Tootearvustus: küüned, keha ja huuled korda Korea kosmeetika abil

november 24, 2015

Krõbisevad tootearvustused avavad sellel nädalal postitustevoo ning täna räägin teile Korea kosmeetikast, millega mul just kõige suuremaid kokkupuuteid pole olnud. Miskipärast on aga nii, et seal kus on, sinna tuleb ka juurde ning väiekse vihjena võin öelda, et Korea kosmeetikast saate minu blogist lähitulevikus kohe kindlasti päris palju uut ja põnevat teada :)

1) Tony Moly Kiss Kiss huulekoorija 
Huulekoorija pakendi disain saab esmajoones minu suured plusspunktid ilma sisuga tutvumata - väga leidlik ja vahva! :)
Varasem kokkupuude mul huulekoorijatega puudub, olen huuli koorinud vaid kergelt kas suhkru või hambaharjaga, kuid nüüd saan teile tutvustada oma emotsioone huulekoorijaga tutvumisest.
Koorija on lõhna poolest suhteliselt neutraalne, kuid minul tuleb miskipärast ette kohe roosiaia lõhn seega roosinautlejatele kindlasti must have toode! :)
Koorija sees on pisikesed ning suhteliselt pehmed pruunid täpikesed, kuigi ma kartsin, et koorivad osakesed võivad olla veelgi teravamad, aga minu arvates on selles tootes just need õiged ja vahepealsed, mida on vaja huulte koorimiseks. Terakesed ei ole liiga pehmed ega ka liiga tugevad, sest kes meist tahaks punaste ja paistes huultega peale koorimist ringi käia? 
Koorijat ei kulu väga palju - sõrmeotsatäis ning mina koorisin lisaks huultele õrnalt ka huulekontuurist välja jäävat osa. Kuna koorija on koostiselt ka suhteliselt kreemjas, siis suudab see koorimise ajal ka huuli tugevalt ning sügavuti niisutada, milles minu arvates tegelikkuses koorija võlu peitubki!
Huuled on peale kasutamist väga väga pehmed ning kergelt surisevad!! Ilmselt tekitab selle mõnusalt erilise tunde huulte masseerimine. 
Väike tähelpanek on aga see, et tasuks olla ettevaatlik, et toodet suhu ei satuks, sest uskuge mind, ega see maitse just kõige meeldivam pole. Ise oleksin eeldanud, et huulekoorijat tehes on sellele mõeldud, et tahes tahtmata satub ikkagi mingi osa suhu ning oleks ju tore, kui see kasvõi natukene magusalt maitseks :)
Koorija eemaldab kõik üleliigsed naharakud ning ühtlustab huulepinda. Minu arvates vägagi sobilik toode talviseks kasutamiseks ning miks mitte ka oma kallima kingipakki, et tema huulte eest hoolt kanda ;)

Tony Moly Kiss Kiss huulekoorija on saadaval http://meon.ee/ soodushinnaga 5,90 eur (tavahind 6,80 eur).
Hindeks 9/10


2) Skinfood Pine Nut &She butter küünemask
Taas midagi täiesti uut minu jaoks ning ma usun ja loodan, et ka teie jaoks on küünemask üllatuslik ilutoode.
Maskid on tegelikkuses hooldava vahendiga läbi immutatud "sõrmesokikesed", mis üksteisejärel sõrmede otsa lükata tuleb. Esimese hooga ei saanud arugi, et tegelikult on lapikestel pakis ka kindel järjekord, mida jälgida tuleb, et väikese sõrme maskisokike pöidlale ei saaks ning vastupidi.
Üksinda on maski küüntele kanda väga raske, ühele käele panek pole just kõige hullem, aga kui üks käsi on juba maski sees, siis on see üks suur nikerdamine, seega, kui vähegi võimalik tuleks keegi appi kutsuda.
Mask on muidu väga meeldiva ja neutraalse lõhnaga, kergelt libe ning meenutab koostiselt palsamit, mille sisse oleks segatud küüneõli (haha loodan, et see andis teile piisavalt hea ettekujutluse!).
Maski tuleb küüntel hoida 10-15 minutit ning seejärel "sokikesed" küünte otsast eemaldada ja üle jäänud mask küünenahkade sisse masseerida.
Kuna taskukesed on maskiga väga tublisti immutatud, siis kõik küünte sisse masseerida ei õnnestunudki ning mingi osa pidin siiski maha pesema.
Vahetult peale kasutamist on küünenahad tõesti hästi pehmed ning tunduvad toidetud ja hoolitsetud. Samuti on ka küüned tugevamad ning omavad kerget läiget, kuid suureks miinuseks on see, et efekt kestab vaid mõned tunnid ning poole päeva möödudes on küünte olukord suhteliselt sama nagu enne kasutamist.
Kogemuse mõttes on kindlasti väärt proovimist, kuid suurt vau-efekti pikemaks perioodiks ei tekita.. tundub, et seadsin ehk lootused liiga kõrgele....

Skinfood Pine Nut &She butter küünemask on saadaval http://meon.ee/ hinnaga 3,90 eur.
Hindeks 6/10

3) Tony Moly Brightening piiling-geel
Nüüd oleme jõudnud tooteni, mida ma ostaksin uuesti ükskõik missuguse hinna eest ning mida soovitaksin eranditult kõigile!
Ma pole eesti keeles kuulnud küll sõna piiliv/piilima/piiling, kuid püüan teile selle sõna tähenduse selgeks teha.
Tegemist on esmapilgul täiesti tavalise näopesugeeliga, sest geeljas koostis viitab sellele esmajoones. Kui aga oodata ligikaudu pool minutikest ning hakata toodet näol masseerima saab sellest koorija. Koorivate tükkide mulje jätab aga sinu enda nahk! See sõna otseses mõttes eemaldab surnud naharakud ning nahk koorub pisikeste naharullikeste abil maha. Mida rohkem toodet, mida rohkem masseerimist, seda vägevam on tulemus!
Võib küll arvata, et tegemist on hullu keemiarünnakuga ning tugeva happega, kuid kõik sellise arvamusega inimesed (sh mina!) jäävad sel korral pika ninaga. Tegu on vägagi loodusliku ning kemikaalivaba tootega!
Suureks plussiks on ka toote suhteliselt odav hind ning suur kogus - tervelt 150ml!
Tootel on väga mõnus ja rahustav lillearoom, mis peale protsessi nahale tundideks püsima jääb.
Tulemus on minu jaoks aga kogu asja võlu! Ma ütlen käsi südamel ning julgen anda ka pea - minu nahk pole tõesti mitte kunagi nii pehme olnud kui peale selle toote kasutamist (olgu, võib-olla beebina, aga seda aega ma ei mäleta! :D). Nahk on nii nii värske, ülimalt siidine ning näeb palju ühtlasem ning uuem välja!
Minul küll probleeme ei tekkinud, kuid kodulehelt nägin tagasisidena, et see võib mõningatel nahatüüpidel peale kasutust kerget kipitust tekitada, minul läks aga õnneks. Paari tunni pärast kreemitasin nahka vaid turgutuseks :)
Minu südamesse tungis see toode jäägitult ning pean ennast ohjeldama, et käsi selle järgi liiga tihti haarama ei hakkaks, sest liiga palju head ei ole ka hea, kuid see kogemus ning kogu protsess on juba nii põnevust pakkuv, et raske on endale EI öelda! :)

Tony Moly Brightening piiling-geel on saadaval http://meon.ee/ hinnaga 9.90 eur.
Hindeks 10/10


Tänane postitus lõppes väga positiivse noodiga ning mina soovin teile samuti mõnusat ning positiivset õhtupoolikut! :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Olen ka peeling-geele proovinud ning ausalt öeldes olin kahtleval seisukohal, nii palju nahka ei tohiks ometi mu näost maha tulla! Uurisin veidi ning leidsin sellise lingi:
    http://www.labmuffin.com/2014/02/fact-check-friday-do-peeling-gels-really-peel-off-my-skin/
    ehk tegelikult on geelides väikesed kiud, mis nahal oleva õli- ja rasukihiga kokku saades tükiliseks muutuvad. Muide, kui on võimalus, siis soovitan proovida hüdrofiilseid õlisid, mu nahk jumaldab neid!

    Sul on väga lahe blogi! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vauu... nii palju põnevaid fakte tõepoolest.. lahe, peaks isegi teinekord selliste "uustulnukate" kohta infot koguma! ;)
      Aitäh Sulle, hoian õpetused kõrvataga ning kiidusõnad südames! :)

      Kustuta
  2. Micabellal on ka sarnane (ja väga hea!) toode Eestis täitsa olemas, kuid hinnavahe on kolmekordne!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Olen hetkel veidikene segaduses ning ei saa aru, millisest tootest neist kolmest Sa räägid :) Googeldamine andis välja vaid mineraalseid jumestustooteid... :/

      Kustuta