Outfit: 16.08

august 16, 2015

Hei hei kullapaid, loodan, et nautisite sel nädalavahetusel rannamõnusid täiega. Mina käisin eile Võsul merd nautimas ning suutis on selle aasta 2. päikesepõletuse saada. Kõik oli aga seda väärt, sest suve lõpuks olen ma endale ka pruuni jume saanud! Juhheiii!!! :)
Hetkel on mind tabanud aga tõeline pakisadu ning see tähendab ainult seda, et teie poolt armastatud outfitipostitusi hakkab riburadapidi muudkui tulema.

(Vapustav) Kleit - http://www.shein.com/ - 20.15 eur
Kingad - H&M - 15.00 eur
Vöö - komplektina Reservedi seelikuga
Kõrvarõngad - IluExpress - 1,5 eur
Tuleb tõdeda, et viimasel ajal on mul Shein'i kleitidega väga väga vedanud, sest oma valiku olen teinud niivõrd hästi, et kleidid tulevad ülimalt hea kvaliteedi ja sobivusega. Sama lugu on ka tänase musta kellukalõikelise kleidikesega.
Kusjuures kleidi alumises ääres on ka traat, mis aitab seelikut puhevil hoida ja see on minu arvates üliülikihvt ning veelkord - materjal on ülimalt hea, väga tugev (mida just selline lõige vajab) ja üllataval kombel ihusõbralik (kuigi algul tundub see just vastupidine)! :)

Pai, ilusat algavat nädalat teile! :)
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Väga ilus kleit ja pildid. Mis rinnahoidja sul kleidi all on? Ise olen kogu aeg mures selle teemaga kleidi ja pluuside juures. Päikest! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Suur suur aitäh! :)
      Kusjuures ma täna just kiitsin seda rinnahoidjat taevani. See on täiesti tavaline roosa (!!) rinnahoidja, mis on pärit Seppäläst, aga kuna selle korv on parajalt kaarja kujuga, mis ei paista eriti hästi välja kuskilt ning samuti on selle sisepinnal ka silikoonriba, siis saab seda ilma traksideta kanda ja hoiab ilusti rindu üleval ning ei kuku ära, täielik avastus minu pesusahtlist :D
      Soovitan otsida rinnahoidja sellise lõikega: https://www.seppala.fi/ee/bra-nikki-melange-p8-2015/et_2147671/dp?openGroup=5713&color=et_2147671_103 ning vaadata, et selja taga oleks silikoonriba ning traksid eemaldatavad, minu meelest täiesti ideaalne variant, kuigi minu rinnahoidja on ostetud umbes 3 a tagasi ning kardan et just täpselt sellist enam saada polegi. Igaljuhul eduuu sobiva leidmisel! :D

      Kustuta
  2. See kleit on küll sulle nagu selga valatud 😀❤

    VastaKustuta