Ilutoodete soovitusi aastaks 2017

jaanuar 05, 2017

Hei kullakesed! Loodan, et teie pühadeaeg möödus võrratult koos heade inimeste ning siirate emotsioonidega. Omalt poolt soovin teile aga meeldejäävat alanud aastat, armastust, rahu ja õnnelikkust! 
Möödnunud aasta oli minu blogi jaoks tõeline "eduaasta", ilublogide valdkonna 3. koht blogiauhindadel, mitmed põnevad koostööpakkumised, uued lugejad ja ülimalt mitmekülgsed võimalused tootearvustusteks võtavad kenasti kokku 2016. aasta Iluexpressi jaoks. Nii nagu igal aastal kogusin kokku tooted, mis on arvustustes 10/10 hinnangu saanud ning sel aastal on tooteid lausa kaks korda rohkem kui eelnevatel aastatel, ülivahvaa!!! :)
Jagasin tooted nelja erinevasse kategooriasse ning loodan südamest, et leiad üles ka mõned oma vanad tuttavad lemmikud, kuid samas ka tooted, mida endaga uute aastasse võtta! Selleks, et toodet paremini uudistada saaksid kliki toote nimel ning see viib Sind juba arvustuseni, millest veidikene täpsemat infot lugeda saad.
Avon Planet Spa Treasures Of The Desert taastav kätekreem 30ml


Alanud aastal loodan teieni veelgi põnevamaid tooteid tuua ning südameasjaks on kindlasti ka tublim Instagrami kasutamine, et teieni kõige kiiremaid uudiseid tuua! :) 

Kas toodete hulgas oli ka mõni Sinu lemmik? Mida tahaksid kõige rohkem proovida? :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments