Tootearvustus: Lumene Nordic Girl sari kui tõeline unelm!

juuli 24, 2017

Hei hei ning mõnusat alanud nädalat kõigile!
Selle nädala pühendan arvustustele ning nädalat alustavad www.mgbeauty.ee e-poest pärinevad Lumene Nordic Girl sarja tooted, mis on spetsiaalselt eelkõige mõeldud noorele nahatüübile.

Toodete kättesaamisel pani mind koheselt imestama ülimalt maitsekas valge ning pastelsete värvide koosluses olev pakend. Tundub, et Lumene on seljatanud sinise ning astunud targa sammu põhjamaiselt karge lumetooni poole. Muuhulgas on tänase kollektsiooni kõik tooted 100% vegan ning kõiksugustest pahadest parabeenidest, värv- ja lisaainetest vabad!

Enne veel kui jõuame toodete juurde, siis mainin ära, et kõik need tooted on koodiga iluexpress-20 tervelt 20% võrra soodsamad!

1) Lumene Nordic Girl sügavpuhastav näopesugeel 150ml
Mis tootega on tegu?
Näopesugeel eemaldab tõhusalt meigijäägid, liigse rasu ja mustuse, jättes naha matiks seda liigselt kuivatamata. Regulaarsel kasutamisel aitab võidelda komedoonidega.
Kastamine: kasutada hommikuti ja õhtuti masseerides geeli õrnalt niiskele näonahale ja seejärel loputada hoolikalt. Viimistleda Nordic Girl matistava toonikuga.

+ Kui ma esimest korda pakendi avasin, siis teadsin kohe, et toode võidab mu südame juba eelkõige lõhna pärast. Seda magusat kuid ülivärskendavat lõhna on raske kirjeldada, see oleks justkui segu troopikast, suvistest vaarikatest ning isegi mündist.
+ Toote koostis väärib samuti kiitust, sest näopesugeeli koostis on tõepoolest ülimalt geeljas, mis teeb selle kasutamise väga nahasõbralikuks ning mõnusaks. Geeli sidus koostis muutub veega kokkupuutel libedaks ning sõrmeotstega näole ringitades on iga pesukord võrratult nauditav kogemus!
+ Toode ei vahuta ning seetõttu olen alati ka silmade ümbruses toimetamisel pääsenud kipitustundest.
+ Sügavpuhastav näogeel on auga välja teeninud oma nime - see suudab tõepoolest eemaldada kogu mustuse, võidelda rasuga ning muuta naha peale hoolitsusi supersiledaks. Kindlasti soovitan siiralt ja soojalt neile, kes on hädas läikiva T-tsooniga.
+ Täpsemalt toon välja ka selle, et toode suudab eemaldada lihtsa vaevaga päevameigi ning ka suurema osa ripsmetušist ja silmameigist. Samuti valmistab toode naha suurepäraselt ette hommikul enne meikimist, muutes naha pinna piinlikult puhtaks! :)

Ja mitte ühtegi halba sõna selle kaunitari kohta! Minu normaalsele nahatüübile sobib sügavpuhastav näopesugeel imehästi! Kui tulla tagasi viimase positiivse omaduse juurde, siis tuleb tõdeda, et varasemalt olin olnud niiiiiivõrd laisk, et ei tulnud kunagi selle peale, et võiks nägu enne meikimist mõne hooldusvahendiga pesta, kuid tänu sellele tootele olen endale just tubli pisiku külge saanud ning pesen tootega alati enne meigi tegemist nägu, et valmistada nahk meigiks ette :)

Lumene Nordic Girl sügavpuhastav näopesugeel on saadaval http://mgbeauty.ee/ hinnaga 7.33 eur (koodiga iluexpress-20 lisandub -20% soodus)
Hindeks 10/10


2) Lumene Nordic Girl 2in1 sügavpuhastav näopesugeel & koorija 150ml
Mis tootega on tegu?
Sügavpuhastav näokoorija puhastab nahka sügavuti, avab poorid ja eemaldab komedoonid. Eemaldab nahalt meigi ja liigse rasu. Jätab naha pehmeks ja nähtavalt puhtamaks. Regulaarsel kasutamisel aitab võidelda komedoonidega. Kasutamine: Kasutada hommikuti ja õhtuti masseerides geeli õrnalt niiskele näonahale, vältides silma sattumist ja seejärel loputada hoolikalt. Viimistleda Nordic Girl matistava toonikuga.

+ Lõhna poolest on tegu näopesugeeli kaksikõega, sest ka koorija lõhn on sarnaselt meeldiv ning värskendavalt magus - tõeline nauding!
+ Kahe toote esimene märgatav erinevus tuleb sisse koostises - 2in1 toode on koostiselt tihedam ning sisaldab endas pisikesi siniseid koorivaid terakesi.
+ Mind pani imestama pakendil olev juhis kasutada toodet 2 korda päevas - tavaliselt soovitatakse nägu koorida vaid mõned korrad nädalas. Tegelikkuses on koorivad terakesed niivõrd õrnad, et neid on pesemise ajal vaevu tunda, kuid samas saavad oma ülesandega märkimisväärselt hästi hakkama!
+  2in1 toodet kulub märksa vähem kui näopesugeeli, sest selle koostis on tihedam ning veega kokkupuutel muutub vahuseks. Samal ajal suudab aga koorija nahka masseerida ning kogu protsess on ülimalt nauditav!
+ Nahk on peale kasutamist tõeliselt sile ning hooldatud, see suudab näopesugeelist veelgi paremini eemaldada meigi ning sarnaselt sügavpuhastavale geelile valmistada naha ette päevameigiks. Samuti näeb nahk peale kasutamist tunduvalt värskem ning hoolitsetum välja.

Mis on aga erinevus kahe toote vahel? Olgugi, et koorija suudab näonaha muuta tunduvalt pehmemaks ning näidata nahka visuaalselt elavamana, siis sügavpuhastav geel sobib eelkõige neile, kellel on rasusem nahk. Kuivema nahatüübiga inimestele sobiks ilmselt paremini kooriva omadusega näopesugeel. Kuna mina olen aga segu normaalsest ja kuivemapoolsest nahast, siis on minule abiks mõlemast tootest ning olen neid nüüd ~kuu aega vaheldumisi igapäevaselt kasutanud.

Lumene Nordic Girl 2in1 sügavpuhastav näopesugeel & koorija  on saadaval http://mgbeauty.ee/ hinnaga 7,33 eur (koodiga iluexpress-20 lisandub -20% soodus)
Hindeks 10/10


3) Lumene Nordic Girl matistav näovesi 200ml
Mis tootega on tegu?
Näovesi eemaldab tõhusalt meigi jäägid ja liigse rasu, jättes näonaha värskeks ja sametiselt matiks. Toode aitab vähendada rasueritust, ahendab poore ja parandab nahatooni. Kasutamine: Niisutada vatipadi toonikuga ja kanda nahale peale näo puhastamist. Toodet kasutada hommikuti ja õhtuti. Vältida näovee sattumist silma.

Tegemist on sammuga nr 2, mis on mõeldud kasutamiseks peale eelnevalt kirjeldatud tooteid, et tagada sametiselt matt tulemus. 

+ Järjekordselt saame alustada lõhnast! Enamasti on toonikutel alati kerge alkoholihõng juures, kuid selle toote puhul on tuntav taaskord värskendavalt magusat lõhna, mis peale kasutamist samuti näonahale jääb, et suurendada tooniku kasutamisest tulenevat lõhnanaudingut. 
+ Toonik suudab nahalt eemaldada kogu liigse rasu ning mustuse, sealhulgas ka meigijäägid.
+ Toode suudab säilitada naha pehmuse, hoolimata matistavast omadusest ning väldib naha liigset kuivatamist. 
+ Peale kasutamist on nahk meeldivalt värske ning valmis vastu võtma päevameiki või hoopiski pugema pehmete linade vahele ööunne.

- Toote koostisosades on alkohol koguni teisel kohal, mida on tunda ka kasutamisel. Tean, et see ongi üks tooniku omadustest, kuid minule siiski ei meeldi, kui nahk kasutamise ajal kuumama või kergelt kipitama hakkab. Samuti seab alkoholisisaldus piiranguid toote kasutamisel silmaümbruses. 

Lumene Nordic Girl matistav näovesi on saadaval http://mgbeauty.ee/ hinnaga 7,33 eur (koodiga iluexpress-20 lisandub -20% soodus)
Hindeks 8/10

4) Lumene Nordic Girl Spot Delete Gel vistrikevastane hooldus (10ml)
Mis tootega on tegu? 
Nordic Girl vistrike vastane hooldus 10ml Spetsiaalne hooldav geel kuivatab ja soodustab vistrike paranemist ning takistab uute teket. Kasutamine: Kanna toodet otse vistrikule, nii tihti kui vaja. 

+ Tootel on mõnus mentooline lõhn, mis minus kusjuures koheselt "usaldust tekitas", mentool on ju teadugipoolest väga heade ravivate omadustega.
+ Toode on geelja koostisega, nagu ka nimest välja võib lugeda. Geelja koostise tõttu on vistrikuvastast geeli väga mugav soovitud piirkondadesse panna, pigistades toodet kas sõrmeotsale või koheselt ülitäpse aplikaatoriga vistrikule
+ Geel suudab nahka punetavast kohast õrnalt kuivatada ning alandada punetusest tekkivat valu.
- Hmm. aga kas geel ka päriselt toimib? Nii ja naa, sest mõnel korral oleks geel justkui punetust vähendanud ning vistrikust tekitatud turset alandanud, kuid samas nii mõnelgi korral jäi toime peitu ning nahk oli enne ja peale geeli kasutamist täpselt samasugune...

Lumene Nordic Girl Spot Delete Gel vistrikevastane hooldus on saadaval http://mgbeauty.ee/ hinnaga 11,15 eur (koodiga iluexpress-20 lisandub -20% soodus)
Hindeks 5/10

Tundub, et olen leidnud mitmeid lemmikuid näohooldusesse! Muideks, tegemist on ühtlasi ka ülimalt populaarse sarjaga MG Beauty e-poes, seega tundub, et ma pole sugugi mitte ainus, kes toodetesse jäägitult armunud on! :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Hei!

    Ootan väga Su kooliteemalist postitust :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nüüd on kenasti olemas, aitäh, et tegid mulle meeldetuletuse! :)

      Kustuta