Tootearvustus: erksavärvilised musid Avonilt

jaanuar 19, 2015

Taaskord saan teid rõõmustada Avoni toodetega, mis on minu arvates tõelised värvikahurid, sest neil uutel huulepulkadel on lausa 20 erinevat värvitooni: üks kirkam kui teine.
Minule saadeti neist 20st proovimiseks 3 ja tundub, et neist kolmest saab minu meigikotis olevatele huulepulkadele väga hea konkurent, sest oma värvide poolest ületavad need kõiki huulepulki, mis mul kunagi olnud on.

Avon Ultra Color Indulgence huulepulgad

Uhh need kolm erksavärvilist sõpra on oma toonide mõistes mu südame täielikult võitnud, kuid igast toonist räägin eraldi veidikene hiljem.
Hetkel iseloomustaksin huulepulki üldiselt, et saaksite aimu, milline on nende koostis.

Huulepulkadesse on lisatud niisutavat geeli, mis tagab huultel lopsaka tulemuse niisutades neid ja jättes neid kergelt läikima. Samuti on geelja koostise plussiks see, et see võimaldab huulepulgal väga hästi mööda huuli libiseda ja see omadus muudab pealekandmise vägagi kergeks.
Mis aga natuke kasutamist häirib on see, et tootel on üsnagi ümar tipp, mis raskendab ligipääsu suunurkadesse ja ülemise huule kontuuri joonistamine on üks paras pusimine, sest tahes-tahtmata läheb mingi kogus toodet sinna, kuhu see ei peaks minema, seega alati tuleks läheduses hoida salvrätt, millega tulemust korrigeerida.
Paraku tuleb nuriseda ka püsivuse kallal, geeljas koostis küll niisutab huuli, kuid teadmata põhjusel suudab see huulte jaoks nii kerge olla, et tuleb väga kergesti maha. Näiteks süües, juues tuleb valmis olla selleks, et söögiriistad saavad selle imeerksa huulepulgaga kokku ning samuti, kui riivata kasvõi natukenegi huuli on neil kohe värv laiali. Kuid vaatame asja positiivsest nurgast - huulepulga eemaldamise teeb see imelihtsaks! :)
Kuid nüüd räägin teile lähemalt värvitoonidest, kusjuures iga tooni nimi tuleneb mõnest lilleõiest (näiteks: roosid, tulbid, moonid, hüatsindid, orhideed, hibiskused ning veel paljud teised imelised ning kirkad lilleõied).

1) Avon Ultra Color Indulgence huulepulk - toon Purple Hyacinth
Kõigist kolmest põksub minu süda kõige rohkem just selle tooni järgi, sest ma polnud kunagi varem lillakat tooni huulepulka proovinud ning poleks eales uskunud, et see nii kift välja võib näha. 
Välja näeb see pakendis küll jõhkralt tumelilla, mis pani ka mind kõhklema, kas see üldse võib huultel normaalne välja näha, kuid nüüd laulan hoopis kiidulaulu ja hakkan kindlasti tihti kasutama, siit ka järeldus - ära hinda raamatut tema kaane põhjal. 
Kataloogis on see küll kordades lillakam kui huultel, kus see pigem meenutab lillakat-roosakat, kuid siiski meeletult positiivne üllataja minu jaoks.
Ma juba etteruttavalt mainin selle huulepulga juures ära, et kõik need värvitoonid on niivõrd kontrastsed et suudavad hambad nii nii valgeks jätta :)

1) Avon Ultra Color Indulgence huulepulk - toon Red Tulip
Red tulip on just täpselt tulbipunane ja see õige väga väga kirgas punane, millesarnast mul veel pole. Punaseid toone on ju väga palju erinevaid, millest mõned näevad väga odavatena välja kuid just see punane on niivõrd glamuurne ja nädalavahtusel seda kandes sain ma meeletult komplimente mitte oma välimuse vaid just huulepulga kohta - selle põhjal võib vist järeldada, et tegu on imelise tooniga, mis suudab kogu outfit'ilt tähelepanu endale koondada.
Kuid kahjuks vajab see punane toon kõige rohkem täpsust ja nikerdamist, et huulekontuur kaunis tuleb, piltidel see mul veel väga hästi ei õnnestunud ning mulle tundub, et kõige mõistlikum on appi võtta huulepintsel.

3) Avon Ultra Color Indulgence huulepulk - toon Poppy Pink
See meeletult erkroosa huulepulk tekitas minus kohe suure eufooria, sest ma jumaldan selliseid toone, mis on nii meeletud erksad, et nendega on võimalik tavaline must kleit särama lüüa.
Huultele kandes tooni erksus küll kadus ja tegelikult sarnaneb see isegi veidike lillale, millest kõige esimesena rääkisin. Küll aga on selle lillale lisatud sutsuke neoonroosat, mis paneb selle eelnevast erinema.
Ütleme nii, et kõigist kolmest vedas natuke selle huulepulga toon mind alt ja ma oleksin oodanud midagi eriti pahvikslöövat, kuid ega sellel õrnal toonil, mida see hoopiski tekitab ka midagi viga pole :)

Avon Ultra Color Indulgence huulepulgad on saadaval 2. kataloogis (al 22.01) soodushinnaga 3,99 eur (tavahind 8,20 eur).
Hindeks 7/10


Kindlasti suutsid Avoni huulepulgad teie esmaspäeva natukene värvilisemaks muuta, vähemalt minul küll! :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Naeratusega piltidel on näha, et huuled oleksid justkui halvasti värvitud. Alumise huule ääred on ju täitsa värvimata :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sellest ma ju rääkida püüdsingi, et huulepulga tömbi otsa tõttu on väga ebamugav ja raske huuli täielikult värvida (äärtest, nurgelistest kohtadest) :)

      Kustuta
  2. Siis on õige kasutada huulepintslit!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vabandust, kuid seda ma ju mainisingi et toodet on mõistlikum kasutada huulepintsliga, kuid arvustusi tehes lähtun ma aususest ja toon välja toote head ja vead (ning ei ilusta negatiivseid omadusi).
      Ma ei saa hetkel aru miks sellest nii suur probleem on tehtud? :D

      Kustuta
  3. Võib-olla on asi natukene selles ka, et sul on huuled natukene ebaühtlase joonega. Teemasse ütleks nii palju, et punane tundub ilus :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Niiet ma polegi siis ainus kes seda arvab - mull endale tundub sama, nii veider kui see ka poleks :P
      Ma ise olen ka punasesse ja sellesse lillasse täiesti ära armunud, just täna kandsin ka lillat ja sain nii palju komplimente - tõeline pilgupüüdja :D

      Kustuta