Tootearvustus: niisutav turgutus päikesest räsitud juustele Joico abil ning juuksesõbralikud Lotte juuksevõrud

august 24, 2016

Juukseteemad on alati minu jaoks lemmikud ning vägagi südamelähedased olnud ning täna saate juuksejuttu küll ja veel, sest Salon24.eu läkitas minuni terve sarja Joicolt. Sel korral vaatame, mida suudavad juuste heaks pakkuda Moisture Recovery sarja tooted.

Lisaks veel ootavad postituse lõpus pisemaid vahvad Lotte juuksevõrud, kuigi... kui pisike ma isegi olen kui neid kannan!

1) Joico Moisture Recocery šampoon 300ml
Mis tootega on tegu?
Intensiivselt toitev ja niisutav šampoon
• pH 4.5-5.5
• Sisaldab Hydramine Sea Complex™-i, Quadramine Complex™-i ja Bio-Advanced Peptide Complex™-i
• Puhastab ja niisutab juukseid intensiivselt.
• Hooldustugevus: 3 (1-5)

Kui alustada võimalikult positiivselt, siis avaldan armastust sellele šampoonile. See on nii nii mõnus ja hell! 
Veega kokkupuutel moodustab šampoon pehme, kuid tiheda vahu, mis katab juuksejuured mõnusasti täies ulatuses ning esialgu soovitan peopesadele pigistada väiksema koguse šampooni, sest juustesse hõõrudes võib ühtäkki juhtuda see, et šampooni saab liiga palju.
Võib ju mõelda, karta, muretseda, et niisutav šampoon teeb peanaha raskeks ning seetõttu muutuvad juuksed kiiremini mustaks, kuid tegelikkuses see nii pole. Šampoon teeb juuksed suurepäraselt puhtaks, kuid seejuures niisutab peanahka ning juuksejuuri. Just nimelt niisutab, mitte toidab - seetõttu ei jää tulemus...rasvane!
Hea omadusena saab üles lugeda ka selle, et šampoon aitab juustele kohevust anda juuksejuuri ergutades ning tõstes.

Joico Moisture Recocery šampoon on saadaval https://www.salon24.eu/ või Salon+ salongides hinnaga 18.90 eur.
Hindeks 9/10

Üks väikene vahejuhtum ka, mis puudutab ka palsamit, mille juurde peatselt jõuame: nimelt otsustasin ühel heal päeval, et saab, mis saab, mina tahan omale tumedaid juukseid. Mõeldud tehtud, kuid ilmselgelt jäi tulemus minu heledakspleekinud kiharatel pisut laiguline. Püüdsin korduva peapesuga juuksevärvi heledamaks pesta ning haarasin pesuks just Moisture sarja šampooni ja palsami, sest juuksed vajasid ka peale värvimist tublit niiustust. Minu õnnetuseks (edaspidiseks õnneks!!) ei lase tooted juuksevärvil maha kuluda ning nii ma peale pesu umbes sama laigulisena ka dušikabiinist väljusin... :D

2) Joico Moisture Recovery palsam
Mis tootega on tegu?
Intensiivselt toitev ja niisutav palsam
• pH 3.5-4.5
• Sisaldab Hydramine Sea Complex™-i, Quadramine Complex™-i ja Bio-Advanced Peptide Complex™-i
• Palsam hooldab, harutab pusad ja niisutab juukseid intensiivselt
• Hooldustugevus: 4 (1-5)

Alustan koheselt sellega, kui vastupidiselt toimis palsam minu ootustele. Toote hooldustugevus on 4 5st mis peaks olema ikka suhteliselt "kange kraam", kuid minu üllatuseks pole tegu üldsegi mitte nii intensiivse tootega. Suure hooldustugevuse tõttu muretsesin, et ehk poleks mõistlik igal pesukorral palsamit kasutada, kuid siiski lasin uudishimul võitu saada ning pesin palsamiga umbes 3 nädalat järjest. Eeldasin, et mingist hetkest hakkab palsam juukseid koormama ning kasutegur võib pöörduda negatiivsesse suunda, kuid tegelikkuses asi üldsegi nii hull pole, kuid mõneks nädalaks võiks juuksed teise toote näol vaheldust saada küll, sest nö "vau" efekt hakkab iga pesukorraga vähenema. 
Palsam muudab juukseid libedamaks ning pehmemaks. Samuti paraneb kammitavus, kuid jällegi tuleb seljatada hirm juuste ületoitmise eest, mida toode kohe kindlasti mitte teha ei taha. 
Juuste kvaliteet paraneb, need muutuvad palju läikivamaks ning elujõulisemaks. 
Natukene nukker on aga see, et juba järgneval või ülejärgneval päeval tuleb juustele toitva õli näol lisaniisutust pakkuda.

