Ostusoovitus: SheIn sügis/talvised leiud

november 22, 2015

Taas mina oma SheIn ostusoovitustega, kuigi tuleb aus olla, et nad on hakanud mulle päris hullusti ajudele käima, sest see, mida nemad taga ajavad on vaatamised, mis on muidugi iseenesest mõistetav, kuid suhteliselt noore blogijana ei suuda ma neile pakkuda 10 000 klikki ühele nende linkidest mõnes outfitipostituses...
Jah ma võiksin selle Hiina-stafi pulli ära lõpetada, kuid samas kuulen jällegi peale outfitipostitusi tänusõnu, kuidas olen kedagi õigele teele suunanud oma lemmikrõiva leidmisel või olen saanud suuri tänuavaldusi selle eest, et minu blogis on väga hea ülevaade sellest, millised on riided tegelikkuses materjali, mõõtude jms poolest...
Samas on mul üle visanud pidevad kirjad, kuidas mu blogi traffic pole piisav ning selleks, et saaksin nende asju ka järgmine kuu peaksin tegema oma wishliste, et paar klikikest juurde saada... ja mina tunnen, et see on tobe, sest see on mu blogi "reklaamistamine"...


Ühesõnaga ma ootan teilt väga väga ausaid vastuseid sellelaadsete riidepostituste kohta, kas need toovad Sulle, kui lugejale pigem kasu või just peletavad blogist eemale?

Väga väga murelik Eliise

You Might Also Like

12 comments

  1. Mina loen küll hea meelega alati neid postitusi, ei ütleks, et peletavad blogist eemale, aga tuleb tunnistada, et natuke tüütu on vahel küll, natukene palju saab tõesti :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga asjalik vastus, aitäh Sulle! Kõike seda on näha ka Facebooki lehel ning minu eesmärgiks on teha blogi lugemine meeldivaks, mitte panna ohkima, et issand jällllllllle selline postitus vms :/ seetõttu ka suur suur mure :(

      Kustuta
  2. Minu vastus oleks sinu küsimusele, et mind ei pigem kutsub lugema, sest huvitab, kuidas need tooted on pildil ja reaalsuses. Aga kui nad tõesti "risustavad" su meilikasti ja tekitavad probleeme jne, siis milleks!?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Just, see on ka põhjus miks tahan nende postitustega jätkata, kuid see on lihtsalt nii tüütu, kuidas püüan iga kord teha võimalikult häid pilte ja postitusi ning ikka tuleb kiri, et pliis pliis tee nüüd mingi promopostitus ka , sest meile pole sinuga koostöö üldse kasulik, sest nii vähe klikke... + veel see, millist kiirust sealt nõutakse.. tekitab hinges sellise "konveiertunde" ja rikub asja mõnu :(

      Kustuta
  3. Mind peletavad igast blogist need hiina hilbupostitused eemale. Wishliste ja riidekomplektide soovitusi saab ju muidu ka teha. Kindlasti on ka rahakotisõbralikke euroopa netipoode mille valikut niisamagi tutvustada/kasutada. Hiina hilpude puhul ei sobi paljudele rõivasuurused, see võtab huvi vähemaks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tõsii, olen nõus, et Euroopa odavad netipoed võiksid saada blogides rohkemat kajastust ning püüan seda ideed ka enda mõtetes hoida :)

      Kustuta
  4. selline küsimus, et kui oled pigem "väike blogija", kas nemad võtsid sinuga ise ühendust? üldse mitte paha pärast, lihtsalt huvi! :) vastuseks sinu küsimusele on outfiti postitused väga huvitavad aga natuke palju kipub neid olema vahel tõesti!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. jaa, minule on nii SheIn'ist, Romwest kui ka Lovelywhosalest ise kirjutatud, lisaks veel ka Persunmall ja WalkTrendy, kellega aga koostöö lõppes samadel põhjustel. Aitäh tähelepaneku eest! ;)

      Kustuta
  5. Armas Eliise, tundud nii siiras ja tore inimene, et kohe rõõm on iga Su postitust lugeda! :)
    Olen ka mujalt kuulnud, et nende Hiina riidebrändidega on pidevalt mingi jama... Mina soovitaks endale mitte seda pidevat stressi tekitada, näiteks teha outfiti postitusi enda riidekapi kohaselt! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Sulle nende sõnade eest, aga mu mure oligi väga väga tõsinee ning kuna tavaliselt pole mul kombeks oma postitustes oma muredest kirjutada, siis täna tundsin, et pean seda tegema just oma lugejatele, sest nende abil saan häid mõtteid edasisteks sammudeks :)
      Aitäh Sulle toetuse eest, tänastest kommentaaridest olen saanud väga palju positiivset vastukaja selle jabura teema kohta ja eks ma püüan neile selgeks teha, et ma ei ole masin ega odav reklaamobjekt ning usun, et see teeb mulle ja mu blogile palju head :)

      Kustuta
  6. Kuna olen ise veel noor siis sellised postitasid meeldivad kuid kogu see hiinast ja sealt tellitud kaup tundub alati selline et väike võimalus et on mugav. Kõik pildid on seal tehtud proffide poolt ja töödeldud. Tead see on sinu otsus, kuna olen su blogi üle aasta lugenud siis minu jaoks see midagi juurde ei anna.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh arvamuse eest, just see ongi põhjus miks tahan postitsi jätkata, et näidata inimestele, milliseid riideid võib Hiina populaarsetelt lehtedelt saada ning kui suur on erinevus pildil ja tegelikkusel :)

      Kustuta