Tootearvustus: kuidas saada omale superpüsiv meik ning mis toimub minu küüntega?!

juuli 30, 2015

Uhhh... püüan oma emotsioonid tasakaalu viia ning kirjutada teile taaskord kahest põnevast tootest. Põhjus, miks ma hetkel täielikult õnnetipul olen on see, et ma sain autokooli teooriaeksami tehtud. Segastel asjaoludel tundus see aga täiesti võimatuna, kuid ma sain sellega hakkamaa!!!!!! :)
Nüüd aga tänase postituse juurde! :)
Täna räägin teile taas Avoni toodetest ning siiani ei suuda ära imestada kuivõrd paigas on toodete hinna-kvaliteedi suhe, sest seekord katsetasin taas tootet, mis minu silmad üllatusest suureks suutsid ajada. Seekordne põhitegelane on taas Luxe sarjast ning vaatame ka üle, kas Avoni lakk suudab hakkama saada minu jonnaka küüneplaadiga?


1) Avon Luxe meigialuskreem ehk teisisõnu primer
Need, kes minu blogi hoolikamalt lugenud on teavad, et reedel oli minu pere jaoks väga oluline sündmus - minu õe pulmapäev, kuid põhjus, miks selle oma arvustusse sisse tõin on see, et nii minu kui mu ema pidupäevameigis sai kasutatud seda primerit. Nii uskumatu kui see ka pole, siis primer suutis meigi hoida veatu ning värskena 13-14 tundi ehk nii kaua kui meik lihtsalt eemaldati. Ma julgen väita, et nii head püsivust pole mu meigipõhjal kunagi varem olnud.
Primer ise on pumbatavas pudelis, mis teeb kasutamise väga mugavaks, pudelist väljub vaid nii palju toodet, kui meigi jaoks tarvis. Mina kasutan alati umbes 2-3 herneterasuurust kogust ning selleks piisab, et katta otsaesine, põsed, lõuapiirkond, nägu ning veidike ka lõua alt.
Primer meenutab mulle tegelikult oma koostiselt täiesti tavalist niisutavat näokreemi, aga kuna ma pole varem primereid kasutanud, siis ei oskagi öelda, kas see on primeri puhul tavaline või mitte. Lõhna poolest on see vägagi tagasihoidlik ja neutraalne.
Primer niisutab õrnalt nahka, on väga kerge ja kiiresti imenduv ning ei ummista poore. See parandab tõepoolest meigipõhja püsivust, julgen väita, et 2-3x - ma olen lummatud!

Avon Luxe meigialuskreem  on saadaval Avoni müügiesindajatelt (tootekood: 1933-1) hinnaga 15.00 eur.
Hindeks 10/10

2) Avon Nailwear pro + küünelakk - toon Orange sun
Kahjuks niivõrd rõõmsate nootidega jätkata ei saa, põhjuseks taaskord minu halb küüneplaat. Avoni Nailwear pro lakid minu küünetüübile eriti sobinud polegi, kuid seekord otsustasin siiski taaskord hambad risti suruda ning loota, et ehk on mitmed erinevad küünehooldustooted suutnud olukorda veidikenegi parandada... (Mereneid sarja keratiiniga küüneõli nt). Nailwear pro sarja lakkidest on tugevalt püsinud mu küüntel vaid glitterit sisaldavad lakid, tavalised (khkhm see tähendab et ülimalt heade pigmentidega ning imekaunid) küünelakid on kõik viimse kui üheni maha koorunud - nii juhtus ka selle lakiga. 
Peale kandmine on ülimalt mugav, sest ma lihtsalt jumaldan nende lakkide pintsleid - nii suured, et vaid paari tõmbega on kogu küüs perfektselt kaetud ning ilma suurema mäkerdamiseta. 
Toon Orange sun on aga äärmiselt suvine punakas toon, milles on tunda kerget oranžikat alatooni - just nagu loojuv päike! Toon on nii tugeva pigemendiga, et tegelikult piisab lausa ühest kihist, et küüs läbi ei hakkaks kumama.
Samas on Nailwear pro lakkidel ka üks miinus, mis mind kohutavalt häirib - neil on nii nii vänge hais, et toa tuulutamine peale lakkimist on lausa hädavajalik... :( Kui aga jätkata põhjusega, miks see lakk minu südant ei võitnud on see, et see küll kuivab kiiresti, kuid sama kiirest rullub ka maha (siinkohal süüdistan hetkel iseenda jonnakaid küüsi, kuid ehk oskate sõna sekka öelda, äkki ongi tegu sellise "kummalise" lakiga, mis maha koorub?). minul püsis lakk kaunina 30 minutit ning juba siis hakkasid servad üles kerkima ja küüned "paljaks" kooruma. Ehk võib olla põhjuseks ka see, et ma ei kandnud pealislakki, kuid tegelikult tundub põhjus siiski olevat halvas sobivuses küüneplaadi koostisega (minu puhul väidetakse, et mu küüntes on liigne niiskus ning küüne pind "higistab").
Tulemus ise on minugi imekaunis, seniks kuni see nii püsib...

Avon Nailwear pro + küünelakid on saadaval Avoni müügiesindajatelt (tootekoodi leiad: http://www.avon.ee/) hinnaga 4,60 eur.
Hidneks 4/10



Ilusat eelviimast juulikuu päevalõppu teile!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Proovi enne lakkimist küüneplaat puhastada küünelakieemaldajaga. Mul on kodus samasugune lakk ning kui kanda lakk küünele, mida on eelnevalt puhastatud küünelakieemaldajaga, siis veatu tulemus püsib 4-5 päeva kahe lakikihi puhul.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh sulle - proovin kohe järgi ning annan teada, kuidas toimis! :)

      Kustuta