Tooteravustus: uuenduskuur Sinu näonahale vaid paari euro eest!

veebruar 16, 2015

Nii nagu ka paljude teiste blogijateni jõudis mõned nädalad tagasi ka minuni pakike Montagne Jeunesse maaletoojatelt.
Minu pakikeses sisaldusid 2 anti-stress maski, üks neist üliahvatlev šokolaadimask ning teine ergutav mudamask.

Mida ma mõlema maski puhul märkasin on see, et 20g pakendist piisab väga hästi 2le inimele kasutamiseks, sest kui ära kasutada üksi terve mask, siis tuleb ikka päris paks kiht maski näole, seega mina soovitan sõbranna, ema või õega üks tore maskiõhtu teha :P
Maskid on tehtud looduslikest koostisosadest ning maskide valmisse pole kaasatud mitte ühtegi neljajalgset - maske pole katsetatud loomade peal.

Montagne Jeunesse Chocolate Masque - šokolaadimask
Mis tootega on tegu?
Normaalsele, kombineeritud ja rasusele nahale. Hellita oma nahka süütu kuid suursuguse ja rikkaliku šokolaadise kreemimaiusega. Oleme seganud päikeselistelt Dominikaani saartelt pärineva kakaovõi, peenestatud kakao ja üliniisutava E-vitamiinirikka sheavõi, mis toidavad, niisutavad ja uuendavad naharakke sügavuti, taastades naha elastsuse ja niiskuse. Mineraalaineterikas surnumere sool avab ummistunud poorid, imab mustuse ja liigse rasu muutes naha sügavalt puhtaks ja siidiselt pehmeks. Toode on valmistatud looduslikest koostisosadest. Ei sisalda säilitusaineid ega gluteiini. Ei ole katsetatud loomade peal.

Mask on oma koostiselt mõnusalt paks ning väga tõetruu Nutellale, mistõttu tekkis meeletu tahtmine keel sisse pista ja limpsata, kas see tõesti ka maitseb nii hästi nagu lõhnab. Maskil on väga tugev šokolaadilõhn, mis jääb kindlasti iga magusasõbra meeltesse ning õnneks või isegi kahjuks tekitab tahtmise haarata tükikest tumedat :)
Kuna see sisaldab kakao- ja sheavõid, siis on selle pealekandmine väga lihtne, see šokolaadipasta, millest ma enne rääkisin, lausa libiseb mööda põski laiali ja peale kandes tekib tunne nagu määriks hoopiski omale kreemi, mitte maski peale.
Mask kuivab üsnagi kiiresti, ilmselt minul seetõttu, et ma otsustasin kanda peale 1/2 kogusest ning õhukese kihi tõttu sain ma selle juba 8 minuti möödudes maha pesta.
Eemaldamine on natukene küll tülikas, eriti ettevaatlik tuleks kulmudega olla, sest mask tahab kulmude vahele kinni jääda - hehehe kodused "keemiliselt" värvitud kulmud :D
Ma pean tunnistama, et enne maski proovimist mul sellesse väga suurt usku ei olnud, kuid ma pidin väga positiivselt üllatuma. Tootes sisalduvad sheavõi ja kakaovõi on teinud imelist tööd. Nahk on väga-väga niisutatud, äärmiselt puhas ja siidpehme.
Hetkel ei oskagi miskit halba välja tuua, kui mu nahal peaks tekkima "magusaisu", siis kindlasti haaran selle ka uuesti poeriiulitelt :)

Montagne Jeunesse Chocolate Masque šokolaadimask on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 1,5 - 2 eur
Hindeks 9/10

Montagne Jeunesse Mud Pac - mudamask
Mis tootega on tegu?
Normaalsele, kombineeritud ja rasusele nahale. Oleme maski kokku kogunud sügavpuhastavate omadustega mineraalaineterikka surnumeresoola, mis tungib sügavale nahakihtidesse, avades ummistunud poorid, eemaldades mustuse ning rasu ka sügavaimatest pooridest muutes naha puhtaks ja siledaks; rikkalikud mereheina ning merevetikate koostisosad aitavad toita ning taastada naha elujõu; aroomiteraapiline lavendli ja bergamottõli leevendavad pinged ning muudavad stressis naha täiseti lõdvestunuks. Toode on valmistatud looduslikest koostisosadest. Ei sisalda säilitusaineid ega gluteiini. Ei ole katsetatud loomade peal.

Sinakas kreemja koostisega mask näeb küll hea välja, kuid see lõhn mis pakist tuli ei meeldinud mulle kohe üldse mitte. Minule meenutab see kõige tavalisemat vetsuvärskendajat, mis pole küll iseenesest halb aga lihtsalt natukene naljakas on 10 minutit sellist wc-s istumise lõhna tunda oma näol :D
Kui aga rääkida tulemusest, siis millegipärast mõjus mulle see mask veelgi usutavamalt ja siiramalt ning peale maski kasutamist oli tunne nagu näost oleks tõesti kogu paha kraam maha pestud. Näonahk on hoopis teistmoodi pehme ja sile, nahk on nagu klaas või ma isegi ei oska öelda, tundub nagu kõik surnud naharakud oleksid kadunud, kõik punetused oleks justkui kadunud ning kõik poorid sügavalt puhastatud. Minu arvates väga väga hea restart oma näonahale. Kui šokolaadimask oli pigem niisutav, siis see mask vajaks peale kasutamist appi ka näokreemi.
See lõhn, mida ma kirjeldasin kaob näolt kohe peale maha pesemist, seega ärge selle pärast küll muretsege. Samuti märkasin maski väga kiiret toimeaega, maski täielikuks kuivamisseks kulus vaid 6 minutit.
Stressiravi ma sellest küll leida ei oska, kuid nagu ma mainisin, siis on see tõeline uuenduskuur näonahale :)

Montagne Jeunesse Mud Pac - mudamask on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnavahemikus 1,5 - 2 eur
Hindeks 9/10



Ja nüüd kõik maskitama!! :)
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Oskad Sa midagi rääkida Vestige Verdant näomaski kohta ? Oled Sa seda ise kasutanud ? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Katsetasin seda ja sellest on olemas ka postitus: http://iluexpress.blogspot.com/2014/03/tootearvustus-vestige-verdant.html
      Ise ma sellist hinda kindlasti ei maksaks, sest tulemus ei olnud tõesti midagi erilist - nagu näha siis olen ma palju kõrgema hinde pannud maskidele, mis on sellest "imetegijast" 40x odavamad ;)
      Kindlasti maitse ja väärtuste küsimus, minus erilist emotsiooni ei tekitanud õnneks või kahjuks :D

      Kustuta
  2. Minule meenutab see mudamask natuke meeste lõhnaõli lõhna;)

    VastaKustuta
  3. Kui mina neid maske paar aastat tagasi proovisin, kui mul veel näonahk korrast ära oli, siis need maskid tegid seda veel hullemaks. Need tunduvad mulle ikka hullult keemiat täis, isegi kui paki peal teisiti kirjas on. Praegu kasutan Joik maske ja need 100x paremad :) Soovitan!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Olen Joik'i metsamarjamaski ka proovinud ning ka minul toimis see väga hästi :)
      Nõustun sinuga täielikult, nende maskide koostisainete nimekiri on ikka päris-päris pikk :/

      Kustuta
  4. Kuidas saada lahti tüütutest komedoonidest ninal ja otsa ees, oskad midagi soovitada? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ise võitlen ka selle probleemiga ning siiani veel seda õiget lahendust pole leidnud, ise ma kas pigistan nad ära või tõmban ninaplaastriga välja (kohe varsti teen ka arvustuse Avoni geelmaskist ninale - toimib päris hästi) :)

      Kustuta