Tootearvustus: kumb jääb peale - kas rulldeodorant või aerosooliga anti-perspirant?

juuli 27, 2015

Tänane tootearvustus saab olema teistmoodi põnev. Mina on alati pannud pead murdma küsimus, kumb kaitseb siiski paremini higistamise eest, kas vaedalal kujul, peale rullitav anti-perspirant või aerosooliga anti-perspirant. Tegelikult on plusse ja miinuseid mõlemal, kuid täna saame teada, kumb võitis nädalase testi. Lisaks räägime ka imehästi lõhnavast Dove dušigeelist.


Test: Dove Powder soft rulldeodorant VS Dove Powder soft aerosooliga anti-perspirant
Enne, kui hakkan toodetele plusse ja miinuseid panema, siis räägin veidike ka toodete üldistest omadustest, mis mõlemal ühtivad. Esimene sarnane tegur on lõhn. Minu arvates on lõhn suhteliselt õrn ja kerge, meenutab miskipärast kohe ükskõik millist Dove seepi. Lõhn püsib tugevalt umbes 6-7 tundi või seni, kuni see higilõhna neutraliseerida suudab. Mõlemad tooted lubavad tagada 48-tunnist kaitset, kuid reaalsus on see, et kõik "superpikkihigivabutunde" lubavad tooted seda ei suuda ning isegi kui suudaks oleks tegu ühe suure suure keemiapommiga. Need tooted suudavad peatada higistamise peaaegu et terveks päevaks ning "kuumematel perioodidel" umbes pooleks päevaks.
Vaatame aga üle nüüd testi tulemused - testi viisin läbi nädala jooksul ning tooteid kandsin peale hommikul, ühele kaenlaalusele rullikuga deodorant ning teisele aerosooliga deodorant.

Rulldeodorandi plussid ja miinused
+ Rullikuga on väga mugav toodet peale kanda
+ Peale kandmine ei tekita valu
+ Võib kasutada ka vahetult peale raseerimist
+ Pisike pakend, mistõttu on seda mugav pisikeses käekotis kaasas kanda
+ Jätab kaenlaalused väga pehmeks! 
- Kuivamine võtab aega
- Määrib kergelt riideid, suurem oht on siis, kui toode pole täielikult kuivanud
Hind: ligikaudu 3,5 eur

Aerosooliga deodorandi plussid ja miinused
+ Vahetult peale pihustamist on kohe toode kuivanud
+ Ei määri riideid
- Toote püsivus on märgatavalt nõrgem
- Peale kandmine tekitab ebamugavust (külm, kergelt valulik)
- Suur ja kohmakas pudel
- Kuivatab nahka
Hind: ligikaudu 3,5 eur

Nagu näete, siis plusse kogunes rohkem rulldeodorandile, kuid samas on ka aerosooliga variandil selliseid plusse, mis kaaluvad miinuseid üle, nii et võta näpust - kumb siis peale jääb? Märganud olen ma seda, et parema meelega sirutub käsi siiski rulldeodorandi järele. See on minu jaoks veidikene "inimlikum", sest aerosooli kasutades muutuvad mu kaenlaalused väga väga kuivaks ja hellaks, rulldeodorant vastupidiselt just pehmendab neid. Lõhna suhtes kummalgi vahet pole - lõhnavad mõlemad väga hästi ning värskendavalt :)

2) Dove Go fresh nutrium moisture toitev dušigeel
Täpselt samasuguse lõhnaga seebist olin ma juba täiesti vaimustuses, sest see lõhn on niivõrd mahe, parajalt suvine, kuid samas magus, et minu lõhnameeled on sellesse küll täielikult armunud (postitus: http://iluexpress.blogspot.com/2015/03/).
Kuna ma olen väga laisk kreemitaja, siis enne toote testimist lootsin, et sellest saab minu laiskuse päästerõngas, sest see lubab nahka niisutada juba duši all. Kuna mul väga kuiv nahk ei ole, siis eeldasin, et tulemusi on väga kerge märgata juba peale esimest kasutuskorda.
Dušigeel on tõesti kreemjam kui teised, veidike paksem, kuid siiski piisava paksusega, et see veidike ka vahutama hakkaks. Kuna see on teistest dušigeelidest veidikene teistsugusema koostisega, siis kulub seda ka veidikene rohkem. 
Esimest vahet on märgata juba tõepoolest siis, kui toode on nahaga kokku puutunud, see muudab naha libedamaks ning tunduvalt pehmemaks ja elastsemaks. Keha kuivatamisel jääb paraku alles vaid sile nahk, kuid siiski pole see tulemus lähedane niisutatud nahale, mistõttu soovitan ikkagi peale dušigeeli kasutamist vajadusel keha kreemitada, sest nii tugevalt niisutada see siiski ei suuda. Dušigeelina täidab aga kõik "kriteeriumid" ning mis peamine - see mõnus viigimarja lõhn peale värskendavat dušši! :)

Dove Go fresh nutrium moisture toitev dušigeel on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~3 eur. 
Hindeks 7/10


Minu poolt on tänaseks kõik, nüüd tuleb selga ajada sini-valge särk numbriga #19, et minna toetama omasid Tamme staadionile #koduvõidunimel! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments