Tootearvustus: kaootilised ripsmed ning imelihtne kontuurimine koos Maybellinega

august 25, 2016

Maybelline ilu-uudiseid hakkab teieni jõudma õige pea küll ja veel! Nimelt on Maybellinel Eesti turule saabumas niivõrd palju uut ja huvitavat, et silme eest võtab lausa kirjuks! Vihjena võin öelda, et sära võib selleks sügiseks oma huultelt unustada, sest matid tooted on need, mis selle sügise koodiks saavad.

Täna ei räägi me hoopiski mitte huultest vaid võtame sihikule ripsmed ja kogu näo ehk hakkame taaskord kontuurima!

1) Maybelline Colossal Go Chaotic ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Trendihoiatus: otse moenädalatelt – supervolüümikad, korratud ja seksikad ripsmed.
Järgi uusi meigitrende ja kujunda omale Colossal Go Chaotic ripsmetušiga vallatud ja trendikalt korratud ripsmed. Volüümi andev koostis ja kaardus, tihe hari – tulemuseks salapärased ja korratud ripsmed.

Ma olen inimene, kellel on ripsmetega tohutult vedanud, need on paksud, pikad ja tihedad ning seetõttu pakuvad teiste jaoks kõik ripsmetuššid minu ripsmetel suurt vau-efekti, kuid sel korral läksid ka minu silmad sõna otseses mõttes suureks. Tegemist on tuššiga, mis ajab ripsmed täielikult sassi ehk kaootilisus on suurepäraselt tagatud, samuti muutuvad ripsmed topeltvõimsaks.
Uue tehnoloogiaga harjased võimaldavad ripsmeid turgutada nii horisontaalses asendis kammides kui ka vertikaalselt (ja ilma igasuguse mäkerdamiseta muideks!).
Tušši toon on täielikult must ning koostis mõnusalt vedel, see annab vabaduse ripsmetega rohkem mängida, kuid samas kuivab piisavalt kiiresti.
Tulemus on lihtsalt suurepärane! Ma ilmselt ei jõuaks oma ühe käe sõrmedel kokku lugeda neid kordi, mil minu käest kunstripsmete kohta küsitud on! Ripsmed muutuvad meeletult pikaks, kuid samas ka väga väga tihedaks. Tušš ei jää ripsmete vahel tükki (kui siis ainult esimestel üksikutel kordadel, mil lihtsalt liiga palju tušši harjastele külge hakkab), kuid samas muudab ripsmekarvu paksemaks ning "võimsamaks".
Kogu ilu rikub aga asjaolu, et tuši püsivus on üsna nigel ning alumiste ripsmete värvimisel on juba mõne tunni möödudes märgata tumedaid silmaaluseid. Seetõttu olen alumised ripsmed värvimata jätnud või kasutanud teist tušši. Ka veega kokkupuutel on tulemuseks suured pandasilmad, seega hoiduge paduvihmast või südantliigutavatest kinoseanssidest!
Kui aga värvida ainult ülemisi ripsmeid ning vältida niiskust, siis saab päeva lõpuni üsna kenasti hakkama.

Maybelline Colossal Go Chaotic ripsmetušš on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga u 10 eur.
Tuši efektile hindeks 10/10, püsivusele 5/10


2) Maybelline Master Contour kontuurimispulk
Mis tootega on tegu?
Kujunda ja too oma näokontuurid kaunilt esile! UUS Maybelline New York MASTERcontouring Duo kontuurpliiats aitab sul kujundada täiusliku V-kujulise näoovaali.
Soovid näha välja noorem, saledam ning puhanum? Kujunda endale ideaalsed näokontuurid MATTIDE hästisegunevate kreemjate tekstuuridega: TUME toon kujundab ning varjutab, HELE rõhutab ja annab sära.
V-kujuline kontuurpliiats on mugava kujuga, et sul oleks lihtne toonitada soovitud näopiirkondi ning sõrmede abil värvitoone hajutada.

Nüüd oleme aga jõudnud minu selle aasta lemmiktoote juurde meigimaailmas! Tegemist on unikaalse abimehega neile, kes juba on alaustanud kontuurimisega või hakkavad sellega alles tutvust tegema.
Saladus peitub selles, et nii kontuurija kui ka highlighter on peidetud ühte pulka, mille kreemjas koostis koheselt võimalikult täpsed jutid näole tõmmata võimaldab. Pulga tipp on terav V-kujuline.
Samuti on pulk keeratav ja vajadusel saab tõmmata ka laiemaid triipe, kui kasutada pulka pikemalt välja keeratuna (loodan, et saite aru, mida silmas pean).
Selle toote võtmesõnaks on kindlasti mugav kasutus, sest tarvis läheb vaid ühtainsat hajutuspintslit ning isegi sõrmi ei pea ära määrima!
Minu pulga toonicomboks on 02 ehk medium, mis on suviseks kasutamiseks ideaalne, talveks ja kevadeks eelistaksin aga heledamat varianti, et tumedam ehk kontuuriv osa loomulikult hajuks. Highlighter võiks aga olla tsipakene heledam, et heleduse ja tumeduse vahe veelgi parem välja paistaks.
Nagu ma juba mainisin on koostis kreemjas ning seetõttu väga mõnusasti hajutatav. Mina olen kontuuritud tulemust viimistlenud ka puudriga, et tulemus matim jääks (kuigi toode lubab ise juba piisavalt matt olla). Tulemus püsib aga üpriski tublisti ning 8h õitseb nägu kenasti kontuurituna.
Olgugi et tootel on mõningaid miinuseid, siis olen ma siiski sellesse tootesse täielikutl armunud! Kontuuurimispulk + tolmpuuder on minu selle suve meigikaaslased ja rohkemat polegi vaja!

Maybelline Master Contour kontuurimispulk on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga u 10 eur.
Hindeks 8/10

That's it! Oh ja muidugi jagage ka enda kogemusi antud toodetega ja tehke seda alati iga postituse all, alati on vahva kuulda, kuidas tooted teistele sobinud on! :)
Eliise

You Might Also Like

3 comments

  1. Miks sa reklaamid Maybelline'i? Nad ju testivad enda tooteid loomadel!!

    VastaKustuta
  2. Minu jaoks on mõned asjad elus lihtsalt paratamatus. Ma olen tohutult suur loomaarmastaja, kuid tänu mitmetele farmakoloogialastele loengutele olen mõistnud, et teisiti lihtsalt ei saa. Kõige väljatöötamine hakkabki laborist,laboriloomad on käepikendus selleni, et meie, tarbijad, saaksime poelettidele tootevaliku. Inimkatsed on need, mis alati kõiksuguste uute toodete väljatöötamisel viimaseks jäävad, sest uute toodete katsetamine teisel liigikaaslasel on tohutult vastutusrikas ning võib lõppeda tüsistuste, tagasilöökide, koguni surmaga.
    Jah, loom ei võrdu inimesega, kuid tänu pisikestele abilistele suudame kindlasti ära hoida nii mõnegi suure kõrvalmõju, mis võiks suure katastroofiga lõppeda. Ainuüksi masinatel katsetamine ei anna täiuslikku pilti.
    Seetõttu ei hoidu ma paaniliselt loomadel testitud kosmeetikast, kuid eks sellele mõtlemine veidike kurvastust minu hommikusse külvas. Küll aga olen nüüdseks ühe teadmise võrra taas rikkam.

    VastaKustuta
  3. Ega ma ei motle seda ründavalt, lihtsalt on palju firmasid, kes ei testi loomadel nt. lumene, the balm, nyx ja ka eestimaine joik jne. Loomad on ju tegelikult samaväärsed inimestega, miks siis peaksid nemad kannatama selle nimel, et meie saaksime meiki kanda voi muid kosmeetikatooteid kasutada? Ise püüan ka enda kosmeetikakotti leida rohkem cruelty free tooteid, millega vahetada välja varasemalt ostetud tooted, mille tootja firma testib loomadel.

    VastaKustuta