Joico Moisture Recovery palsam on saadaval https://www.salon24.eu/ või Salon+ salongides hinnaga 19.90 eur.
Hindeks 8/10


3) Joico Moisture Co+ wash puhastav vaht
Mis tootega on tegu?
Kreemja koostisega juukseid õrnalt puhastav vaht-palsam sobib ideaalselt kasutamiseks kahe tavalise šampooni ja palsamiga juuksepesu vahel. Revolutsioonilise sulfaadivaba koostisega JOICO Co+Wash vaht-palsam puhastab ja samal ajal ka hooldab juukseid, muutes need pehmeks ja kahuvabaks. Muuhulgas säilitab see juustes olevad naturaalsed õlid ning annab seeläbi terve, läikiva, kahuvaba ja luksusliku tulemuse.
Moisture Co+Wash aitab tugevdada juukseid ja kaitseb neid murdumise eest. Annab niisutatud, tugeva, läikiva ja loomulikult koheva tulemuse, kaitstes juukseid ühtlasi välisniiskuse eest.
Sisaldab Hydramine Sea Complex ́i segu unikaalsetest naturaalsetest niisutavatest, ookeanist pärit koostisosadest, mis muudavad ka kõige kuivemad juuksed pehmeks ja kergesti käsitletavaks.

Kaks palsamit on võistlustulle astumas ning igaühel on miskit, millega teisele lajatada. Selle palsami koostis ning pakendusviis on niivõrd eriline ning sobilik kindlasti neile, kes igasugust eksperimenteerimist armastavad. Tegemist on vahu kujul oleva palsamiga ning tõsiselt ka, see väljub pakendist just nagu juuksevaht... või... vahukoor!
Kuna palsamil on võime ka õhu käes veidike paisuda,siis soovitan alustada pisemate kogustega. Toote suurim eelis ehk ongi see, et seda kulub tõsiselt vähe. Vaht on väga mõnusasti juustesse kantav ning vahuga liialdamine on esimeste katsetuste juures üsnagi tavaline (samas saab üleliigsele vahule leida rakendust ka mõnel teisel iluprotseduuril..).
Erinevalt vahvast ja ebatavalisest pesemisprotseduurist pole tulemused ebatavaliselt üllatavad, pigem keskpärased. Antud palsam jääb toime poolest paraku eelpoolmainitud palsamile alla. Peale kasutamist vajavad juuksed lisaniisutust juuskeõli või hoopiski viimistlussprei abil, milleni kohe ka jõuame. Samas annab vaht aga tunduvalt rohkem kohevust kui vedelal kujul palsam! Parem kammitavus ning pehmus on aga märksõnad mis palsameid ühendavad.

Joico Moisture Co+ wash puhastav vaht on saadaval https://www.salon24.eu/ või Salon+ salongides hinnaga 21.90 eur.
Hindeks 7/10

Väga hea on kasutada vaheldumisi vahtpalsamit ning nö "vedelat" palsamit, nii pääseb sellest, et juuksed saaksid palsamiga liiga toidetud, vahtpalsam aitab efekti kenasti tasakaalustada.

4) Joico Moisture Recovery juustesse jäetav palsam
Mis tootega on tegu?
Intensiivselt niisutav juustesse jäetav palsam
• pH 4.5-5.5
• Pähe jäetav palsam annab kohese, kerge niisutuse ja eemaldab kahu.
• Harutab pusad, lisab läiget ja kaitset tänu pantenoolile ja kuningkepi õlile
• Suurepärane lokivärskendaja kuivadele juustele pihustades
• Hea kasutada enne juukselõikust.
• Kaitseb keskkonna kahjustuste eest
• Hooldustugevus: 3 (1-5)

