Outfit: 15.04

aprill 15, 2015

Täna toon teieni ühe vägagi tubastes tingimustes katsetatud outfiti, kuigi see tubane pildistamine kohe üldse mulle ei istu. Vaatates aga eilset-tänast ilma, siis on see vist minu poolt aga üsnagi andeks antav.
Tänases postituses on mul seljas taaskord riietusese, mis tutvustab natukene Sheinside tootevalikut.
Tegemist on lillemotiivide ja liblikatega (oeh, minu sõbrannad hakkavad nüüd kindlasti itsitama) kardiganiga (kuigi seda nimetatakse ka kimonoks), mis on tehtud üsnagi sünteetilisest materjalist. Kohe kui kardigan seljast ära võtta saab jakikesest sädemetekera ehk siis see läheb hullu moodi elektrit täis...
Mis mulle eriti aga meeldib on see, et riie on mõlemalt poolt tugeva mustriga, seega kui hõlmad peaksid laiali lenduma, siis on kanga sisemine pool täpselt sama kaunis kui ka pealmine pool :)

Kardigan/kimono - http://www.sheinside.com/ - 12.77 eur
Pluus - ise õmmeldud
Teksad- Gina Tricot - 5 eur
Kõrvarõngad - H&M - u 7 eur
Oeh tänased pildid on lihtsalt niiiiiiiiiiii igavalt üksluised, ma tean, aga tubastes tingimustes tunnen ennast nii nii ebamugavalt kaamera eest :/
Ning kindlasti jääb teile nüüd mulje, et mul on ainult üks paar teksapükse, kuid tegelikult on need Gina Tricoti teksad lihtsalt nii hästi istuvad ja imelise tooni ning lõikega, et need sobivad lihtsalt kõikidesse mu outfitidesse... :D


Imelist õhtu jätku teile!
Eliise

You Might Also Like

6 comments

 1. Itsitama? Miks?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Viimasel ajal olen auga välja teeninud hüüdnime "liblikaplix", sest 7-8aastasena oli mul selline MSN'i aadress :D

   Kustuta
 2. Oiii kui kaunis juuksevärv Sul on! Kui see saladus pole, siis mis värviga Sa värvid? :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh aitäh!!! :)
   Otseloomulikult pole, tegemist on Loreal Prodigy värviga, tooniks 7.31 Camel Blond. Kui tahad natukene rohkem, selle värvi kohta lugeda, siis kirjutasin sellest ka arvustuse: http://iluexpress.blogspot.com/2014/10/tootearvustus-sellest-kuidas-ma-esimest.html

   Kustuta
 3. Ilus jakike ja täitsa ilusad fotod, pole küll midagi halba öelda :)

  VastaKustuta