Tootearvustus: Essence jumestustooted + Avoni loosi võitja

detsember 01, 2015

Uus nädal on täiega peale hakanud, kuid mina hoian oma energiat selleks, et teieni nädala jooksul veel mitu põnevat postitust tuua. Täna näiteks räägin taas Essence toodetest, mis minuni juba mõned kuud tagasi jõudsid, kuid piinlikkusega tuleb tunnistada, et kiire elurütmi tõttu pole jõudnud teieni veel kogu paki sisu tuua.
Kusjuures üks huuletoodetele pühendatud postitus ootab teid ees veel järgmisel nädalal, seega Essence kosmeetika austajatel tuleks silmad/kõrvad lahti hoida! :)

Nagu juba pealkiri reetis, siis tänane postitus keskendub meigipõhjale, vaatame üle, kui hästi katab peitekreem ning kui hästi suudab põsed särama panna matt põsepuna. 

1) Essence Camouflage peitekreem
Mis tootega on tegu?
Undercover. Siit tuleb täiuslik duo, et katta usaldusväärselt ebatasasused nahal ja tumedad ringid silmade ümber. Camouflage peitekreemi kreemisel tektuuril on väga hea katmisvõime, et panna soovimatud nahaprobleemid hetkega kaduma. hele ja meedium beeže toone saab kasutada eraldi või sõrmedega kokku segades, et saavutada nahaga identne toon.

Minu arvates on see Essence tootevalikust üks parimaid tooteid mida proovinud olen, sest selle püsivus on tõepoolest üle keskmise hea ning peitekreem on mitmel moel kasutatav. 
Peitekreemi koostis on vägagi kreemjas ning tugevama peitekreemipintsliga on selle nahale kandmine väga mugav ning laialihajutamine on lapsemäng.
Tekstuurilt on see õhuline ning seetõttu ei ummista see poore väga tugevalt (kuigi, teada on tõde, et ükskõik milline peitepulk ka poleks, vistrikutele teeb see kasu asemel ikkagi kahju).
Peitekreem on kahes toonis. Heledamat olen kasutanud vistrike ja punetuste peitmiseks ning kaht tooni kokku segades olen saanud lause ideaalse koosluse väsinud silmade peitmiseks. Toonid segunevad nahal väga hästi. 
Tavaliselt kannan paksema kihi heledamat tooni ning seejärel õhema kihi tumedat. Pintsel tagab selle, et katvus oleks ühtlane ning hajus, Kusjuures, selleks, et toodet nahale kanda pole spetsiaalset pintslit vajagi, väga hästi saab hakkama ka sõrmekestega, aga mina olen lihtsalt nii mugavaks läinud, et ei taha näpukesi mustaks teha :)
Peitekreem püsib peal ligikaudu 4-5 tundi enne kui see nahalt kaduma hakkab ning minu arvates on see nii odava toote kohta ikka väga väga tubli tulemus :)

Essence Camouflage peitekreemid on saadaval Selverites Essence lettides hinnaga 2,79 eur!
Hindeks 9/10


2) Essence Matt Touch põsepuna - toon 10 Peach me up!
Mis tootega on tegu?
Värvitud põsed! Kergelt puudrilise tekstuuriga matt touch põsepuna annab põsesarnadele värskendava õhetuse ning tagab samas kauakestva mati viimistluse ja kadestamisväärse jume kogu päevaks.

