Tootearvustus: pruuniks 24. veebruariks - jah, see on imelihtne!

veebruar 23, 2016

Lumised sahisevad tervitused teile! Praegused lumesajused ilmad on küll need, mille jälgimine aknast on tõeline võlumaa, kuid õues jalutamine jällegi nii mõnus pole, sest tegu on siiski sulalumega, seega hoidke oma varbad soojas!
Vaba päevake on saabumas, mõnel õnneseenel koguni mitu ning mina naudin hoopiski vaheaega, kuid selleks, et veebruarikuusse veidike lõunamaist soojust tuua tutvustan teile Dove pruunistavat kreemi ning samuti räägin ka uuest superpehmendavast ihupiimast.


1) Dove Derma Spa Summer Revived pruunistav ihupiim heledale või keskmisele nahatoonile
Dove isepruunistavad on olnud mu lemmikud hetkeist, mil neid proovisin ning kuni tänase päevani olen nende truu kasutaja olnud. Ma ei tea, kas Summer Revived on Dove poolt miskit uut või pigem Summer Glow isepruunistaja täiendus. ma siiski kipun arvama viimast varianti, sest ainus erinevus, mis antud tootel Dove Summer Glow isepruunistajaga on on lihtsalt pakend ning kui mu mälu mind ei peta, siis on see ka veidikene tugevamalt niisutavam, kuid üldjoones omadustelt täpselt sama. 
Põhjus, miks Dove isepruunistavad minu südame on võitnud on see, et nende kasutamine ei ole eriti keeruline. On lihtsalt 3 põhilist asja, mida tuleks jälgida:
1)...et nahk oleks kooritud ning puhas
2)...et nahk oleks ilmtingimata kuivatatud või koguni kuiv (seega pole just parim mõte vahetult peale dušši isepruunistavat kasutada!)
3)...et kreem saaks peale kantud ühtlaselt ringjate liigutustega ning soovitatav on kasutada ka kinnast (ideaalsed on need, mis juuksevärvidega kaasa tulevad!).
Rohkema pärast tegelikult muret tunda polegi vaja! Eksole kerge? 
Mis minule veel selle toote juures meeldib on selle spetsiifiline lõhn, mis minule kõige tüüpilisemat päikesekaitsekreemi lõhna meenutab ning seetõttu otseselt häiriv pole, kuigi eks maitseid olegi erinevaid, mõne jaoks võib see jällegi liiga intensiivne olla. Veidike tuleb arvestada ka sellega, et see lõhn kipub riiete külge jääma, küll aga ei pea muretsema selle pärast, et kreem riideid määriks, mis on suur suur pluss. Põhjus peitub selles, et kreem imendub naha sisse suhteliselt kiiresti juhul kui nahk on kuiv. Niiske nahaga seetõttu toimetada ei soovitagi, et tulemus võib jääda laiguline ning imendumine võtab kordades rohkem aega. 
Nahk muutub pruunikamaks umbes poole tunni kuni tunni aja jooksul ning seejuures tagab kreem ka kauakestva ja täieliku niisutuse. Kuna tegemist on pruunistajaga, mis sobib eelkõige heledale ja keskmisele nahatüübile, siis tuleb näiteks keskmise nahatüübiga inimestel arvesse võtta seda, et ühe kihina annab see vaid kerge päevitunud jume. Selleks et tulemus tugevam oleks soovitan kreemi kanda peale kahe kihina, kuid mitte väga väikese ajavahega. Mina teen nii, et kannan ühe kihi vahetult enne magamaminekut ning teise kihi peale ärkamist. 
Kreem annab pruunika ja kergelt oranžika sooja jume, mis püsib umbes nädalaega, seejärel tuleks nahka taas kreemiga hellitada. 

 Dove Derma Spa Summer Revived pruunistav ihupiim on saadaval suuremates kauplustes hinnavahemikus 6-7 eur.

Hindeks 9/10



2) Dove Derma Spa Uplifted+ ihupiim
Nagu te juba nägite, siis niisutavate toodete tootmises on Dove küll supertubli ning au ja kiitus läheb ka Uplifted+ ihupiimale, mis lubab tõsta naha elastsust muutes seda seejuures ka veel pringimaks.
Kui mul on valida ihupiima ning kehakreemi vahel, siis miskipärast otsustan alati esimese kasuks. Põhjus on ilmselt vist selles, et kui just tugevad külma- ja soojakraadid või kloorivesi mängus pole, siis minu nahk eriti kuivaks ei muutu ning seetõttu pole ma ka just kõige sagedasem kreemitaja. Ihupiim on aga see, mida hea meelega kasutan ka siis, kui naha seisukord ekstreemsuse piiridesse ei ulatu.
Antud toode on kergelt niisutav ja mõnusalt pehmendav kaaslane nahale pisikeseks niisutuspommiks peale lõõgastavat dušši, kuid samas sobib väga hästi ka jalgade pehmendamiseks peale raseerimist. 
Kreemi koostis on pigem lausa vesine kui piimjas, mis teeb aga kergeks selle kasutamise. Kreemi kulub vähe ning seda on väga kerge mööda nahapinda laiali hõõruda. Kuna kreemi koostis on kerge ning kaugeltki mitte rammus, imendub see kiiresti jätmata nahka kleepuvaks või rasvaseks
Peale kasutamist jääb nahk pehmeks ning niisutatuks, samuti paraneb elastsus, kuid, kas nahk just pringim on? Pigem mitte - lihtsalt pehme, siidine ja niisutatud. Loomulikult on garanteeritud ka meeldiv ja värske lõhn, mis minule miskipärast lausa piibelehte meenutada tahab... Õnneks mitte intensiivset piibelehte, kuid kindlasti miskit õrna ja kevadist lillepeenralt :)

Dove Derma Spa Uplifted+ ihupiim on saadaval suuremates kauplustes hinnavahemikus 6-7 eur.

Hindeks 9/10


Tundub, et Dove uued tooted on küll ühed positiivsed üllatajad, kuid tasub tähele panna seda, et igas poes neid veel saada polegi, seega tuleb otsimisel ka pisikesele õnnele loota :)

Hoidke end ning nautige homset! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. võiks täitsa proovida vahepeal :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. just täpselt vahepeal pisikeste pausidega, sest pidevalt "pruunistamine" on veidike tüütu minu jaoks :D

      Kustuta