Tootearvustus: Essence teab, milline peab olema Sinu täiuslik silmameik ning kuidas peita uni silmaalustelt

august 20, 2017

Hei kaunitarid! Loodan, et nädal on möödunud mõnusalt ning täna on mul teile tutvustada midagi Essence kevad-suvisest kollektsioonist. Mõningaid tooteid saite piiluda ka juba look of the month postitustest, kuid täna teeme neljast tootest hoopiski põhjalikuma ülevaate. Kes aga meigipostituse maha magas, siis siin on väike värskendus: http://www.iluexpressblogi.ee/2017/05/meigiopetus-kevadine-meik-koos-essencega.html
Tänased tooted on suuresti mõeldud silmaümbrusele, kuid samas, miks mitte kasutada My Must Haves paleti mõnda tooni highligterina või kontuurida ja peita iluvigu Camouflage kreemiga? 

1) Essence Camouflage peitekreem
Mis tootega on tegu? 
Kauakestev, pigmendirikas ning vedela kreemise tekstuuriga peitekreem peidab usaldusväärselt tumedad silmaalused ning teised naha ebatasasused.

+ Peitekreemil on minu arvates lausa perfektne koostis: parajalt tihe, et tagada suurepärane katvus, kuid samas on kreemi mõnus hajutada ning nahal ei teki raskustunnet.
+ Peitekreemi aplikaatoriga saab väga hästi toodet tupsutada vajalikkesse piirkondadesse.
+ Olen peitekreemi eelkõige silmaalustel ning otsmikul kasutanud, et varajata tumedamaid silmaaluseid ning sutsukene ka rõhutada näokontuure. Kuna toon Ivory on piisavalt hele, siis suudab see näole täpselt õiget heledat kuma anda ning teha suurepärase meigipõhja, millele näiteks hiljem highlighterit peale kanda.
- Iluvigade ja vistrike katmiseks on toon Ivory ehk liiga hele (või siis sobilikum talviseks ajaks, mil nahk on heledam).
- Kuna peitekreemi koostis on tihedam, siis võib see pisikestesse silmaalustesse kortsukestesse kogunema hakata.

Essence Camouflage peitekreem on saadaval Essence lettidest (nt Selverites) hinnaga 2,79 eur.
Hindeks 8/10

2) Essence My Must Haves lauvärvipalett (+ toonid 18, 08, 12 ja 05)
Mis tootega on tegu?
Pehmeid puuderjaid lauvärve on lihtne laugudele kanda või neid omavahel kombineerida ning tulemuseks on kauakestev viimistlus. lihtsalt vali välja 20 lemmik värvitooni ning aseta need lihtsa kinnitusega multifunktsionaalsele paletile.
+ Tegemist on ülimalt leidliku ning ka küllaltki soodsa lahendusega, et sobitada ise omale kokku perfektne lauvärvipalett. Minuga on üsna sageli seda, et erinevates lauvärvipalettides on ikka neid toone, mis just kõige tihedamas kasutuses pole ning mille asemel hoopis mõni muu toon olla võiks. Seega üligeniaalne! :)
+ Värve on paletis väga mugav vahetada, sest need on kergesti eemaldatavad, kuid samas jäävad oma pesakestesse väga hästi püsima.
+ Suureks plussiks on ka lai toonivalik ning soovi korral saab endale luua kasvõi üleni särava või vastupidiselt tagasihoidlikuma läikega lauvärvipaleti. Greta, kes mulle pakikese kokku pani, suutis minu paletti ülimalt mõnusad toonid kombineerida, mis muuhulgas ka omavahel hästi sobituvad.
Lillaka alatooniga toon nr 18 annab silmadele sügavust ning mahedat tooni, kuldne sära mis peitub toonis 08 annab silmale erilist kuma, toon 12 mündist aktsenti ning toon 05 suhkruvatist heledust silma sisenurka (sobib suurepäraselt ka highlighteriks).
+ Minule suureks üllatuseks on värvide püsivus üle ootuste hea ning intensiivsust jagub silmalaugudele lause 5-6 tunniks.

Essence My Must Haves lauvärvipalett ja 20 tooni täitevärve on saadaval Essence lettidest (nt Selverites) hinnaga 1,69 eur (tühi palett) + 1,69 eur (iga toon).
Hindeks 10/10

3) Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Must kreemine tekstuur koos stiliseeriva vahaga annab ripsmetele kauakestva volüümikuse ning uskumatu koolutuse.

+ Esimesena jäi mulle tuši juures silma selle eriline hari, mis kergelt kaarjas on. Ka harjased on sätitud huvitavalt: kaare "sees" on harjased tillueksed ning kaare väljas hoopiski tihedamad ning pikemad. Sellest ka ilmselt volüümi ning koolutavat efekti andev tulemus.
+ Tuši kreemine tekstuur on minu jaoks midagi uut, kuid see töötab väga hästi! Ripsmekarv muutub justkui paksemaks ning ripsmed püsivad seetõttu näiteks peale koolutamist kauem ja paremini kaardus.
+ Hihihhi natukene reetsin end juba üle-eelmise punktiga. Tušš on tõepoolest koolutav ning annab ripsmetele nii pikkust kui ka tihedust. 
- Toote eemaldamine ripsmetelt on küllaltki tüütu, sest tarvis läheb kindlasti midagi tugevamat. Kõige paremini on toiminud L'Oreali veekindla silmameigi eemaldaja. Kui aga tušš ei eemaldu täielikult ripsmetelt, siis on hommikul karused pandasilmad garanteeritud. 
- Tušs ei ole mõeldud ka just kõige pikemateks päevadeks, sest võib silmaaluseid määrima hakata. 

Essence Volume Stylist 18h Curl & Hold ripsmetušš on saadaval Essence lettidest (nt Selverites) hinnaga 3,39 eur.
Hindeks 7/10

Ja oma pikkade ripsmetega panengi nädalale punktikese ning saadan teile soojad kallistused!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. See on võib-olla väga rumal küsimus, aga kas peitepulka saab ka ilma muude toodeteta kasutada (kui peitekreem oleks ainuke, mida näol kasutaksin). Kas see ei jää jumestuskreemi kasutamata kuidagi väljapaistev?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kindlasti pole rumalaid küsimusi! :)
      Kui leiad enda nahatooniga hästi sobiva peitepulga ning kenasti kajutad, siis võib vabalt ka ainult peitekreemi kanda. Väga hästi saab peitekreeme ühtlustada nende meigišvammikestega, mis tilgakujulised on :)

      Kustuta