Kristiine Keskuse kampaania "Sinu moodi koolilõpp" kataloog on valmis!

juuni 09, 2016

Hei! Kas mäletate Kristiine Keskuse koolilõpukampaaniat, millega seoses jagasin välja lausa kaks Kristiine Keskuse kinkekaarti? Kui ei, siis pisike mäluvärskendus teile siin!
Lühidalt: Kristiine Keskus korraldas koolilõpukampaania "Sinu moodi koolilõpp", mille käigus valiti välja kolm stilisti, kes komplekteerivad kataloogis esitletavad rõivakomplektid, kolm noort, kes vastutavad modellide soengute ja meigi eest, ning kümme modelli – seitse neidu ja kolm noormeest.
Nüüdseks on koolinoorte päris oma moekataloog valmis ning nähtav: http://kampaania.kristiine.com/
Konkursil osales tervenisti 96 koolinoort, kellest 28 soovis osaleda kampaanias stilistina, 13 juuksuri või meikarina ning 55 noort, nende seas ka 10 noormeest, tahtis end proovile panna modellina. Konkursi žürii tööd juhtiva Karolin Kuusiku sõnul oli sedavõrd suur moehuviliste koolinoorte hulk nii üllatav kui ka rõõmustav.
Tuleb tunnistada, et kui ma ei teaks, et tegu on alles alustavate ilumaailma staaridega, siis ei oskaks ma seda isegi mitte aimata! Meik, soengud ning riietus - oh see on ju kõik viimse peal! Kui ma peaksin olema sel aastal lõpetaja, siis lummaks see kataloog mind väga ja annaks oi-oi kui palju inspiratsiooni! Nagu te näete piltide põhjal, siis oleks minu eelistus ilmselgelt pastelne ning roosa-manna-vahune!
Hea töö, tüdrukud ja poisid! 
Minge valige ka teie oma lemmikud! Kataloog näeb ise ülikihvt välja ning näeb välja nagu päris moeajakiri!

Fotod: Kristiine Keskuse "Sinu moodi koolilõpp" kampaania kataloogifotod (http://kampaania.kristiine.com/)

Eliise

You Might Also Like

0 comments