Tootearvustus: BARRi turgutavad niisutused nii näol kui ka kehal

mai 13, 2018

Järjekordne jupike Ilublogijate kokkutuleku kotikesest ootab tutvustamist ning tänased tooted õnnestus mul sealt hoopiski võita! Nimelt pani http://www.evkosmeetika.ee/ omalt poolt välja mitu kinkekotikest, mis oli võimalik loosi teel võita ning suur oli minu üllatus, kui sai teatavaks, et üks kotike just minule kuulub, sest tavaliselt mul loosidega just kuigi palju ei vea!
Minu kotikesse kuulusid Rootsi looduskosmeetika brändi BARRi tooted näo- ja nahahoolduseks.

Kes või mis on BARR Sweden?
BARR Sweden eksklusiivsed tooted on valmistatud hoolikalt valitud looduslikest ja orgaanilistest koostisainetest, et anda parimat hoolitsust nahale. Nad kasutavad ainult koostisaineid, mis hoiavad nahka tervena ja nende eesmärk on tagada klientidele täielik heaolu.
BARR Sweden tooted ei sisalda mineraalõlisid, parabeene, propüleenglükooli, sünteetilisi värvaineid ja silikoone.
Kogu BARRi tootevaliku leiad http://www.evkosmeetika.ee/et/b/barr-sweden, kuid minu blogist saad täpsema ülevaate multivitamiinidega näokreemi ja mitmekordselt auhinnatud orgaanilise lumiõli kohta.
1) BARR Multivitamiini näokreem 50ml
Mis tootega on tegu?
-tasakaalustav
-sügavniisutav
-vananemisvastane
Aja jooksul meie nahk kahjustub, tulenevalt oluliste ainete järkjärgulisest kadumisest. Kuiv ja elutu nahk ja peenejoonelised kortsud on märgid naha vananemisest.
Tasakaalustav Multivitamiini näokreem on kombineeritud päeva- ja öökreem, mis sobib igas vanuses nahale. See on rikkalik, toitev kreem, mis niisutab ja rahustab nahka ning vähendab punetust. Kreem stimuleerib pooride ahenemist ja parandab elastsust, andes sulle tervema näonaha. Kreem sisaldab vitamiine C, E, Niatsiin (B3) ja Provitamiin B5 ning on oomega rasvhapete rikas.

+ Mulle tõeliselt meeldib selle kreemi pakendidisainis kasutatud värvikooslus ning otseloomulikult lisab kasutamisele mugavust (ja ka puhtust!) pumbaga pakendusviis. Etteruttavalt mainides kulub minul näo ning kaela niisutamiseks umbes 2,5 pumbatäit kreemi.
+ Kreemi koostis on sidus, suheliselt rammus ning paksemapoolsem, mistõttu meeutab minule koheselt öökreemi, kuid tegelikkuses sobib kasutamiseks nii hommikul (ka enne meigi tegemist!) kui ka õhtul ning seda kõikidel nahatüüpidel.
+ Vitamiinikreemi lõhn on tõeliselt värskendav ning meenutab mulle greipi või teiste tsitruseliste hapukat, kuid turgutavat segu.
+ Tuleb tunnistada, et tegemist on tõesti turgutava ja mõneti ka pinguldava kreemiga. Kuivale nahatüübile võiks kreem sobida tõenäoliselt nii päevaseks kui ka öiseks kasutamiseks, kuid normaalsele nahatüübile soovitan kreemi kasutada eelkõige enne magama minekut, vahetult pärast näo puhastamist. Just nii olen toiminud ka mina, sest päeval enne meigi pealekandmist jätaks kreem naha veidike liiga rasvaseks, kuid ööga imendub minu nahatüübi puhul vitamiinikreem aga täielikult.
+ Pärast kasutamist on nahk palju pehmem, sügavuti niisutatud, värskema ja elujõulisema välimusega ning otseloomulikult ka ülimeeldivalt lõhnav - tõeliselt meeldiv algus igale hommikule ja mõnusalt rahustav kosutus pika päeva järel enne magama minekut!
+/- Minu nahatüübi jaoks on kreem kevadisel perioodil natukene liiga rammus amps olnud, sest kohati märkasin, et nahale jääb pärast kasutamist kerge rasvakiht, mille lõplikuks imendumiseks kulub paar tunnikest ning seda just esimestel kasutusnädalatel. Mõne aja pärast hakkab aga nägu tootega harjuma ning imendumise kiirus paraneb.

