Tootearvustus: maski ja palsami topeltjõud Avoni Supreme Oils toodetega

veebruar 19, 2017

Hei kullakesed! Nädalad on möödunud kiiresti ning loodan peagi blogimise juures veidikene rohkem tagasi olla. Nimel on lõpuklassi viimane periood mind täiesti juppideks kiskunud ning pikad päevad ei anna kuidagimoodi võimalust siia sattuda põnevate toodetega. Samas aga teate kui paljust mul teile kirjutada on! Uhh! Tohutul hulgal põnevaid ilutooteid ootavad arvustusi, kuid loodan, et peagi on need kõik ka blogis üleval. Alusame aga Avonist!

Täna räägin teile Avoni juuksehooldustoodetest, mis eelmisel korral mind täielikult lummasid.
Seekordsed tooted on aga teineteise abimeesteks, nimelt tuleb maski peale kanda pärast šampooni ja palsami kasutamist, selline mitmekordne hoolitsus aitab aga juukseid vägagi sügavuti niisutada ning neile tublisti pehmust anda. Tooteid eraldi katsetades aga suurt erinevust ei märganud (proovisin isegi nii, et ühele poole peast kandsin maski ning teisele palsamit, kuid erinevused kahe toote vahel puudusid). Niinimetatud "koostöö" tõttu kannan aga kahe toote arvustused kokku üheks, sest eraldiseisvalt on need üsnagi keskpärased, kuid koos suudavad juustega midagi eriti mõnusat ette võtta!

Avon Supreme Oils palsam Nutri 5 kompleksiga ja Supreme Oils toitev ja sära andev hooldus Nutri 5 kompleksiga
+  Toodete toimeaeg on väga lühike. Esmalt tuleb palsamit peas hoida 1 minut, see maha loputada ning seejärel tuleb mask samuti üheks minutiks juustesse kanda. 
+ Mõlemal tootel on mõnus karamelline ja pähkline lõhn, mis jääb peale kasutamist mõnusasti juustesse ning pakub rõõmu ka maski ja palsamit peas hoides. 
+ Juuksed on peale pesemist kergesti kammitavad, lisandub läige ning ka sära just nagu on lubanud toimida mask. Lisaks kõigele paraneb juuste kvaliteet ning juuksed püsivad mitmeid päevi pehmetena.
+ Tooteid saab kasutada ka eraldi, kuid nende toime on sellisel juhul vägagi sarnane. Vaheldust suudavad need 2 toodet aga juustele tublisti pakkuda.
+/- Toodetel on vedel koostis, mis võimaldab hooldavaid vahendeid kergesti juustesse kanda, samas võiks mask veidikene paksema koostisega olla, sest mulle meeldib alati maske juustesse TT-harjaga kammida, kuid antud mask libiseb vääga kergesti kammimise ajal juustelt maha.
- Juuksed võiksid veidikene pikemalt pehmete ning siidistena püsida. Enamasti saab neid kaht omadust nautida maksimaalselt 1,5 päeva. Seejärel kulub aga niisutav õli marjaks ära.


Tooted on saadaval Avoni konsultantidelt, Supreme Oils palsam Nutri 5 kompleksiga on saadaval hinnaga 4,00 eur (hetkel aga sooduspakkumine 2,99 eur). Supreme Oils toitev ja sära andev hooldus Nutri 5 kompleksiga on saadaval hinnaga 6,60 eur (hetkel aga sooduspakkumine 4,99 eur).
Hindeks 8/10


Loodan, et teie nädalavahetus on möödunud kenasti! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Mask pannakse ju alati enne palsamit siiski?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures minul oli see üldsegi esimene kord elus, kui maski ja palsamit samaaegselt kasutan, tavaliselt olen vaid ühega piirdunud, seetõttu lähtusin kasutusjuhendist ning seal soovitati just niipidi toimida.. :/

      Kustuta