Tootearvustus: Dove toodete ostuspikker

mai 21, 2018

Kuna kevad on blogi jaoks alati väga sisutihe aeg, siis olen võtnud endale eesmärgiks tuua teieni iga nädal vähemalt üks ilublogijate kokkutuleku toodetest kirjutatud postitus ning teine postitus muudest pressipakkidest, mis minuni jõudnud on. Täna aga saan tuua teieni Dove toodete tutvustuse, mis sisaldab endas nii viimaste Dove pressipakkide kui ka ilublogijate kokkutuleku kingikotikese sisu.
Kuna tooteid on aga kokku üle 15 ning mitmed tooted on minu lugejatele juba varasematest arvustustest tuttavad, siis teeme tänase postituse aga hoopsiki ülevaatlikuma, kui ma tavaliselt olen harjunud kirjutama, seega hoiame mulle pöialt, et see mul õnnestuks ning ma liiga pikalt laterdama ei kipuks... hihiihi :D
Dove pehmendavad dušigeelid: kurgilõhnaline sarjast Go Fresh, lavendlilõhnaline Nourishing Secrets sarjast ning niisutavad dušigeelid Gentle Exfoliating ja Silk Glow.

Nourishing Secrets sarja riisivee ja lootoslille ekstraktiga dušigeel võitis minu südame juba eelmisel suvel eelkõige magusa lõhna ning pehmendavate omaduste poolest (loe arvustust: siin!) kuid samasse sarja kuuluv lavendliõli ja rosmariini ekstraktiga dušigeel suudab tõenäoliselt unelmaid pakkuda neile, kes lavendlilõhna jäägitult armastavad (või tahavad end pesemise käigus mõtetes spaanaudingutesse viia, sest just aroomisaunaga seostub mul koheselt dušigeeli lõhn!). Muideks, Dovel on olemas ka lavendlilõhnaline juuksehooldussari (loe arvustust: siin!).
Mõnusalt vahust dušinaudingut pakuvad ka teised pehmendavate omadustega dušigeelid, mis endas lausa veerandi niisutavat kreemi sisaldavad, et muuta pesemisrutiin võimalikult meeldivaks ja nauditavaks. Värskendavate lõhnade nautlejatele soovitan soojalt kurgilõhnalist Go Fresh dušigeeli, millesse ka tibake rohelist teed lisatud on, kuid magustamate ja ehk ka "luksuslikuma" alatooniga lõhnade austajatele sobivad dušinaudinguteks Silk Glow ja Gentle Exfoliating dušigeelid.
Kõiki Dove dušigeele ühendab aga 2 peamist omadust - need muudavad naha meeldivalt lõhnavaks pikaks ajaks pärast pesemist ning pärast kasutamist on nahk juba õrnalt niisutatud, mistõttu lisaniisutamine kreemi abil ei pruugigi alati tarvilik olla.

