Outfit: 19.08

august 19, 2015

Hei mu armsad! Minu siirad tänud veelkord selle eest, et nii palju imelisi sõnu mu eelmise outfitipostituse kohta ütlesite, see on minu jaoks väga väga inspireeriv!!! :)
Täna toon teieni ühe vinge seeliku, mis saabus minuni Romwe'st. Seelikupikkus pole üldsegi harilik ning pigem läheb minu meelest retrolõikeliste rõivaste hulka. Materjal on väga kerge, lendlev ja mõnus, st et pole tuntavalt sünteetiline ning samuti laseb ilusti tuult läbi, kuid jällegi tuult alla ei võta. Seeliku all on ka nendeks "piinlikeks juhtumiteks" igaks juhuks alusriie, mis ei lase seelikul nabani tõusta. Ning õnneks istub mulle seelik ümber talje perfektselt - kartsin, et tuleb üks kahest, kas liiga suur või liiga väike. Nüüd aga fotosüüdistus minu tänasest outfitist:

Seelik - http://www.romwe.com/ - 14.40 eur
Body - Terranova - 1,99 eur
Kingad - TrendExpress/Walking? - u 20 eur?
Lilleke - kingitus reisilt

Homme ootab teid üks vägagi magusalt lõhnav tootearvustus!

Loodan, et võtate homse päeva selleks, et end puhata - mind ootab Lätimaa! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments