Tootearvustus: sametiselt särtsakas katvus näole ning ülim pikkus ripsmetele Oriflame abi

mai 06, 2018

Kevade algul saatis Oriflame minuni ühe ülipõneva, siira ja armsa kaheosalise pressipaki. Esimene "pakk", mida ka kuller muheledes "pakikeseks" nimetas oli hoopiski lillekimp, ilma igasuguse infota, kellelt või kust, kuid võite arvata, missugust segadust see esialgu minu elukaaslasesse külvas :D Järgmisel nädalal külastas mind aga taas sama kuller ning sel korral juba väga kopsaka ja armsasti pakendatud karbikesega, mille seest leidsin mitu vihjet, et lilled just Oriflamega seotud on!
Mõningaid pakis olevad asjakesi olete juba näinud siin, siin ja siin.

Täna puudutame jumestusmaailma ning tutvustan teile the One ripsmetušši koos Giordani Gold jumestuskreemi ja primeriga.
Nii nagu meikimise kombeks, siis alustame ikka algusest ehk praimerist!
1) Giordani Gold Youthful Radiance Elixir praimer
Mis tootega on tegu? 
Helendava kumaga kaunistab ja noorendab jumet. Siidine nahka täiustav seerum sisaldab hüaluroonhapet, Skin Perfector kompleksi, valge tee ekstrakti ning küütlevaid roosasid ja kuldseid mikropärleid.
Kasutamine:
Võib kanda eraldi loomuliku jume kaunistajana või veatu meigi toetuseks jumestuse all.
Kanna sõrmeotstega õrnade siluvate liigutustega üle kogu näo ja kaela, masseeri õrnalt imendumiseni.
Soovi korral võid pärast eliksiiri imendumist kanda näole jumestuse.

+ See imeline eliksiir näeb juba välja väga maagiline - kaunis pärlmutterjas kuma hakkas mulle kohaselt toote juures silma ning minu meigilaual on see ka sõbrannade poolt midagi, millega koheselt tutvuma hakatakse :)
+ Pumbaga pudelikesse pakendatud praimerit on mugav "doseerida" ning minul kulb enamasti näo ja dekoltee katmiseks 4-5 pumbatäit.
+ Tootel on meeldiv ja kergelt magus kosmeetiline lõhn, mis sarnaneb väga enamike näokreemide lõhnale.
+ Praimeri koostis on aga väga vedel, mis teeb lihtsaks toote pealekandmise ning ka imendumise. Vesine koostis võimaldab praimeril minutitega imenduda ning ei koorma näonahka liigselt enne päevameigi tegemist.
+ Võiks ju eeldada, et näonahk jääb samuti pärlmuterjalt särama, kuid tegelikult nii see pole, praimer aitab nahale luua väga õrna, kuid loomuliku läike, mis jätab värske ja hoolitsetud mulje. Sel põhjusel olen toodet kandnud üksinda ka neil päevil, mil otsustan meigivaba päeva kasuks.

+ Minule meeldib aga praimerit hoopiski jumestuskreemi sisse segada, sest ka sel viisil paraneb jumestuskreemi püsivus ning tootes olev sära ja läige ei mattu jumestuskreemi alla vaid hoopiski täiustab jumestust naha pinnal.  Kuna praimer jumestuskreemi sisse segatuna "lahjendab" jumesuskreemi, siis vähendab see ka kasutatavaid koguseid.
- Praimer jätab naha kergelt kleepuvaks, see küll soodustab meigi kinnitumist, kuid jällegi tekitab nahale veidikene sellist nö "kiskuvat tunnet".

Giordani Gold Youthful Radiance Elixir praimer on saadaval https://ee.oriflame.com/ hinnaga 15.90 eur (hetkel aga soodushind 11.99). 
Hindeks 8/10 


2) Giordani Gold Liquid Silk jumestuskreem

Mis tootega on tegu?
Ülipeene tekstuuriga vedel jumestuskreem on inspireeritud õrnast siidist, mis täiustab jumet kauni ja loomuliku viimistlusega, mis näib ja tundub loomulik. Koostises on optiliselt ähmastavad osakesed, et nahk näiks veatult kumav ja kaunilt nooruslik. SPF 12 aitab kaitsta keskkonna kahjustuste eest. Sobib normaalsest kuni rasusele nahale.

+ Minu arvates näeb selle jumestuskreemi pakend nii luksuslik välja! Minusugune keemiafänn ja ühtlasi ka pipetiekspert kiidab ka toote pipeti väga heaks. Pipett tõmbab endasse korraliku koguse jumestuskreemi, kuid kogu näo katmiseks piisab vaid 2-3 tilgaksesest.
+ Kreemi koostis on täpselt vahepealne, sest see on küll suhteliselt õhuline ja isegi kergelt vesine, mis teeb hajutamise mugavaks, kuid samas on koostises tunda ka õlisid, mis minu nahale niisutamisel suureks abiks on.
+ Kuna jumestuskreem on keskmise koostisega, siis saab pealekandmisega hakkama kõiksuguste vahenditega - olgu selleks meigišvamm, jumestuskreemi pintsel või näpud.
+ Ma olen nii vaimustusest sellest toonist, mis pressipakiga minuni jõudsís, sest ma olen juba tükk aega valutanud pead selle pärast, et viimasel ajal pole ma suutnud endale leida 100% sobivat tooni jumestuskreemi. Kõik on kohati kas liiga oranžid, roosakad või pruunid, kuid  toon on nii mõnusa oliivja alatooniga ning ühildub imehästi mu praeguse nahatooniga.
+ Jumestuskreemi pootl tagatud katvus on tublisti üle kaskmise ning muuhulgas jääb tulemus  sametiselt matt, mistõttu pole puudri kasutamine lisaks tarvilik.
- Testimise perioodil märksin, et neil päevil, kui minu nahk oli tavapärasest kuviem, siis matistas jumestuskreem nahka liigselt ning tõi kergemini esile miimkortsud, mis minus aga ebakindlustunnet tekitavad. Seega soovitan nahakuivuse korral kanda enne jumestuskreemi ka niisutavat kreemi.
- Ka püsivuse suhtes nuriseksin veidi, sest umbes 6h möödudes hakkab jumestuskreem nahal suhteliselt laigulisena maha kuluma, seega tasuks pikematel päevadel jumestuskreem või kompaktpuuder endaga kotti pista. 

Giordani Gold Liquid Silk jumestuskreem
on saadaval 5 erinevas värvitoonis https://ee.oriflame.com/ hinnaga 16.90 eur. 
Hindeks 7/10 

Minule saadeti teistmiseks küll ehe One Wonder Lash 5 in 1 Celebration edition tušš, kuid kuna mul ei õnnestusnud seda Oriflame kodulehelt leida, siis toon teieni küll Celebration editioni tuši arvustuse, kuid hetkel on müügil ka sellele tušile väga sarnane Bold Intensity sügavmusta tooniga toode. 
3) The ONE Wonder Lash ripsmetušš
Mis tootega on tegu? 
Raami pilk parima intensiivsusega, unikaalse 5 ühes ripsmetušiga, mis tihendab, pikendab, koolutab, eraldab ja hooldab sinu ripsmeid. 

 + Esimesena püüab tuššide juures pilku muidugi nende hari ning minusugune kummiharjade fänn lõi selle tuši puhul käsi kõvasti kõvasti kokku ning eriti lahe on see, et kummist harjased on ernevatel külgedel varieeruva pikkusega.
+ Suhteliselt kleenuke hari võimaldab tagada puhta tulemuse nii ülemisel kui ka alumisel ripsmepiiril. Pikema harjastega osa kasutan ülemistele ripsmetele värvi kandmist ning lühemate harjastega osa ripsmepiiri lähedal silmadele sügavuse loomiseks ning otseloomulikult ka alumiste ripsmete väviga katmisel.
+ Tuši koostis on geeljas ning see võimaldab tagada tükivaba tulemust ning katta ripsmed täies pikkuses ühtlase tušikihiga. Geeljas koostis väldib ripsmete kokkuleepumist ning annab pealekandmise kui ka kuivamise ajal veidike ruumi tulemuse kohendamiseks ripsmekammiga, kui selleks peaks tekkima vajadus.
+ The One ripsmetušš on minu arvates suures osas siiski pikendavat efekti andev ripsmetušš ning kuna mind on õnnistatud juba niigi tihedate ripsmetega, rõõmustab pikendav omadus mind suuresti. Ripsmed tunduvad visuaalselt pikemad, volüümikamad ning on kaunilt eraldatud ja fikseeritud.
- Sarnaselt jumestuskreemile on ka selle toote püsivus mind natuke kurvastanud, sest  juba mõne tunni möödumisel hakkab toode alumistele silmalaugudele pudenema ning muudab need lausa hallikaks. 
The ONE Wonder Lash ripsmetušš Bold Intensity tušš on saadaval
https://ee.oriflame.com/ hinnaga 8.90 eur. (hetkel aga soodushinnaga 3.90 eur). 
Hindeks 7/10  


Peagi peagi oon veel teieni põnevaid Oriflame toodete arvustusi ning igal nädalal näitan teile ka Ilublogijate kokkutuleku kingikotis leiduvaid tooteid! :)
Mõnusat kevadõhtut!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Oriflame katsetab oma tooteid loomadel mitmes riigis, nt Hiina. Kui suudad, vaata videosid - näed, mida avalikult toetad. On palju alternatiive, millega ei kaasne loomapiinamine. Ilus oled :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, ma olen teadlik sellest kõigest ning kirjutanud sel teemal ka mitmeid vastuseid kommentaarides. Erialase maailmapildi (farmaatsia) tõttu on mul testimise osas oma põhjendatud arvamus.

      Kustuta