BARR Multivitamiini näokreem on saadaval http://www.evkosmeetika.ee/ hinnaga 39,90 eur. 
Hindeks 9/10

Nüüd aga on mul au tutvustada teile tõenäoliselt BARR'i kõige nimekamat toodet, orgaanilist lumiõli, mida on mitme erineva ilukategooria auhinnaga pärjatud ning usun, et auhinnasadu jätkub veelgi!

2) BARR Orgaaniline Lumiõli 100ml
Mis tootega on tegu?
BARR Sweden Lumiõli on spetsiaalselt väljatöötatud nahale, mis vajab ekstra toitmist ja niisutust. See õli lisab sinu nahale niiskust, mis tungib sügavale ja ennetab naha kuivamist.
Õlil on pehmendav ja rahustav mõju ning ta parandab sinu naha tekstuuri ja jumet.
Lumiõlil on kõrge linoolhappe sisaldus, mis pärineb safloorõlist, seetõttu imendub ta kiirelt nahka, stimuleerides vereringet ning ennetades kortsude ja kuiva nahka tekkimist.
See õli sisaldab veel oliiviõli, mis on rikas lihtsate küllastumata rasvade, põletikuvastaste polüfenoolide, E-vitamiini ja antioksüdantide poolest. Koostises on veel seesamiõli ja jojobaõli, mis pehmendab ja rahustab sinu nahka ning leevendab ärritusi.
Lumiõli niisutavad omadused annavad sinu nahale värske kuma ja suurendavad naha elastsust.





+ Lumiõli lõhn on tõeliselt kutsuv ning kuna ma armastan tsitruselisi ja värskendavaid lõhnasid oma kehal, siis on see õli just midagi minule! Värskendav sidrunit meenutav lõhn suudab tõenäoliselt ka kõige lumisemasse aaastaaega päikest ning lõunamaist hõngu tuua!
+ Kehaõli võib tunduda nende jaoks esmalt natukene eemaletõukav, kes on saanud varasemalt mõne negatiivse kogemuse kehaõli kasutamisel (minaa!!), kuid selle kehaõli koostis on midagi väga kasutajasõbralikku. Õli on tekstuurilt küll rammus ja küllane, kuid siiski piisavalt kerge, et seda oleks mõnus nahale kanda.
+ Otseloomulikult on tegemist väga toitva ning niisutava kehahooldustootega, kuid kohe kindasti ei pea muretsema selle pärast, et nahk liiga rasvaseks või libedaks jääks.
+ Soojadest ilmadest inspireerituna olen kehaõli kasutanud vahetult pärast päevitamist, et nahka rahustada ning niisutada ning see on ülimõnus ja sügavalt niisutav alternatiiv kehakreemidele.
+ Õli suudab naha ka pärast kasutamist mõnusalt läikivaks muuta ning see annab nahale meeletult värskust ning seda kaunist "bikiinikeha läiget"
+ Lumiõli suudab niisutust pakkuda sõna otseses mõtttes terveks ööpäevaks, sellest tingituna on nahk küll veidikene õlisem kasutamise järgselt, kuid kohe kindlasti mitte kleepuv ega muul riiete kandmist segav.
*Muideks, tegemist on ka väga hea massaažiõliga! 

+/ - BARR on see "hea kaupmees/apteeker" kellest meile proviisoriõppes räägitakse ehk teisisõnu on pudelike ääreni toodet täis pandud, et toodet viimse tilgani nautida, kuid esimestel kasutuskordadel on tükk tegu toote kättesaamisega, sest see ei taha kohe üldse sealt pudelikesest välja tulla.

- Toode vajab imendumiseks umbes 45 minutit, mistõttu on soovitatav kehaõli kasutamisel varuda pisut aega.


BARR Orgaaniline Lumiõli 100ml on saadaval http://www.evkosmeetika.ee/ hinnaga 24,90 eur.
Hindeks 9/10

Minul oli küll niii vahva orgaaniliste loodustoodetega tutvumine ning nii inspireeriv on veenduda, kuidas puhtama koostisega kosmeetika võib olla väga töökindel ning nahale niivõrd suure pai teha!
Mõnusat sooja nädalalõppu kaunitarid!
Eliise

You Might Also Like

0 comments