Tootearvustus: kevadised niisutavad üllatajad Avonilt

aprill 13, 2015

Tänases postitusest on väga palju kasu kindlasti neil, kes otsivad omale kevadiseks/suviseks perioodiks ideaalset ja niisutavat päevakreemi.
Tegemist on Avoni uue Nutra Effects sarjaga, milles on omakorda veel 5 erinevat sarja, igaühes neist erinev niisutav seemeekstrakt. Mina toon teile ülevaate vaid kolme kohta, mis esmapilgul tunduvad kõik päris sarnased, kuid pikemal katsetusel kujunesid siiski välja ka nende märgatavad erinevused.

Kõik kreemid on 50ml tagasihoidlikes purgikestes ning minu arvates on 50ml väga tubli kogus, millest piisab kindlasti mõneks kuuks. Kõik kreemid on parabeenide ja värvainete vabad ning sobivad väga hästi kasutamiseks ka allergikutele.
Mina sain proovimiseks toote niisutavast sarjast, tasakaalustavast sarjast ja kirgastavast sarjast, kuid olemas on veel eraldi ka sai 35+ ja 45+ vanustele. NutraEffects tootesarjal on olemas veel ka puhastavad tooted, millest tuleb juttu aga hoopiski neljapäeval. 
Neid kolme võrreldes püüan teile tõesti anda endast parima, sest oeh need kõik kolm on samas nii sarnased, kuid samas nii nii erinevad...

1) Avon Nutra Effects tasakaalustav päevakreem SPF15
Mis tootega on tegu? 
Matistavate koostisosade ja Chia seemnetel põhineva Active Seed kompleksiga niisutav näokreem. 
Väärtuslike omega 3 ja 6 rasvhapete, antioksüdantide ja vitamiinidega kreem niisutab nahka ja matistavad osad hoiavad rasu kontrolli all. Oma õrna niisutustaseme tõttu sobib see kombineeritud ja rasusele nahale ning igas vanuses kasutajatele. Kreem hoiab kontrolli all ka T-tsooni ja laienenud poorid. Tasakaalustav kreem tagab tulemuseks pehme, sileda ja mati naha.
Sisaldab endas SPF15.

Kreemil on väga väga värske ja ergutav lõhn. Minule meenutab veidikene kurgivett ja võib-olla ka ehk kergelt laimilõhna. Kreem lausa sulab käte vahel ning kuna see on ülimalt kerge koostisega, siis imendub see väga kiiresti ja kergesti naha sisse jätmata kreemikihti. Oma koostise poolest on see tõesti õhkõrn ja nahal ei jäänud seda isegi mitte tunda. 
Seda kreemi meeldib mulle kõige rohkem kanda mineraalmeigi alla, sest see on tõepoolest niivõrd kerge, et ei koorma nahka. Matistab kergelt ning imendub kiiresti naha sisse mistõttu ei pea kaua ootama enne meigi tegemist. Kahjuks seda ma hinnata ei oska, kui palju see tuleb toimi T-tsooni ja laienenud pooridega, sest nende probleemidega mul õnneks kokkupuuteid olnud pole. 
See kreem on minu arvates lihtsalt mõnus ja kerge vahepala, mis aitab nahka küll niisutada ja kergelt pehmendada ning anda õrnalt matti tulemust. 
Igapäevaselt on see kõigist kolmest mul kõige rohkem kasutusel, kuid hiljem mõistate, miks see nii on. 

Avon Nutra Effects tasakaalustav päevakreem SPF15 on saadaval Avoni 6. kataloogis (alates 16.04) tutvumishinnaga 5,49 eur (tavahind 8.00 eur).
Hindeks 9/10


2) Avon Nutra Effects niisutav päevakreem SPF15
Mis tootega on tegu? 
See kerge ja kaitsev päevakreem muudab naha nähtavalt siledamaks, pehmemaks ja tervemaks. Väärtuslike oomega 3 ja 6 rasvhapete, antioksüdantide ja vitamiinidega kreem niisutab nahka. Samuti sisaldab kreem Chia seemneid.
Kreem sobib neile, kellel on kuiv ja ebaühtlase tekstuuriga nahk, samuti igale nahatüübile ja igas vanuses kasutajatele. Kreem niisutab nahka 24 tunniks, toidab nahka, et see oleks kaunis ja terve.
Sisaldab endas SPF15. Niisutav kreem tagab niisutatud, pehme ja sileda naha.

Selle kreemi lõhnale midagi sarnast võrdluseks otsida on tegelikult üsnagi keeruline, seega nimetaksin selle lõhna lihtsalt vägagi neutraalseks. See pole magus ega ka liiga lahja. Värske ja mõnus kreemilõhn.
Selles kreemis on tunda aga palju rohkem niisutavaid osakesi ja ehk ka midagi, mis kreemi natukene rammusamaks muudavad võrreldes tasakaalustava sarjaga.
Selle kreemi lubadus on tagada niisutatus 24 tunniks. Nii pikk see aeg minu arvates ei ole, kuid üle 16 tunni on see kindlasti.
Kreem imendub küll tsipakene aeglasemalt kui tasakaalustava sarja kreem ning jätab naha ka veidikene rohkem niisutatuks ja lisab rohkem elastsust. Otseloomulikult on märgata ka naha pehmenemist. Seda kreemi soovitaksin kasutada juba veidikene "kuivemal perioodil" naha mõistes, sest see suudab väga hästi niisutada nahka nii, et ei tekiks liigset niisutust, kuid samas suudab see näiteks peatada naha kuivusest tekkinud kareduse, kestenduse.

Avon Nutra Effects niisutav päevakreem SPF15 on saadaval Avoni 6. kataloogis (alates 16.04) tutvumishinnaga 5,49 eur (tavahind 8.00 eur).
Hindeks 9/10

3) Avon Nutra Effects kirgastav päevakreem SPF20

 Mis tootega on tegu? 
Niisutab ja vähendab naha tuhmust ning ebaühtlast nahatooni muutes naha tervislikult kirkaks. Strelitsia seemnetel põhineva Active Seed kompleksiga kreem sobib igale nahatüübile ja igale vanusele. Niisutab nahka ja aitab taastada selle kauni kuma. Sobib hästi tuhmile, väsinule ja ebaühtlasele nahale.
Sisaldab endas SPF20, Kirgastav kreem tagab kirka ning ühtlase nahatooni. 

See sõbrake on kõikidest kõige magusam ja ka suvisem. esiteks on sellel vägagi mõnus lillelõhn, mis minule meeldib, kuid mõne jaoks võib see jääda ehk liiga tugevaks lõhnaks, kuid minu arvates kreemi lõhna nahal enam eriti tunda polegi peale poole tunni möödumist. 
Kreem on kõikidest kõige paksema koostisega ning minu nahatüübile mõjus see kõige niisutavamana. Mul on nimelt normaalne nahatüüp. Kuna see kreem on kõige niisutavam siis võtab selle imendumine ka teistest natukene kauem aega ning nahale jääb kerge kaitsev kiht peale.
Kreemist saab eelkõige minu suvine kaaslane just randa minnes, et saada päikesekaitset ka oma näonahale, kuid samas aitab see väga hästi kontrolli all hoida ka niiskuse tasakaalu. See annab küll nahale sära, kuid minu arvates ainult selle arvelt, et ilmselt see sisaldab endas õlisid, mis panevad tänu niisutavale toimele naha särama. Igapäevaseks kasutamiseks tundub see aga liiga rammusena ning kui ma seda mitmeid päevi järjest kandnud olin tahtsid poorid ummistuma hakata.
Hoolimata paksemast koostisest annab see nahale juurde elastsust, siidisust ja pehmust. 

Avon Nutra Effects kirgastav päevakreem SPF20 on saadaval Avoni 6. kataloogis (alates 16.04) tutvumishinnaga 5,49 eur (tavahind 8.00 eur).
Hindeks 8/10


Jah nii palju siis erinevustest. Mulle sobisid tõepoolest kõik kreemid (ilmselt sel põhjusel, et kõik olid sobilikud enamasti kõikidele nahatüüpidele), kuid nende omadused olid jällegi päris erinevad ning loodan, et saite kasvõi pisikesegi ülevaate igast kreemist. Kui kellelgi peaks tekkima mõni küsimus kreemide kohta, siis vastan neile hea meelega :)

Ilusat uut (vihmast) nädalat teile! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Kui kaua tuli sinu pakk, mis sisaldas pintsleid iHerbist?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuna pühad olid vahel, siis 2,5 nädalat, aga muidu peaks vist kahe nädalaga ilusti kohale jõudma :)

      Kustuta
  2. Reklaam missugune. Tegelikkuses imendub kreem väga kehvasti. Peale kreemitamist jääb ebameeldiv tunne nahale. Lõhn on tõesti meeldiv, kuid see on ka kõik.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei maksa tulla kohe sõnadega loopima. Julgen väita et minu blogi on hetkel üks ausamate arvustustega blogi. Minu näonahale kreemid tõepoolest sobisid ning minu peal ei maksa oma pettumust välja elada. Minu blogi ei ole tehtud reklaami eesmärgil ning pole kuidagi moodi kallutatud sponsorite poolt!

      Kustuta