Tootearvustus: uus printsessiroosa Tangle Teezer Wet Detangler märgadele juustele

mai 24, 2018

Oma juuksehooldusest rääkisin teile juba mõni aeg tagasi siin ning selles postituses oli kandev roll Tangle Teezer juukseharjadel. Ning kui ma just olin jõudnud nädalake tagasi mõtetes "kiruda", et miks ei võiks TT-harjadel olla mõnusat käepidet, millest kinni haarata, siis justkui võluväel saabus minuni pakike Polhemist uue TT-harjaga, millel on roosa ja mugav käepide ning tavapärasest lapikum disain (mis on eriti tänuväärne uuendus minu paksude juuste kammimisel)! 

Milline rõõm - sest ma tõesti armastan maskide ja palsamite juustesse kammimist TT-harjaga, kuid ovaalse harjakuju ning veest ja juuksehooldustoodetest libedate käte tõttu, pole kammimine just alati kõige lihtsam olnud.
Nüüd on aga teie ees uhiuus, printsessilikult roosa Tangle Teezer Wet Detangler.


Hari on täpselt nagu kõige klassikalisem Tangle Teezer - mõnusalt pehmed piid ning nende erinev pikkus võimaldavad harjal tagada maksimaalselt valutu kammimise ning pusavaba tulemuse.
Uudne disain teeb mugavamaks aga harja käeshoidmise ning seda nii kuivade kui ka märgade juuste kammimisel. Viimaste puhul just eelkõige nendel eelpool loetletud põhjustel, kuid tegemist on ka praktilise harjaga, mida pista oma rannakotti, et pärast mõnusat suplust meres taas oma kiharad "õigesse vormi" siluda.
Miks aga kammida juukseid märjalt või juuksepesu käigus?
  • Šampoonitatud juuste harjamine aitab juustest mustust tõhusamini eemaldada juukseid kahjustamata.
  • Juuste harjamine pärast palsami/maski juustesse kandmist võimaldab juuskehooldustootel jõuda hajusamalt juusteni ning lõpptulemuseks on ühtlasemalt niisutatud ja hoolitsetud kiharad!
  • Juute kammimine pärast pesemist eemaldab pesemise käigus tekkinud pusad ning silub neid ilma sirgendajat kasutamata. 
  • Kui ma varasemalt veel juuksevärvi tooniva palsamiga värskendasin, siis aitas TT-hari mind alati ühtlasema tulemuse saavutamisel. 
Loodan, et uus hari pakub palju põnevust ning leiab kasutust sinu juuksehooldusrutiinis. Meie peres on see juba 4. Tangle Teezer hari ning ühlasi on tegemist ka minu ja Danero uue lemmikuga ning tihtipeale tundub mulle, et Danero tunneb harjast isegi suuremat vaimustust kui mina! Seega võin julgelt öelda, et ka minu meheraasu südame on see hari võitnud, minu kiharatest rääkimata, hihihii! :)
Tangle Teezer Wet Detangler harja leiad Tangle Teezeri edasimüüjatelt neljas erinevas värvitoonis hinnaga ~15 eur. 

Kui sulle meeldis see postitus, siis toeta mind blogiauhindade hääletusel!
http://eba.marimell.eu/eba2018_h/
Leiad mind ilu- ja moeblogide katergooriast www.iluexpressblogi.ee

Eliise

You Might Also Like

0 comments