Outfit: 15.07

juuli 15, 2016

Heiaheia! Järjekordne nädalake on lõpusirgele jõudmas ning mul on tohutult kahju, et suvi sellise kiirusega käest minema jookseb. Tänane postitus on üsnagi roheline ning viin teid pisikesele džungliseiklusele, suures osas koosneb tänane postitus profiilivõtetest ;)
 | Kleit - Shein | Kõrvarõngad - H&M | Peapael - Expressions | Kingad - CCC |


<3 p="">Eliise


You Might Also Like

2 comments

 1. omg neiu su juuksed!!!! Jubeee ilusad, ma nii kade :(

  VastaKustuta
  Vastused
  1. oiiii aitäh aitäh aitäh!!!! ma võin Sind sellega lohutada, et mul on oma juustega kordades rohkem mässamist kui teistel. Näiteks on imeline see, kuidas iga õhtu tuleb juuksed patsiks punuda, sest vastasel juhul ootab ees pusane ning nutune hommik (ja ma unustan LIIIGA sageli õhtul juukseid kokku köita) :D
   Kuna mu juuksed on ka nii meeletult paksud, siis tuleb osata kõiksuguseid patse punuda ning erinippe välja mõelda, et mu pea nagu heinakuhi ei näeks välja :D
   Seega... mul tuleb üsna tihti ette ka neid olukordi kus mõtlen, et miks mul neid nüüd 3 inimese jagu antud on... :D

   Kustuta