Kogu tootesarja jumalanna on teie ees! Imeline toode, millest olen terve oma elu puudust tundnud - pusasurm! Kõlab karmilt, aga tegemist on tootega, mis tõepoolest hoiab pusad hirmuvalitsuse all teades väga oskuslikult, kuidas hoida juuksed niivõrd libedana, et need omavahel puntrasse ei keriks. Jah, toode toimib perfektselt muidugi šampooni ning emma-kumma palsamiga, siiski on töökindlus ka teiste šampoonide ja palsamitega, kuid ehk veidikene nõrgemana kui nende siniste niisutuspommidega. Tegemist on pihustatava spreiga, mida tuleb kanda rätikukuivadesse juustesse. Selleks, et tagada pusavabadus olen oma TT harjaga juuksed läbi kamminud vahetult peale sprei juustesse kandmist ning koheselt ka peale juuste kuivamist.
Selle toote juures tahtsin jõuda ka kõiki tooteid iseloomustava lõhna juurde - see lõhn on mõnusalt magus, kuid samas piisavalt neutraalne. Lõhn jääb õrnalt juustesse püsima umbes päevaks peale pesukordasid.
Kui tulla sprei juurde tagasi, siis on selle heaks omaduseks see, et sellega liialdada on tõenäoliselt üpriski raske. Mina olen oma paksudesse juustesse pihustanud igakordselt umbes 8-10 pumbatäit ning senimaani ületoimisega ega liigse "rasvasusega" probleeme pole esinenud. Küll aga on juuksed peale kasutamist libedad ning siledad.

Joico Moisture Recovery juustesse jäetav palsam on saadaval https://www.salon24.eu/ või Salon+ salongides hinnaga 17.90 eur.


Hindeks 10/10

5) Lotte juuksevõru (4tk)
Mis tootega on tegu?
Lotte juuksevõru hoiab juuksed paigal ka kõige suuremal seiklejal. Pehme Lotte juuksevõru ei survesta juukseid, kuid hoiab neid kindlalt patsis. See aitab vältida pusade tekkimist ning juuste katkemist.
Lotte juuksevõru on sobiv ideaalseks krunniks, hobusesabaks või ülespandud soenguks nii suurtele kui väikestele.

Pisikestele (ja mitte nii pisikestele) Lottefännidele on nüüdseks poelettidele jõudnud ka rõõmsavärvilised juuksekummid, mis seljatavad vanad juuksekummid. Tegemist on spiraalsete juuksevõrudega, mis ilmselt kellelegi suureks üllatuseks ega uudiseks pole.
Minu juuksed on metsikult paksud ning seetõttu on võrude katsetused viidud maksimumini. Jah, see polegi aus ei võrude ega minu suhtes, kui mulle on kolme või nelja inimese peajagu juukseid antud... Seetõttu ei maksa minu heietusi liigtõsiselt võtta.
Kuna minu paksude (pusasid armastavate) juustega on pidevalt üsna palju möllamist vaja, siis peavad need kenasti soengusse sätitud olema ka ööseks. Enne magama heitmist punun alati juustest patsi ning just see sama lilla sõbrake on igal ööl minu juuste unerežiimi valvamas just seetõttu, et juuksevõru ümber pusade keerutamine on suhteliselt võimatu. Tavaliste kummidega olen mõnel hommikul ikka seisnud vastamisi probleemiga, et juuksekumm on pusade vahel x-asendisse mässitud ning pole midagi "meeldivamat" kui alustada oma päeva patsikummi lahtiharutamisega :)))))))))))))))))))))
Kõrgeid hobusesabasid antud juuksevõrudega mina teha pole saanud, need küll venivad (ja väga väga väga palju!!), kuid tugevas patsis juuste hoidmisega need just kõige osavamalt hakkama ei saanud, sest raskusega vajus juuksevõru lihtsalt alla...
Juuksevõrusid on mugav ümber käe hoida ning mitte mingil juhul pole hirmu, et need soonima hakkaksid, seega hea ohutu variant pisikestele preilidele! :)
See on teile juba ilmselt ka varasemast teada, et kui juuksevõru peaks välja venima, siis tuleb see enne kuuma ning seejärel külma vette sulpsata.

Lotte juuksevõrud on saadaval https://www.salon24.eu/ või Salon+ salongides kuues erinevas värvitoonis hinnaga 3.90 eur.
Hindeks 7/10

PS! Salon24.eu netipoest on võimalik saada -10% lisasoodust tooteid Facebookis jagades :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments