Outfit: 15.11

november 15, 2015

Minu sünnipäevanädal on algamas ning selle puhul plaanin teid samuti vägevalt premeerida :)
Selle nädala lõppu jääb aga veel viimane outfitipostitus, millel kannan uut SheIn kleiti ning salli.
Kombineerisin kleidi ning salli omavahel ja juurde lisasin ka põlvikud, mis minu arvates lisavad outfitile palju rohkem juurde, kuidas tundub, yay on nay? ;)

 Kleit - http://www.shein.com/ - 13.79 eur
Sall - http://www.shein.com/ - 12.87 eur
Põlvikud - Seppälä lasteosakond - u 3 eur
Papud - H&M - 12,99 eur
Kleidiga võin üldjoones rahul olla, sest tegelikkuses on XS suurus mulle paras, vaata, et isegi mitte suur, kuid minu käte puhul kehtib lause "skip a hand day", sest käed selle kleidi sisse küll mahtuda ei tahtnud... :D Õnneks on materjal veniv ning väga mõnna. Lõige on samuti kaunis - vajadusel igapäevane, säravate ehetega miks mitte ka pidulik ;)
 Salliga oli kummaline lugu.. Pakist välja võttes oli see kivikõva ja ebameeldiva lõhnaga. Isegi piltide tegemist see ei kannatanud, seega otsustasin lüüa käega ning vaadata saab, mis saab. Kui tõmbub kokku ja mutuub koledaks, siis pildistangi salli sellina.. Õnneks sall kokku ei tõmbunud ja läks peale pesu 10x pehmemaks!!! Küll-aga sain šoki, kui nägin, milliseks värvus loputusvesi.. Jõhker!!! Uskumatu, et selline keemia oleks minu ihu vastas ning hingamisteede läheduses olnud!! Nüüdsest lähevad eranditult kõik Hiina riided enne selga panekut pessu... Lõpp hea, kõik hea - nüüdsest on see minu lemmiksall sügis/talviseks hoojaks :)

Kalli-pai, ilusat õhtut! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments