Tootearvustus: Avoni uus Mark huulepulk - läikega või matt, valik on sinu!

detsember 25, 2017

Hei! Lõpuks ometii on mul võimalik teile taas üks arvustus tuua ning loodetavasti hakkab neid nüüd veelgi rohkem tulema, sest ülikoolis on lõpuks ometi veidikene vaiksemaks jäänud.
Te ei kujuta ette kuidas ma blogimisest puudust olen tundnud, ma poleks iial suutnud hoomata, et tudengielu niiiiiiiiii keeruline olema peab :D

Avon tuli sel aastal välja uue Mark kollektsiooniga, mis aeg-ajalt veelgi põnevate toodetega täieneb. Sügisel tutvustasin teile Big&Style tihendavat ripsmetušši, kuid märtsikuus saite lugeda minu esimesi mõtteid Mark sarja kohta (kusjuures siis leidsin enda jaoks ka oma lemmiku huulepulga, millele siiani väga truu olen!).

Täna saan aga teieni järjekordsed huuletooted tuua. Tegemist on vedelate huulevärvidega, mis omakorda mattideks ning läikega toonideks jagunevad. Minu pakikesest vaatasid vastu 6 julget tegelast, millest aga 2 peagi algavasse loosimängu hüppavad! :)

Avon Mark vedelad matid/läikivad huulepulgad
+ Avoni Mark toodete disain on oma lihtsusega nii minu kui ka paljude teiste blogijate südamed võitnud, kuid nende huuletoodete juures on eriti kavalaks lahenduseks ka see, et mattide toodete kork on matt ning läiget andvate huulevärvide kork läikiva korgiga. Sel viisil on väga mõnus näiteks eristada meigikotis kahte sarnast tooni, millest üks on matt ning teine mitte.
+ Olgugi et toote nimeks on huulepulk, kuid siiski on tegemist tootega, millel on huuleläigetele tuntud aplikaator. See teeb kasutamise palju mugavamaks, sest esiteks ei pea muretesema kui huulepulga ots muutub tömbiks ning teiseks on pehme aplikaatoriga tulemus ühtlasem ning täpsem.
+ Selle eest, et värvi aplikaatorile liiga palju ei saaks, on huulevärvide "suudmele" disainitud spetsiaalne koonus, mis liigset värvi aplikaatorilt eemaldada aitab.
+ Läikivate toodete puhul väärib kiitust koostis, mis huuli ebameeldivalt kleepuvaks ei muuda. Tulemus jääb kaunilt läikiv ning kergelt punaka-pruunika alatooniga toon pounty omab isegi endas säravaid täpikesi, mis huultele veelgi erilisema ja kergelt pärlmutterja läike annavad.
+ Matid tooted teevad teistele sarnastele aga silmad ette oma sametise koostisega, mis huultele ülimalt mõnusa kihina jääb ning muuhulgas huuli ka ei kuivata.
Toonid: whipped latte | blushing | orange you happy | pounty
Minu lemmikuks on toon whipped latte, mis justnimelt mattide huulepulkade seast minu südame võitis. Mahe nude-toon on ideaalne igapäevaseks kasutamiseks kuid samas ka heaks tasakaaluks julgemale silmameigile.
Roosaka läikega blushing toon on aga võti ülimalt romantilise huuletooni saavutamiseks ning paneb end tõelise Barbiena tundma.
Ohtlikult punane orange you happy on aga minu lemmikuks jõuluperioodil vaheldumisi kergelt pruunika alatooniga pountyga. Viimased 2 päeva olen just nende kaastastega oma huultele särtsu andnud ;)
- Huulevärvide püsivus jääb umbes ühe tunnikese juurde ning pärast söömist/joomist tuleks kindlasti peeglikese juurest läbi käia :)


Avon Mark vedelad ja läikivad huulepulgad on saadaval 20(!!!!) erinevas värvitoonis Avoni kataloogidest soodushinnaga 4,99 eur (tavahind 9,50 eur).

Hindeks 8/10

Saadan teile kuhjaga jõulusoojust ning juba peagi kirjutan taas! ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments