Tootearvustus: Stendersi detox ja tselluliidikontroll

detsember 07, 2016

Hei! Olen võtnud omale eesmärgiks teile iganädalaselt miskit uut tuua ning mida lähemale jõuame jõuludele, seda tähelepanelikumad teil olla tasub, sest miks mitte ei võiks mõni arvustatud toode heaks kingiideeks olla? Täna räägin teile tendersi sügisestest uudistoodetest, mis oma tsitruselise lõhna poolest kangesti küll suve meenutada tahavad, kuid talviseks poputuseks kehale imehästi sobivad. Tänased kolm toodet on kehakreem, - koorija ning pinguldav massaažiõli.


1) Stenders Detox kehakoorija 100% naturaalsete koostisosadega
Mis tootega on tegu?
Naha tekstuuri parandav kehakoorija, täidetud 100% looduslike koorijaosakestega ja 5 essentsõliga: aedpiparmündi-, bergamoti-, sidruni-, magusa ja mõru apelsini õliga naha prinkuse kindlustamiseks, glütseriini- ja neemipuuekstraktiga täiendavaks niisutamiseks ning taastavaks toime avaldamiseks. See puhastab nahka hoolikalt vanadest rakkudest ja sügavamast mustusest, pakkudes nahale meeldivat massaažiefekti, mis parandab mikrotsirkulatsiooni ja rakkude varustamist hapnikuga, elustades niiviisi väsinud nahka, muutes selle tunduvalt siledamaks ja valmistades seda ette tõhusamaks niisutamiseks.


+ Suurepärane ja värskendav lõhn, piparmündi ja tsitruseliste kooslus tekitab mõnusa mohhitolõhna!
+ Koorivad terakesed on keskmise tugevusega ning seetõttu on naha hooldamine hell, kuid samas siiski tõhus. Eriti meeldiv on koorijat kasutada enne raseerimist, sest see ei ärrita ega kraabi absoluutselt nahka.
+ Koostis viitab tõepoolest ülimale looduslikkusele ning tekitab kohutava kiusatuse lausa keelega proovida... te ei kujuta ette, kuidas see lõhn lihtsalt hullutab! :)
+ Peale kasutamist on nahk pehmem, kuid nagu juba ka eelpool mainitud, siis on toode hell ning pigem pinnapealne, külla aga ei oska öelda kas ja kui palju toimib detox-efekt.
+ Hilisem niisutus pole vajalik, sest kehakoorija teeb tänu viiele koostises olevale õlile seda koorimisega samaaegselt.

Miinuste suhtes ei oska ma lihtsalt mitte midagi välja tuua, sest tegu on minu uue vaieldamatu lemmikkoorijaga ning Stendersi valikust ka parima kehahooldustootega :)

Stenders Detox kehakoorija on saadaval Stendersi kauplustes ning http://www.stenders-cosmetics.ee/ hinnaga 14.90 eur.
Hindeks 10/10

2) Stenders tselluliidivastane massaažiõli 99,7% naturaalsete koostisosadega
Mis tootega on tegu?
Looduslik sügavalt toitev õli keha hoolduseks tõestatud efektiivsusega. Tugevdatud 5 väärtusliku essentsõliga: aedpiparmündi-, sidruni-, bergamoti-, magusa ja mõru apelsini õliga, mis on segatud nahka pehmendava magusmandli- ja viinamarjaseemneõliga, et saavutada silmnähtavaid tulemusi. Nahka regulaarselt masseerides stimuleerid mikrotsirkulatsiooni, parandades ja kaitstes naha elastsust, muutes naha siledamaks ning takistades ja vähendades nähtavalt apelsinikoore efekti.

+ Järjekordne meeldiv, värskendav lõhn, milles on küll tunda veidi tugevamalt eeterlike õlide lõhnasid. 
+  Õli ei kulu kuigi suures koguses ning seda on väga mõnus mööda nahka laiali hõõruda. Mina kasutasin õli tuharatel ja reitel ning kahe nädala jooksul iga päev 2 korda kasutades ei kulunud isegi mitte pool pudelit.
+ Kui ma algul kartsin pisut seda, et õli ei imendu kuigi kiiresti, siis peale esimest kasutuskorda sai hirm seljatatud ning tegelikkuses kulub maksimaalselt 1,5 minutit õli imendumiseks. Kuna õli tuleb erinevatesse kehapiirkondadesse masseerida mõned minutid, siis on aga üsna tõenäoline, et kogu "protseduuri" lõpuks on juba enamus massaažiõlist täielikult imendunud.
+ Nahk jääb peale kasutamist väga mõnusalt pehme, sügavuti toidetud ning prink. Antud massaažiõli puhul olen tõepoolest näinud (või ette kujutanud, ahaha!), seda kuidas naha pealispind on palju siledamaks muutunud. Ilmselt on tselluliidivastase õli eelis sarnastele kreemidele see, et õli vajab "suuremat pingutust" masseerimise näol ning seetõttu paraneb ka vereringe ning nahk muutubki palju kergemini pringimaks.

- Kogu masseerimine oleks veidi mugavam spetsiaalse massaažiharjaga, see muudaks kogu protsessi ka ilmselt nauditavamaks, sest see kätega plätserdamine on siiski küllaltki tüütu... 

Stenders tselluliidivastane massaažiõli on saadaval Stendersi kauplustes ning http://www.stenders-cosmetics.ee/ hinnaga 14.90 eur.
Hindeks 9/10

3) Stenders kehakontuure vormiv seerum 89.6% naturaalsete koostisosadega
Mis tootega on tegu?
Sügavalt niisutav seerum igapäevaseks kehahoolduseks, täiendatud 5 väärtusliku essentsõliga: aedpiparmündi-, sidruni-, bergamoti-, magus- ja mõruapelsini õliga, mis on vajalikud naha prinkuse säilitamiseks.Kofeiini- ja neemipuulehe ekstraktiga rikastatud koostis aitab nahka toniseerida ja parandada selle elastsust, säilitadesniiviisi kehavormi ning muutes naha pringimaks ja siledamaks. Seerum imbub kohe nahka, andes sellele erksa ja särtsaka tsitrusviljaaroomi.

+ Seerum erinev tavalisest kehakreemidest selle poolest, et ta on küll koostiselt kerge, kuid samas palju rammusam ja õlisem. See aga ei raskenda toote imendumist ega pealekandmist sugugi. 
+ Seerum imendub palju kiiremini kui õli ning jätab naha koheselt väga pehmeks, siledaks ja elastseks. Õli puhul viimase omaduse paranemist niivõrd hästi märgata ei olnud.
+ Toodet on palju mugavam kasutada kui õli, sest vähem on niiöelda "mäkerdamist" ning kasutusviis sarnane tavalistele kehakreemidele. 
+ Peale kasutamist jääb nahk pikemalt lõhnama kui õliga ning mina olen kasutanud toodet ka üle kogu keha, mitte ainult nendes piirkondades, mida vormida soovin. 

- Kreemi tuleb samuti peale kanda hommikul ja õhtul ning peale kahenädalast kasutamis on näha küll seda, kuidas nahk on muutunud siledamaks, kuid parem ja märgatavam tulemus vormimise mõttes on siiski massaažiõlil.

Stenders kehakontuure vormiv seerum on saadaval Stendersi kauplustes ning http://www.stenders-cosmetics.ee/ hinnaga 19.90 eur.
Hindeks 8/10


Kell on aga märkamatult palju saanud, mõnusat õhtut! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments