Outfit: 5.01

jaanuar 05, 2016

Tänane ilm oli küll ikka päris päris kõrbe ning mõelda vaid, et see läheb veel veel karmimaks! Täna olen jalga pannud soojad retuusid ja selga tõelise Shein'ist pärit uue punase jõulukleidikese, mis näeb küll ülihea välja, kuid õige pea saab sellest ilmselt minu topiline kodukleit, sest materjal on hoolimata heast väljanägemisest väga kehv ja odav.
Täna kandsin ka oma uut Reservedist pärit mantlit, mis on üks parimaid oste mingi viimase 3 aasta jooksul! Tõsiselt, tegemist on sooja voodriga mantliga, seega ideaalne leid minusugusele külmavaresele! :)
Mantel - Reserved - 79.99 eur
Sall - http://www.shein.com/ - 13.57 eur
Kleit - http://www.shein.com/ - 12.51 eur
Retuusid - ?
Saapad - emme kingariiulist napsatud :)
Kindad - N-Trend - 9.99 eur
No ega te ju ometigi ei arvanud, et tänane outfitipostitus üdini tuim ja igav on... alati tuleb postituse lõppu ka mingi toredam killuke lisada... :D

Kallistan, armastan!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Ilusad riided ja sina ning kõik on väga tore, aga minu arvates võiksid outfiti postitused piirduda 1 outfit nädalas. Muidu pigem nagu riideblogi. Ootaksin huviga näiteks häid näomaske ning komedoonide vastu ehk midagi(?) :) Aga väga tubli oled, ei taha midagi otseselt halvasti öelda ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh tagasiside eest :)
      Outfitidega ongi nii, et on pikalt vaikus ja kui pakk saabub, siis on hästi tihedalt ja üksteise otsa, sest need Hiina firmad on maru kärsitud ning annavad aega 5-7 päeva. Ise tahaksin samuti 1x nädalas, aga paraku pean paki saabudes seda tegema lausa 2-3 tükki. Nüüd tuleb jälle pikem paus ning panen rohkem rõhku arvustustele :)

      Kustuta