Outfit: 28.10

oktoober 28, 2015

Sügistuuled on mind pealinnast tagasi toonud ning seekord saan uhke olla oma teadmiste üle, sest üks vajalik paberike jälle taskusse pistetud :)
See pole aga põhjus miks tänase outfiti üles laen, tutvustan teile ülimegasuperhästi sügisesse sobivat mantlikest. Seekordne valik oli minu arvates küll imehea, sest värvid sobisid omavahel nii hästi, kuid samas tekitasid ka tugevat kontrasti praeguseks juba kollaseks tõmbunud lehtde seas.
 Mantel - http://www.lovelywholesale.com/ - 17.09 eur
Kott - http://www.lovelywholesale.com/ - 11.87 eur
Kindad - Primark - kingituseks
Saapad - House 39.99 eur
Sall Magazin - 3.00 eur
Lovelywhosale kaubad on mulle hetkel ainult rõõmu tekitanud. Eelnevalt rääkisin kotist, milesse olen hullupööra armunud, kuid ka see mantel on vahva leid eriti sügiseks. Mantli hind on ka ikka üle mõistuse soodne - 17 eurot ning kvaliteedi suhtes suurt nurinat minu suust kuulda pole. Ainus jamps oli nööpidega, mis on ise 2x suuremad kui nööpaugud, aga mina lõikasin nööpauke lihtsalt kuni õmblusteni suuremaks ning praeguseks hetkeks midagi laiali hargenenud veel pole. 
Igaks juhuks hoiatn teid, et mantli materjali peal triikrauda katsetada pole mõtet (mina totu tegin seda). Ning kuna mantel on õhukesest materjalist, siis oleks seda soovitav kanda siis, kui soojakraadid on +10 ringis :)

Pai, olge armsad! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Väga väga ilus ja võib isegi öelda julge! Väga tubli! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh ning minu puhul eriti julge, sest oranži leidub minu kapis vähe ning sinisega kombineerimine on üldse midagi täiesti uut :)

      Kustuta