 Dove Pure Care kuivõli Aafrika makadaamiaõliga kõikidele juuksetüüpidele 
Dove juuksehooldustooted pole mind varasemalt suutnud alt vedada ega tee seda praegugi. Kuna minu juuksed vajavad igal nädalal mitmekordset toitmist niisutava õli näol, võin end lausa juukseõli eksperdiks pidada! :D
Magusalõhnalise kuivõli koostis on suhteliselt paks ning täidlane, kuid seejuures piisavalt hea libisevusega, et õli juustesse ühtlaselt jaotuks ning juukseid omavahel kokku ei kleebiks.
Õli muudab juuksed eelkõige läikivaks ning pole midagi paremat kui visuaalselt elujõulised ja säravad juuksed! Lisaks sellele parandab kuivõli juuste kammitavust ning lisab juurde ka pehmust.
Minu varasemate kogemuste põhjal on see Dove juukseõli aga parim nö "mittesalongioode" poelettidel! :)
Dove Glowing Ritual ja Invigorating Ritual kehakreemid
Dove nö "rituaalsetest" kehakreemidest olen varasemalt juba Repleanishing Ritual kehakreemiga tuttav (loe arvustust: siin!), kuid kuna eelmine pudelike on mul juba ammu tilgatumaks kasutatud, siis on mul suur rõõm ja uudishimu katsetada uute lõhnadega, sest need kergesti imenduvad, kuid mõnusalt nahka niisutavad kreemid on samuti juba eelmisest suvest minu lemmikud olnud. Eriti mõnus on kreeme kasutada vahetult pärast päevitamist, mil nahk on tavapärasest kuivem ning ma ei väsi kordamast, kuidas ma armastan kiiresti imenduvaid nahahooldustooteid! Vaid minutike või kaks ja kreem on naha sisse täielikult imendunud.
Glowing Ritual kreemi lõhn võiks küll vägagi sarnaneda sama lõhnaga dušigeelile, millest mõned read ülevalpool rääkisin, kuid minule tundub kehakreemi lõhn hoopiski riisiveele sarnane, kui aga dušigeelis on vastukaaluks tugevalt lootoslille tunda.
Olgugi, et varasemalt proovitud mangolõhnaline kreem jääb minu lemmikuks neist neljast, platseerub tema järele aga kookoselõhnaline Restoring Ritual kehakreem. Ma pole just kuigi suur kookosearmastaja, kuid Dove on suutnud kookoselõhna küll väga mahedalt ja mõnusalt oma toodetesse "pakkida" suutnud. Kookoselõhnast räägime täna veelgi, kuid varasematest postitustest saad ülitoitva kookosekreemi kohta lugeda: siin!
Invigorating Ritual kehakreemis sisalduvad paljude poolt armastatud avokaadoõli ning saialilleekstrakt. Mõlema koostisosa kooslus annab kokku värskendava ja tibake isegi neutraalse lõhnakoosluse, millele annab aktsenti saialilleekstraktist tulenev lillelõhn.

Dove Nourishing Care dušiõli
Dušiõli katsetamine oli minu jaoks esmane kokkupuude taolise nahahooldustootega ning toode on tõepoolest pudelisse piiludes täpselt nagu õli! Kui aga dušiõli esmakordselt kasutasin oli minu üllatus suur, kui see kergelt minu kehal isegi vahutama hakkas, sest ka koostiselt on toode libeda ja tiheda hüdrofoobse koostisega, millest vahutavust oodata oleks raske.
Kasutamise ajal on õli mõnusalt pehmendav ning ka õrna lõhnaga, mis pärast kasutamist nahale jätkuva värskustunde jätab, kusjuures toote lõhn on minu arvats väga sarnane Gin-Gins ingverikommidele!
Võiks ju karta, et tegemist on tootega, mis võib naha pärast kasutamist liigselt rasvaseks ja kleepuvaks jätta,  kuid nii see pole. Minu suureks üllatuseks niisutab kehaõli vaid õrnalt nahka ning minu ootused niisutuse suhtes olid isegi et veelgi suuremad.
 
Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual kätekreem 
Nagu ma lubasin, siis oleme tõesti tagasi kookose juures ning järg on jõudnud kookoselõhnalise kätekeemini. Selle toote puhul saan küll öelda, et Dove on minu mõtteid lugenud! Talvisel ajal kasutasin ülirammusat kookoselõhnalist kehakreemi peamiselt käte niisutamisel, kuid praegusel ajal on kreem juba liiga rammus, mistõttu olingi parasjagu uue ning kergema variandi otsingutel.
Pidev jäähallis töötamine ning kuuma ja külma keskkonna tihe muutus teeb minu kätele aastaringselt liiga ning Restoring Ritual kätekeem on just midagi mõnusalt niiskuseküllast, kuid siiski toitvat just kergemat hoolitsust vajavatel perioodidel.
Kreemi koostis on pigem vesisem ning see lisab kiirust ka imenduvusele - vaid mõne minutiga on kreem imendunud ning käed mõnusalt niisutatud ja siidjalt pehmed. Isegi peopesad ei jää liigselt rasvased ega ebameeldivalt kleepuvad ning otseloomulikult lisab kasutamisele mõnu see meeldiv ning magus suvine kookos!
See pisike ja armas kreemituubike on lühikese aja jooksul mulle nii südamesse roninud, et leiab kindasti koha ka aasta lõpus ilmuvas ilutoodete soovitustes! :)

Dove Invisible Care Floral Touch & Sensitive lõhnavabad anti-perspirandid

Dove erinevates variantides anti-perspirandid on mul kasutuses olnud juba aastaid ning iga higipulga, sprei, rulliku lõppemisel pöördun ikka ja jälle Dove toodete poole just nende nahasõbralikkuse poolest.
Minu naha jaoks on alati spreikujul anti-perspirandid olnud midagi vastumeelset ning ma kujutan ette, et ma pole üldsegi mitte ainus, sest kaenlaalustes on paratamatult õrnem nahk ning seda eriti pärast raseerimist.
Dove spreivariandid sisaldavad endas aga tervelt veerandi niisutavat kreemi, mistõttu on tooted nahasõbralikumad nii pealekandmisel kui ka kasutamise vältel. Õrnatoimeline ja lõhnatu variant ongi täiesti lõhnatu, kuid roosa tootedisainiga floral touch sprei, rullikuga anti-perspirant ning pulk otseloomulikult magusa lillelõhnaga, et pakkuda värskendavat lõhna kaenlaaustele ja ka riietele terveks päevaks.
Rullikuga anti-perspirandid on minuga enamasti käekotis kaasas, juhuks kui peaksin tundma vajadust värskendamist ning kõigist kolmest variandist on tegemist ka kõige niisutavama ja pehmema koostisega higilõhna neutraliseerimiseks mõeldud variandiga Dove valikust.
Terasemad silmad märkasid ilmselt juba ka toodete pakenditelt märki "tested on 100 colours". Kuna ma olen tooteid kasutanud juba aastaid, siis enamuses julgen siiski väita, et tooted riideid ei määri, kui just kogustega üle ei pinguta. Lisatest mustal pluusil aga näitas, et kõige rohkem jätab riidele heleda kihi nö "higipulk", seejärel rullikuga anti-perspirant ning spreivariandid jätavad riide täielikult puutumata.
Veelgi rohkem mõtteid Dove anti-perspirantide kohta saad lugeda: siin ja siin!

Dove Shower Mousse shower&shave dušivaht kookosõliga 
Mu armastusest Dove dušivahtude vastu peaksite te olema juba teadlikud, sest mõni aeg tagasi loosisin tooteid ka teile välja ning täpsemalt saad kõikide dušivahtude tutvustust lugeda: siin! Kuid tundub, et dušivahtude edu on Dove veelgi inspireerinud ning välja on tuldud järjekordse vahuga, kuid sel korral on vahu sisse lisatud ka kookosõli ning lubatav niisutus peaks kestma kuni 24 tundi! Küll aga on selle dušivahu koostis hoopiski sidusam ja tihedam ning meenutas mulle koheselt raseerimisvahtu ning oh üllatust, pakendi uurimisel selguski, et tegemist on shower&shave tootega, mis ka minul raseerimisel nüüdseks tihedalt kasutusel on. Pehme ja kohev vaht teeb mõnusaks žileti libisemise ning jalad on tõesti pärast kasutamist niii siidjalt pehmed, siledad ja mõnusalt hoolitsetud. Ka lõhna poolest on toode nii mõnusalt värskendav ning kui lasta väike vurtsuke toodet oma nuustikule pesemiseks, saab lõhna ning vahuga kaetud kogu keha. Ka raseerimisel piisab vaid ühest vurtsukesest vahust, mis pudelist välja saades ka koheselt suuremaks paisub.

Tänane postitus sai muidugi kordades mahukam, kui oleksin arvanud, kuid loodan siiski, et igaüks leidis enda jaoks sellest postitusest põnevat lugemist ning olgu see postitus vahvaks ostuspikriks neile, kes nõutult Dove leti ees seisma peaksid :)

PS! Sain just kullerilt SMS-i, et pakiautomaadis ootab mind veel üks Dove pakike hihihi - seal kus on, sinna kipub ikka juurde tulema!

Eliise

Kui sulle meeldis see postitus, siis toeta mind blogiauhindade hääletusel!
http://eba.marimell.eu/eba2018_h/
Leiad mind ilu- ja moebogide katergooriast www.iluexpressblogi.ee

You Might Also Like

1 comments

  1. Palun palun palun palun, kui vähegi hoolid väikestest küülikutest ja Beagle'itest, ära promo brände, mis katsetavad loomadel.
    Ükski šampoon pole väärt piina täis elu.

    VastaKustuta