Mul on siiralt hea meel, et minule saadetud pakikesse sattus virsikukarva toon, sest põsepunade juures on oranžiga varjundiga toonid minu suureks nõrkuseks. Nii on muidugi ka selle tooniga - põsepuna tagab sooja ja õrna suvise õhetuse, mis jääb põsesarnadel ääretult loomulik. Tegemist on taas ühe minu lemmiktootega Essence valikust.
Põsepuna on tõesti matt ning mulle see variant väga meeldib, teeb meigi veelgi loomulikumaks, sest ei sisalda endas peaaegu mitte ühtegi sädelevat täpikest. Sära jaoks on ju spetsiaalsed särapuudrid ning päikesepuudrid, seega on mul hea meel, et toode on tehtud võimalikult rahulik, lihtne ja neutraalne.
Pigment jääb nahale suhteliselt tugev, seega esialgu - less is more
Positiivse küljena saab veel välja tuua selle, et toode ei pudise ega lendu laiali, kui sellest pintsliga üle tõmmata, mis tagab "viisaka" ja korrektse tulemuse
Väga imetlusväärne on ka toote püsivus - tervelt 12 tundi püsib see tublisti põskedel vastu ning tegelikkuses eemaldub vaid meigieemaldusvahendiga.
Suurepärane töö, taas mitte ühtegi nurinat, lisaks veel ka ülimegasoodne hind! :)

Essence Matt Touch põsepuna on saadaval Selverites Essence lettides hinnaga 2,79 eur!
Hindeks 10/10


3) Essence All About Matt õlivaba jumestuskreem - toon 10 matt begie
Mis tootega on tegu?
Matt ja veatu! All about matt! Õlivaba jumestus teeb näonaha siidjaks ja ühtlaseks. kauapüsiv koostis püsib nahal kuni 12 tundi ja ei ummista poore. tootel on sobituv trendikas pakend.

Ausaltöeldes kartsin ma hirmuga jumestuskreemituubi avades, et sealt kargab mulle vastu ebameeldiv hais, kuid minu suureks üllatuseks on jumestuskreemi hulka lisatud lõhnaaineid, mis toote lõhna väga väga värskeks ja meeldivaks teevad.
Toon matt begie on talviseks ajaks minu jaoks ehk liiga tume, kuid hea hajuvuse tõttu ühtlustub see päris tublisti nahatooniga.
Koostiselt on see suhteliselt õhuline ning seetõttu on nahal meiki kandes üsnagi vaba tunne ning ummistunud poore ei lisandu. Lisaks tasub mainimist see, et jumestuskreem tõesti mingil määral nahka matistab, kuid mitte nii oluliselt nagu oleksin arvanud, aga minu puhul on see pigem hea, sest minu arvates teevad liiga matid jumestuskreemid näo elutuks ning võltsiks.
Katvuse poolest on kreem enam-vähem tubli, suuremaid iluvigasid täielikult katta ei suuda, kuid nahatooni ühtlustab küll. Mis mulle aga jällegi ei meeldi on see, et silmalaugudel olevatesse vaokestesse tahab kreem kogunema hakata ning seetõttu on väga oluline panna tähele seda, et kreem oleks ühtlaselt naha pinnale laotatud. Sama reegel kehtib ka ninaümbruse, lõua ja otsaesise puhul. 
Püsivus on samuti päris tubli, kuid kindlasti mitte perfektne 12-tunni ulatuses, nagu kirjeldab toode ennast ise. Hea tulemus püsib värskena umbes 6 tundi ning selle möödudes hakkab näolt kaduma ning hajuma.
Kui toote koostisainete nimekiri poleks lõputult pikk, siis saaks see minult üsnagi 10-lähedase hinde, kuid hetkel tekitab veidike hirmu see pikka ja kirju nimekiri... kuid jällegi on hind lausa piinlikult odav! 

Essence All About Matt õlivaba jumestuskreem on saadaval Selverites Essence lettides hinnaga 3,99 eur!
Hindeks 7/10


Nüüd veel üks põnev uudis postituse lõppu:
Avoni abil korraldatud kingiloosi võitjaks on Julia Litvinova, kelle armsaks sünnipäevaüllatuseks oli üllatuspidu ühiselamus koos sõbrannadega! :)
Tuleb tunnistada, et minul tegi teie kõikide üllatuste lugemine küll südame soojaks ning tuju heaks - olete kõik nii nii heade inimestega ümbritsetud, aitäh, et võtsite vaevaks oma häid kogemusi jagada! :)
Armas Julia, võtan Sinuga peagi ühendust! 

Teistele aga ilusat õhtupoolikut! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments