Katrin Viil Photography II

september 06, 2016

Mõni aeg tagasi postitasin teile esimesed mustvalged metsapildid, mis said juulikuus Katriniga tehtud: http://www.iluexpressblogi.ee/2016/08/katrin-viil-photography-i.html
Täna näitan teile midegi värvilisemat ning kokku olen pannud lausa kolme erineva riietusstiiliga fotod. Taaskord on riideleiud pärit Katrini oma varudest ning mul on nii hea meel, et tänu sellele niivõrd erineva temaatikaga pilte tegime.
 Novembris, minu sünnipäevakuul, avab Katrin ka oma näituse Butterfly Lounge's. Kodulehel on olemas ka vihjed selle kohta, keda ning mida näitusel näha saab. Näitus tõotab tulle ülimalt sensuaalne ja naiselik!
Fotograafi portfoolio on nähtaval temanimelisel kodulehel http://www.katrinviil.com/ ning Instagramis: https://www.instagram.com/viilkatrin/
 Kui Sul tekkis huvi ühe põneva sügisese või hoopiski talvise fotoshoodi osas, siis siit leiad täpsemat infot Katrini fotolavastuste kohta: http://www.katrinviil.com/hinnad--prices.html Suurem infoports on aga hoopiski eelmises postituses, mille lingi leiad tänaste piltide ülaosast. 
 Mõnusat õhtut teile kõigile! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments