Outfit: 29.11

november 29, 2017

Hei hei! Tubased pildistamised on alati minu jaoks küllaltki ebamugavad olnud, sest valguse leidmine on alati suureks murekohaks olnud ning samuti on raske koduseid objekte endaga piltidele kaasata. Täna aga kutsun teid endale külla, sest need pildid on just minu pesakeses tehtud.
Võimaluse tänaste piltide teostamiseks on suuresti andnud ka minu uus Nikkori 1.8G 50mm objektiiv, mis palju paremini valgust vajadusel korrigeerida suudab ning samuti on ka pildikvaliteet oluliselt teravam varasemast Tamroni objektiivist, mis nüüd ilmselt mõneks ajaks väärikale puhkusele läheb :)

Kampsun - SheIn (~15.00€) | Retuusid - New Yorker 
Tänase postituse peategelaseks on see mõnus jõuluhõnguline kampsun SheInist. Põhjus, miks kapsun minu südame võitnud on seisneb selles sügavas, kuid samas mitte liiga paljastavas V-kaeluses, mis võimaldab kampsunit ka näiteks üle ühe õla kanda. 
Minu kires kampsunite vastu on suures osas süüdi aga kaunitar, kes end Instagrami vahendusel @fashionpuglady 'ks nimetab. Ma lihtsalt nii imetlen seda kui lihtsaid, kuid samas moekaid igapäevalooke ta kampsunite abil luua suudab! 
Loodan, et sul oli vahva minu pesasse piiluda ning juba pühapäeval ootab teid uus look... üllatus üllatus - uue kampsikuga! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments