3,20 eur ning samuti ka muudes müügipunktides http://www.joik.ee/poed/.
Hindeks 10/10


Ning nüüd väike ülevaade kolmest testrikesest, mis minu pakiga kaasa tulid:

3) Siidine näoseerum jõhvika ja nisuidu õlidega
Mis tootega on tegu? 
JOIK luksusliku koostisega siidine näoseerum sobib ideaalselt kuiva ja/või küpse naha hoolduseks.
* oliivsqualaan on imekerge koostisega luksuslik õli, mis sarnaneb naha oma loomuliku seebumiga ning aitab nahka toites ja niisutades sellel loomulikult moel uueneda;
* jõhvikaseemne õli on erakordselt suure E-vitamiini sisaldusega õli, mis niisutab tõhusalt nahka ja säilitab selle elastsuse;
* nisuidu õli ning quinoa õli hõlbustavad naharakkude varustamist hapnikuga ning rakkude uuenemist;
* ohakaõli ja kannatuslilleõli imenduvad ülikiiresti ja aitavad viia toitaineid sügavale nahka;
* nisuproteiin silub ja pinguldab nahka ning moodustab tõhusa tõkke niiskuskao vastu.
Näoseerum on mugavas pipetiga pudelis - tilguta 6-8 tilka seerumit käele ja levita see õrnalt siludes näole ja kaelale. Seerum imendub kiiresti ja jätab naha sametiseks.
Kasuta seerumit õhtuti peale näopuhastust. Kuivema ja lisaniisutust vajava naha puhul võib seerumit kasutada ka hommikul. Eriti hea on seda teha talvel kui külm ilm ja temperatuurikõikumised kohtlevad nahka karmilt.

Seerumid on need, mis mulle lihtsalt kohe üldse ei sobi. Ilmselt ei vaja mu nahk lihtsalt nii rammusat turgutust või siis on veel liiga noor nii niisutavate toodete jaoks. Mu nahk ei võta seerumeid kohe üldse mitte vastu. Seerumikiht püsib mul peal tunde - seni kuni ta lõpuks suurest vihastamisest maha pesen, sest see sügelev tunne ning see "raamitud naha" tunne on see, mis mind kohe täiega endast välja ajab. Vahet ei ole, kas panen 1,2 või 5 tilke. Ikka on sama, kuid samas - see on ju ka toote üheks ülesannetest, luua nahale niiskusetõke.
Küll aga on see seerum kindlasti abikäsi neile, kes võitlevad nahakuivusega, sest tõenäoliselt püsib nahk niisutatuna mitu-mitu tundi ning ei vaja mitmekordset pealekandmist nagu näiteks peab tegema paljude kreemidega. Samuti suurim sõbrake külmadel talvedel, kui nahk peab harjuma väga-väga suurte temperatuurivahedega ja see teeb ikka väga palju kurja. 
Lõhna poolest täiesti tavaline - ei midagi erilist ega ei midagi halval moel meeldejäävat. Meenutab võib-olla tõesti natukene hapukat jõhvikat :)

JOIK'i näoseerum jõhvika ja nisuiduõliga on saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 8,00 eur ning samuti ka muudes müügipunktides http://www.joik.ee/poed/
Hindeks 5/10


4) Sära andev vaarika kehakreem magusmandli õli ja looduslike mineraalidega
Mis tootega on tegu? 
JOIK rohke magusmandli õli, sheavõi ja kookosõliga rikastatud kehakreem niisutab ja paneb naha särama. Looduslikud mineraalid annavad ihule õrna sädeluse. Kreem on kiiresti imenduva koostisega ja sobib suurepäraselt päevitunud naha esiletoomiseks või kahvatuma naha tooni ühtlustamiseks.
Kreem on isuäratava vaarikalõhnaga!

See viimane lause tootekirjelduses... see on tõesti nii. Mul tuli selline vaarikaisu kreemi kasutades peale, et täiestiii uskumatu. Otseloomulikult on kreem väga armsa roosaka tooniga, mis annab kreemile puhtalt stiilipunkte juurde. Minu nõrkused on ju marjased lõhnad... ja noh olgem ausad... roosa. 
Pildil mängib valgus küll natukene üle, kuid õrnalt on näha ka läiget, mida kreem suurepäraselt annab. Tõepoolest läige ei ole selline kriiskav/karjuv/odav vaid just selline õrn ja naiselik viis ennast sõna otseses mõttes "läikima lüüa". kreem imendub väga kiirelt ja ei jäta nahale paksu kihti. Küll aga teeb kreem naha väga pehmeks ja niisutatuks, siidpehmeks ja superlõhnavaks (muidugi selle sõna kõige positiivsemas mõttes) :)

JOIK'I sära andev vaarika, magusmandliõli ja mineraalidega kehakreem on saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 6,40 eur ning samuti ka muudes müügipunktides http://www.joik.ee/poed/.
Hindeks 9/10

5) Käte- ja jalgade kreem emuõli ja aaloega

Mis tootega on tegu?
JOIK värske lõhnaga kreem kätele ja jalgadele on kiiresti imenduva koostisega ning jätab naha pehmeks ja niisutatuks.
* aaloe rahustab ning aitab taastada kuiva ja kahjustatud nahka;
* emu õli ja sheavõi pehmendavad ja toidavad karedat nahka;
* värvohakaõli vähendab naha niiskuskadu ja aitab säilitada naha elastsust
Kasuta kreemi nii tihti kui vajalik, soovitavalt alati peale kätepesu. Kreem on mugavas tuubis, imendub kiiresti ja sobib kasutamiseks korduvalt päeva vältel.
Ma pole eriti paljude kätekreemidega kokku puutunud, kuid see kätekreem tundub minu jaoks natukene liiga kerge ja sobib pigem kasutamiseks kevadel/sügisel. Talvel jääks see abimees ilmselt natukene hätta, sest kreem ei ole väga niisutava toimega, mida vajaksid käed just karmide ilmastikuoludega. Jalgade peal toimib toode samamoodi, aga jalgadele on selline niisutus täpselt piisav, sest mingit rammusat kihti oma varvaste ümber ei tahaks ma kohe kuidagi ette kujutada... 
Alati on kõiges aga mingi aga ning selle toote aga on see, et see on päris meeldiva lõhnaga. Kerge ja mõnus, jääb kätele mõneks ajaks püsima ning siis hakkab vaikselt vaikselt minema hiilima :)

JOIK'i käte- ja jalakreem aaloe ja emuõliga on saadaval http://www.joik.ee/ hinnaga 5,20 eur ning samuti ka muudes müügipunktides http://www.joik.ee/poed/.
Hindeks 7/10

Tänaseks ongi kõik. Homme liigun aga Tallinnasse Kristiine keskusesse STENDERS poe avamisele, millest püüan ka teile pisikese ülevaate teha! :)
Olge armsad, üks päev veel vastu pidada!
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Näomask tundub huvitav, selle peaks ise ka kunagi ära proovima kui ülejäänud maskid otsa saavad. Minul pole eriti vahet kas on pulbri kujul või mitte :P

    JOIK tooted on väga head olnud kõik, mis olen proovinud. Viimati üllatas mind näokoorija, parim mida siiani kasutanud olen!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures, blogisid lugedes jäi mulle ka näokoorijale pilk peale, sest selle kohta olen vist ainult kiidusõnu kuulnud ja tegelikult ongi minu novoexperdi näokoorija otsa saamas, seega tuleb plaani võtta :D

      Kustuta
  2. Olen seerumit proovinud. Minu kuivale nahale küll ei mõjunud mitte kuidagi. Vastumeelne ka ei olnud, kasutasin ära, aga toime oli null :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, et oma kogemust jagasid, tegin vaid oletuse, aga võta näpust ei sobigi kokku kuiva nahaga :D
      Ma ei ole siiani veel ühtegi toimivat seerumitki leidnud, seega ilmselt sama teekond on ka Sinul :D

      Kustuta