Tootearvustus: Avoni maagiline Advance Techniques juuksehooldussari

detsember 12, 2016

Hei! Uus nädal on alanud ning taas sammukene jõuludele lähemal. Täna nägin ka internetis vahvat pilti, kus 12.12 tähendab, et jõuludeni on jäänud 12 päeva :) Täna räägin teile sellest, kuidas juukseid praeguste külmadega poputada ning neisse taas sära ja elujõudu süstida. Minu juuksed on nendest soe-soe-küllllllllm-soe ilmadest niivõrd kuivaks ja elujõuetuks jäänud.. Õnneks tulid mulle appi Avoni taastavad juuksehooldustooted ning kohe saate ka teie neist veidikene osa :)

PS! Õige pea panen käima suure jõululoosi, mille üheks osaks on ka Avoni Advance Techniques sarja juuksehooldustooted, seega tasub tänases postituses eriti silmad-kõrvad lahti hoida ;)
Alustame aga argaaniaõliga rikastatud tootesarjast, mis lubab 360-kraadist niisutust, etteruttavalt saan öelda, et kuivade juuste jaoks ideaalne kiirabi! 

1) Avon Advance Tehchniques argaaniaõliga toitev šampoon 
+ Pole liiga vedel koostis, seetõttu moodustab šampoon pehme ja paksu vahu, mis võimaldab kokku hoida koguste osas. Less is more!
+ Šampoon teeb peanaha mõnusalt puhtaks, kuid samas ei kuivata juuksejuuri.
+ Hoolimata niisutavast omadusest ei muutu juuksed raskeks ega tõmbu peadligi. Juuksed püsivad puhtana umbes 3-4 päeva (samas eks see oleneb mõneti ka juuksetüübist, minu puhul suudab hea šampoon hoida peanaha puhtana ka 5-6 päeva).
+ Toode on mõnusasti lõhnav ning ka juustele jääb peale pesu värskendav aroom! :)

- Minul võttis šampoon juuksevärvi "lahti", see nüüd küll väga vahva pole... 

 Avon Advance Tehchniques argaaniaõliga toitev šampoon on saadaval Avoni kataloogidest või http://www.avon.ee/ tavahinnaga 5.20 eur (400ml) (hetkel aga sooduspakkumine 400 ml 2.99 eur!)
Hindeks 8/10


2) Avon Advance Techniques toitev juuksemask argaaniaõliga

+ Paks ja mõnus koostis, mis võimaldab tootega rohkem "mängida" näiteks on maskiga kaetud juukseid hea veel TT-harjaga kammida. Kammides mõjub toode sutsukene paremini, kuid samas ei tilgu koheselt vedela koostise tõttu maha, seega paks konsistents on suureks plussiks.
+ Juuste "paranemist" on tunda koheselt kui mask juustega kokku puutub.  Juus muutub nö "täidlasemaks" ja pehmemaks. 5 minuti möödudes on aga suurem osa maskist juustesse imendunud ning maha tuleb pesta vaid väga väikene osa maskist. Minul pole sellist asja iial juuksemaskiga juhtunud, et see juustesse lausa kaob, kaks varinanti: kas mu juuste seis on tõesti niivõrd nutune või on tegemist imetootega, mille järgi juuksed lausa kisavad. 
+ Peale pesemist on juuksed suurepäraselt kammitavad, väga väga pehmed ja kohevad. Otseloomulikult ei puudu sära ja elujõuline välimus, mis jääb püsima umbes kolmeks päevaks. 
+ Juuksed ei vaja peale maski kasutamist lisaniisutust.

- Minu arvates võiks toote lõhn veidikene meeldivam olla, hetkel jääb pigem veidi liiga "keemiliseks".

Kuna kummaline lõhn on niivõrd väikene miinus selle kõrval, mida toode juustega teha suudab, siis saab mask minult täispunktid ning kandub automaatselt ka minu juuksehoolduse lemmiktooteks, jipiii, aitäh Avon! :)

Avon Advance Techniques toitev juuksemask argaaniaõliga on saadaval Avoni kataloogidest või http://www.avon.ee/ tavahinnaga 5.00 eur (hetkel aga sooduspakkumine 3,49 eur).
Hindeks 10/10


3) Avon Advance Techniques juustesse jäetav palsam
+ Ülimalt mugav kasutada, sest palsamit ei pea juustest välja loputama, kuid tulemus jääb täpselt selline nagu oleks mõnda pikatoimelist maski kasutanud.
+ Koostis on vedel, juuskeõli ja paksu juuskekreemi vahepealne, seega on seda mõnus juustesse sõrmitseda ning laiali kammida.
+ Koguse ja hinna suhe on väga hea, sest toodet ei kulu kuigi palju.
+ Juuksed jäävad peale kasutamist väga pehmed ja suurepäraselt kammitavad. Siledus ja siidisus on täielikult garanteeritud ning seetõttu on ka juuste kvaliteet palju parem.
+ Mõnus ja värske lõhn, mis pikaks ajaks juustesse jääb!

- Kahjuks ei suutnud toode minu juukseid üldsegi mitte läikima panna, kuigi toote põhirõhk peaks just sellel olema, küll-aga on tootest muus osas väga palju kasu!
- Käed peab kindlasti peale toote kasutamist ära pesema, sest vastasel juhul hakkavad käed tsipakene kipitama.

Avon Advance Techniques juustesse jäetav palsam on saadaval Avoni kataloogidest või http://www.avon.ee/ tavahinnaga 3.20 eur (hetkel aga sooduspakkumine 2.29 eur).
Hindeks 8/10


4) Avon Advance Techniques silendav seerum
+ Kui eelmine toode juustele sära ei andnud, siis see õli tasakaalustab tulemuse mitmekordselt. Tõeline sära ja läige on 100% garanteeritud!
+ Seerum on mugavas pumbaga pudelikeses.
+ Seerumil on väga mõnus puuviljane ja magus lõhn, mis pikaks ajaks juustesse jääb.
+Toode pole koostiselt liiga paks ning seetõttu ei kleepu juuksed üksteise külge ja tulemus ei jää rasvane. Seerum imendub kergesti juustesse ning niisutab juukseotsi.
+ Paraneb juuste väljanägemine, kammitavus ja otseloomulikult siledus, juukseotsad on toidetud ning pehmed.

Olen avastanud enda jaoks järjekordse lemmikseerumi, mis talvisel ajal eriti asendamatuks kaaslaseks on! :)

Avon Advance Techniques silendav seerum  on saadaval Avoni kataloogidest või http://www.avon.ee/ tavahinnaga 6.50 eur (hetkel aga sooduspakkumine 4.99 eur).
Hindeks 10/10


Olgu kullakesed, tänaseks lõpetan, loodan, et te pole unustanud Facebookis toimuvat jätsiloosi ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments