Tootearvustus: jumestustupsuke, mis tagab veatu tulemuse

jaanuar 05, 2015

Hei minu armsad, mul oli täna sellline blogimise isu ning te ilmselt ei oska isegi seda ette kujutada, kuidas mu näpud sügelesid.
Õnneks olen ma suutnud teha nii endale kui ka teile "kingituse" ja mõni aeg tagasi ostsin omale uued jumestuskreemi pealekandmiseks mõeldud padjakesed, mis on minus äratanud nii erksaid tundeid, et need lausa vajavad kajastust :)
Minu ost toimus üsnagi möödaminnes, pooleldi hetkeemotsioonis ja pooleldi uudishimus. Olen ju ka varem proovinud Suavipieli tooteid nagu näiteks: meigišvamm ja meigieemalduskäsn. Siiani on mõlemad minus südame põksuma pannud ja meigieemalduskäsna kasutan siiani ajast, mil ma ka need otsin (siiani on neid vist kulunud juba 5 pakki!)
Kuna jah mul "oli ju tarvis" jumestuskreemi pealekandmiseks mingit abivahendit ei raatsinud ma seekord käia välja summat ühe meigišvammi eest vaid ostsin komplekti, kus neid oli lausa 5!
Kuid vaatame vaatame, mida head need 5 väikest tupsukest pakuvad:

Suavipiel meigišvammid


Mis tootega on tegu?
Lateksivabad meigišvammid tagavad veatu meigi. Švammi tekstuur võimaldab kanda meigipõhja ühtlaselt kogu näole. Švammi terav osa tagab suurepärased tulemused ka raskesti ligipääsetavates piirkondades. Sobib nii jumestuskreemi ja -vahu ning ka kompaktpuudri pealekandmiseks.

Mulle kohutavalt meeldib see, et need pole lihtsalt visatud kotti nii kuidas juhtub vaid neist on tehtud armas lillekene, mille igast kroonlehest saab mõnus abimees.
Kurb on küll see, et need on valget värvi, sest peale kasutamist tekitavad need tunde nagu need oleksid üliüliräpased.
Ma kuulsin nippi oma eelmiste meigišvammide arvustuse juures, et kui teha švamm märjaks, siis tagab see palju perfektsema tulemuse ja nii see tõesti on.
Huvitav asjaolu on ka see, et kui teha toode märjaks, muutub see poole suuremaks ja sellest saab üks suur-suur tilgakujuline švammike. Enne kasutamist soovitan siiski švammi natukene rätiku sees kuivemaks tupsutada, sest muidu võib tulemus vägagi vesine jääda
Mis puutub aga kasutamisse, siis on see tõepoolest meeletult mugav ja selle toote nurgelisuse abil on tõepoolest võimalik katta kõiksugused näopiirkonnad (silmanurgad, -alused, ninaümbrus jne). Samuti on švammi kasutamine väga säästlik - kuna selle abil on võimalik peale kanda väga-väga õhuke kiht jumestuskreemi, siis kulub meigi jaoks täpselt poole vähem kreemi, nii uskumatu kui see ka ei tunduks.
Lisaks sellele see tunne, mis tekib seda pisikest tupsukest kasutades - mõnus ja pehme, õrn ja hell.
Švammikesi on väga lihtne ka hooldada - peale kasutuskorda tuleks see vaid seebi ja veega puhtaks pesta ning ütleme nii, et 1/5 kogu mustusest jääb alles, kuid ma poleks eales uskunud, et need nii lihtsa vaevaga nii puhtaks saavad :)
Mina olen täielikult armunud ning taaskord leidnud Suavipieli toote, mida hakkan jätkuvalt kasutama. Peaks uurima, mida Eestis veel saadaval on (nende kodulehel on küll hästi palju kraami http://www.suavipiel.com)

Suavipieli meigišvammid on saadaval Kaubamaja ilumaailmas hinnaga 3,90 eur.
Hindeks 10/10

Kas ma olen tõesti ainus, kes on Suavipieli toodetest nii vaimustuses või on ka teisi, kes on kokku puutunud nende võludega? :)
Eliise




You Might Also Like

2 comments

  1. Jumestuskäsnad tõmbavad ju nii palju jumestuskreemi enda sisse, ei?
    ''..et 1/5 kogu mustusest kaob täielikult'' 1/5 on ju päris väike osa? :)

    VastaKustuta
  2. Selle jumestuskäsna pind on kuidagi selline siledavõitu ja ilmselt see takistabki jumestuskreemi imendumist :)
    Ning lugesin oma teksti uuesti üle, ei tea kas tekkis mõttekriis kirjutamisel, kuid 1/5 mustusest jääb hoopiski alles ja ülejäänu kaob ära - seega saavad need kerge vaevaga puhtaks :D

    VastaKustuta