Tootearvustus: mis on pealistušš ning kuidas saada endale metalse efektiga küüned?

juuni 02, 2016

Taas on mul rõõm jagada oma mõtteid mõningatest uutest toodetest, mis minuni koleammu jõudsid, kuid millest rääkida pole veel jõudnudki
Täna pöördume tagasi Essence toodete juurde!


1) Essence kauapüsiv huulepulk - toon 23 Velvet Matt
Mis tootega on tegu?
Kauapüsiv armastus... nendesse Essence huulepulkadesse on võimatu mitte ära armuda. Huulepulgad tagavad intensiivse värvitooni mitmeks tunniks huuli samas kuivatamata. Siit leiate kindlasti selle, mida otsite - erkroosast ja rahulikust nahatoonist intensiivse punase ja leebe, tumeda kirsini! Tähelepanu püüavad ka pulgal endal olev Essence'i logo ning pulgaga sama värvi olev ring umbes musta, mati ümbrise.

Ma pole varem mõelnud sellisele omadusele, mida kirjeldab tootekirjelduse viimane lause. Mul on näiteks mõne sarja huulepulki tõesti üks kuni mitu ning kuna neil kõigil on täpselt samasugune pakend, siis on üsnagi tülikas välja otsida just see õige, mida vajan - üsna nutikas lahendus, Essence! ;)
Matid huulepulgad on minu tõelised lemmikud ning ei kulunud just palju aega, et ka see toode mu südame kiiremas rütmis põksuma paneks. 
Huulepulga koostis on sametine, kuid samas mitte kuiv, mis võib mattide huulepulkade pahupool olla. Toode libiseb kergelt mööda huuli ning katab huuled koheselt värvitooniga. Tõsi, esimene kiht ei pruugi küll olla see, mis võiks jääda soovitud lõpptulemuseks, seega soovitan siiski jääda kindlaks kahele kihile. 
Minu nude ja kergelt roosakas Velvet Matt on imeline toon suveks - piisavalt loomulik, neutraalne, kuid samas ei jää märkamatuks.
Kui tulla aga püsivuse juurde, siis ma ei saaks väita, et see just parima püsivusega matt huulepulk on, sest antud toote püsivus jääb umbes 1-1,5 tunni vahele, hiljem on huulte värskendamine kindlasti vajalik. Põhjus võib samas olla ka selles, et tegemist on heledamapoolsema tooniga, võib-olla on toon Matt Wanted hoopiski tugema püsivusega? (jah olgu see ka teile vihjeks, ma plaanin proovida ka tumedamaid toone, sest nende 17 tooni hulgast pakub avastamisrõõmu kindlasti ka mõni teine toon!) :)

Essence kauapüsivad matid huulepulgad on saadaval Essence lettidelt (nt Selverites) hinnaga 2.59 eur. 
Hindeks 7/10


2) Essence Forbidden volüümiandev pealisripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Kunstripsmed? Selle pealistuššiga pole selleks mingit vajadust! Kunstkiududega rikastatud tušši võib kanda iga tavalise ripsmetušši peale, et anda ripsmetele eriline kunstripsmete välimus. Lahe toode kombineerimiseks – sobib hästi näiteks koos uute Forbidden Volume tuššidega – et luua intensiivsed, dramaatilised silmad, mil lausa kunstripsmete efekt!
Kui ma toote testimist alustasin, siis ei pannud ma tähele, et toote peal on tõepoolest kirjas topcoat ehk teisisõnu on tegemist tušiga, mida kantakse veel omakorda mõnele teisele ripsmetušile.
Seega, algul kandsin seda peale kui tavalist ripsmetušši - see sai tööga küll hakkama, aga erilisi emotsioone ei tekitanud, seniks kuni oma Essence brošüüri sirvisin ning aru sain, et asi on minus mitte tušis :D
Ripsmetuši sees on imepisikesed kiud, mis eelnevalt värvitud ripsmetele kenasti külge hakkavad ning ripsmetele nii pikkust kui ka tihedust lisavad. Kuna kahte ripsmetušši tuleb kombineerida, siis tuleks jälgida ka seda, et alumine kiht ei saaks liiga paks, sest vastasel juhul on tulemuseks paksud tükkis ripsmed. Lisaks peab vaatama, et ka tušid omavahel kooskõlas oleksid, minu L'Oreali tušiga töötab Essence pealistušš päris kenasti, kuid samas võib-olla ka mitte...
Ka selle tušiga tulevad ette juba varasemast tuttavad probleemid Essence tuššidega - toode tahab siiski veidikene pudenema hakata. Olgu, mitte küll nii palju kui teised, aga siiski peab mõningate tundide möödudes jälgima seda, et silmaalused imepisikesi musti täppe täis ei oleks.
Ülemisel pildil on ripsmed värvitud ainutl L'Oreali tušiga, alumisel pildil lisaks ka Essence pealistušš
Tuši harjased on suhteliselt tavalised, kuid samas pääsevad nende vahel kiud kenasti ripsmetele. Võib-olla oleks tulemus veelgi parem siis, kui harjased oleksid veelgi hõredamalt ka keerdudes, sest hetkel koguneb keerude vahele liigset tušši päris palju.

Essence Forbidden volüümiandev pealisripsmetušš on saadaval Essence lettidelt (nt Selverites) hinnaga 3,09 eur. 
Hindeks 7/10

3) Essence Superfine veekindel silmalainerpliiats
Mis tootega on tegu? 
Täpne töö. Nüüd on superfine silmalainerid poodides saadaval ka veekindlana. Täpsel laineril on äärmiselt peenike vildikataoline aplikaator, mis võimaldab teha nii peenikesi kui laiemaid jooni. Tänu veekindlale tekstuurile püsib lainerijoon kauem kui kunagi varem.

Toote suurimaks trumbiks on tõepoolest imepeenike ots, millega saab väga osavalt ripsmepiiril mängida ning võimalikult veatu tulemuse tagada. Parku pole sellest imepeenikesest otsast kuigi palju kasu, kui seda vaid paaril üksikul korral kasutada saab. Nimel juhtus minu laineriga selline lugu, et peale mõningat kasutuskorda kadus värv laineri tipuosast ära ning joone tõmbamine muutus väga tülikaks. Värv jäi laineri paksemasse ossa, mille abil saab tõmmata vaid kõige klassikalisemat lainerijoont, olgu see, selleks.
Kui välja arvata see, et peenike ots eriti hästi ei toimi, siis on tegelikult tegu üpriski hea tootega. See kuivab väga kiiresti, seega saab kohe rõõmsalt silmi pilgutama hakata ning ülemised silmalaud jäävad ka puhtaks :)
Lainer on oma püsivuselt samuti tugev, ei aita hõõrumine ega ka pikad tunnid, lainer tuhmub vaid õrnalt õrnalt päeva lõpuks, kuid täielikult ei kao ning silmanurgad jäävad samuti laineriga kaetud (minul kipub ikka silma sisenurgast lainer maha kuluma). 
Toote veekindlus ei pane mind samuti kahtlema. Eemaldamiseks on mõistlik veekindel meigieemaldaja ning ma arvan, et rohkem sõnu toote veekindel omadus iseloomustuseks ei vajagi ;)

Essence Superfine veekindel silmalainerpliiats on saadaval Essence lettidelt (nt Selverites) hinnaga 3,09 eur. 
Hindeks 7/10

4) Essence I love trends the metals küünelakk - toon 34 Turn up the volume!
Mis tootega on tegu?
Metalne maagia! "The metals" särab su küüntel nagu vedel metall. Trendikate värvide hulka kuuluvad särav hõbe, glamuurne šampus, sillerdav lillakas-hall ja ere roheline. Tänu spetsiaalsele valemile on kauakestvad metalsed küüned garanteeritud!

Kogu tänase ja võib-olla ka kõikide varasemate Essence toodete vingeim üllataja on teie ees! Tegemist on minu kõige kõige lahedama küünelakiga ning ma usun, et see jääb sellist tiitlit kandma pikaks ajaks. 
See lakk ei jää mitte kellelegi märkamatuks, selles võite kindlad olla.
Esiteks on selle metaljas kuma niiiiiii eriline ning mõjub iga nurga alt vaadates erinevalt. 
Teiseks, ma pole kunagi lillausku olnud ning minu jaoks pole lilla värv, mis mind eriliselt paeluks ja seetõttu muretsesin, et missuguste riietega see küünelakk üldsegi sobida võib, aga välja tuli see, et isegi heleroosa ja sinisega mõjub see väga eriliselt! Uus ja põnev aktsent on tänu lilladele metalsetele küüntele garanteeritud!
Kolmandaks, lugege viimast tootekirjelduse lauset - jah, küünelakk püsib tõesti väga kaua peal ja seda isegi ilma pealislakita!
Neljandaks, sobib neile, kellel on kiire elutempo ehk teisisõnu kuivab kiirelt ning hakkama saab vajadusel ka ainult ühe kihiga!
Rohkem sõnu see toode ei vajagi - super!

Essence I love trends the metals küünelakk on saadaval Essence lettidelt (nt Selverites) hinnaga 1,99 eur. 
Hindeks 10/10

Mul on teile tegelikult tohutult palju rääkida ning eriti just sellest, miks ma mõnda ega eemal olen olnud ja suures vaikuses elanud. Väike chit-chat postitus on ilmselt peagi tulemas! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Mul oli ka Essence'i lainer, aga see oli nii KOHUTAV. Mõnus peenike ots aga läks lihtsalt nii kiiresti laiali...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen proovinud huulepliiatsit ning sellega oli sama jama - koheselt mööda huulejoont laiali :D See lainer on püsivuse poolest isegi üllatavalt hea, ainult et sellest peenikesest tipust küll kasu pole, kuigi vajaksin seda väga :/

      Kustuta
  2. Praegu kasutan ka ühte sellest sarjast essencei tussi (selline punane) ja see oli väga keeruline kasutuses, nii suur hari! Kaks kuud kasutan ja ei ole sellega veel harjunud! :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ahhaaa! Ma vist isegi aiman, millist tušši sa silmas pead, kas seda? : http://www.iluexpressblogi.ee/2015/11/tootearvustus-essence-silmaeri.html
      Minu arvates on Essence tuššide suur viga selles, et need määrivad niiiiiiiii hullult ja pudisevad :( Muidu on harjad isegi põnevad ning hind ka uskumatult soodne, kuid jah eks odav hind=nõrgem kvaliteet.
      Aitäh siiski selle vahva kommentaari ning oma kogemuste eest :P

      Kustuta