Tootearvustus: kuumava päikese eest kaitseb Garnier Ambre Solaire päevitussari

juuli 31, 2018

Hei ja mõnusat ning teguderohket alanud nädalat kõigile! Suur kuumus möllab endiselt, eksole?
Ma natukene isegi muretsen, et ehk olen ma oma postitusega natuke hilja peale jäänud? Võib-olla, kuid lohutan ennast sellega, et just praegusel perioodil on tänase arvustuse tooted saadaval mõnusate soodukatega, mistõttu leiab nii mõnigi ehk juba algavaks kuuks või järgmiseks suveks sobivad päevitustooted!
Jah, ma räägin nendest samadest sinistest Garnieri uutest päevitustoodetest, mis poelettidele suve algul ilmusid - nii kutsuvad türkiissinakad pudelikesed!

Minu pakike jõudis muideks kohale vahetult pärast jaane, seega pidin mitu tublit nädalat ootama, et neid alles katsetama saaksin hakata, mäletate ju küll neid sajuseid ilmu juunikuu lõpus? Igaljuhul on tänasest kolmest tootest kaks olnud alati minu seljakotis igaks-juhuks-kui... sest põlenud nahk pole mitte mingil juhul see, mida keegi sooviks ning UV indeksid on juulis samuti ülimalt kõrged olnud, seega põhjust kirjutamiseks jagub küll ja veel!
 Garnier UV Water Suncare Ambre Solaire SPF30 
Mis tootega on tegu?
Esmakordselt pakub Ambre Solaire tõhusa patenteeritud filtriga Mexoryl SX varustatud päikesekaitset, mille kahefaasiline koostis on nii kerge ja värske. Üks osa toote koostisest on vesiselt kerge ja värske, teine osa sisaldab UV-filtreid, mis kaitsevad nahka UV-kiirguse kahjuliku mõju eest.
Kahefaasilises tootes on vesi ja õli eraldatud. Pudelit raputades koostisosad segunevad, pakkudes nahale turvalist kaitset, säilitades kerge ja värske tunde.
Tunneta neid nahale piserdatud miljoneid mikropiisakesi – päikesekaitse, mida soovid kasutada veel ja veel.

+ Päikesekreemidesse keha mähkimine on minu jaoks alati olnud üks tüütu tegevus, mistõttu on mul väga hea meel, et sel suvel on minu parimaks kaaslaseks olnud just spreipudelis päikesekaitsetoode.
+ Pihusti abil kandub päikese eest kaitsev toode ühtlasemalt nahale ning koostises olev vesi mõjub alati pärast pihustamist sõltuvusttekitavalt värskendavana! Kuid ära unusta enne igat pihustuskorda pudelit raputada, et koostises olevad õlid ja vesi seguneda saaksid!
+ Pihustatava vahendi puhul meeldib mulle ka see, et enamasti pole laialihõõrumine isegi mitte vajalik, sest toode lendub nahale õhkõrna kihina, mida peaaegu et polegi tunda!
+ Koostises olevad õlid aitavad nahka niisutada, jättes selle meeldivalt pehmeks ja kaunilt kumavaks, kuid seejuures pole nahk ebameeldivalt kleepuv (kui muidugi toodet mõistliku kihina peale kanda)! Muuhulgas tagab eriline koostis ka päiksekaitsetoote veekindluse, mistõttu pole sprei pealekandmine vahetult pärast ujumist vajalik.
+ Kuid kas toode saab hakkama ka kurjemate päikesekiirte (UVA ja UVB kiirte) blokeerimisega? Jaa! SPF30 kaitseb nahka väga edukalt ning selles aitas mul veenduda üks suvepäev, kui pihustasin spreid vaid õlgadele, kuid õhtul avastasin, et nt selg (kuhu ma ei pidanud toote pihustamist oluliseks) korralikult ära põles... Kuid selle jaoks oli mul ka õnneks lahendus olemas! Vt mõned read edasi :)

See toode on küll minu uus lemmik rannakotis ning panen ka teile südamele, et kasutaksite päevitamisel kaitsefaktoreid sisaldavaid tooteid. Ning mis peamine - SPF ei takista päevitunud jume saamist, see kaitseb kahjulike kiirte eest, mis tekitavad päikesepõletust ning muid pahasid tegelasi.... Põhjalik ja kasulik artikkel ohutust päevitamisest: http://alkeemia.delfi.ee/tervis/alternatiivravi/mida-voiks-teada-paevitamisest?id=69697975

  Garnier UV Water Suncare Ambre Solaire on saadval nii SPF20 ja SPF30 suuremates kaulustes hinnaga ~14 eur (kuid hetkel on mitmetes poodides soodukad!). 
Hindeks 10/10

Garnier päevitusjärgne rahustav piim Ambre Solaire 
Mis tootega on tegu?
Mexoryl SX-i filtersüsteemiga täiustatud koostis kaitseb nahka seda samal ajal niisutades. Pärast päikese käes viibimist vajab nahk tõhusat niisutust. UV-kiirguse, kuivatava õhu ja ülekuumenemise ühisel mõjul on nahk seisus, mis vajab niisutust ja leevendust.
Päikese käes olnud naha korralik niisutamine annab mugavustunde ja aitab hoida nahka kiskumast. Aaloeekstraktiga rikastatud piim jätab naha pehmeks ja elastseks.

+ Mul on nahatüübiga tegelikult väga vedanud, mistõttu mul isegi selliseid suuri "ärapõlemisi" sel suvel olnud polegi, kui siis vaid õrnat-õrnalt. Kuid Danero nahk see-eest on aga tundvalt õrnem ning just selle tootega oleme tema päikesepõletused kontrolli alla saanud. Oleme ausad, mehed ei armasta eriti kreemitamist ja kõiki neid naiselikke lõhnu enda ümber, kuid sellel kehapiimal on tõeliselt mõnus õrn pävitustoote lõhn, millest on tunda ka koostises olevat aaloe verat.
+ Päevitusjärgse keemi koostis on mõnusalt piimjas, kerge ja tibake vesine, mis ühtlasi muudab lihtsaks nii pealekandmise kui ka toote imendumise - vaid mõned minutid ning kreem on naha sisse kadunud!
+ Kreemil on ka õrn jahutav efekt ning pole midagi paremat kui kanda toodet just päevitunud nahale, et alandada punetust ning jahutada keha.
+ Päevitusjärgne piim aitab normaliseerida ka naha niiskusetaset, pehmendades ja toites nahka. Lisaks sellele paraneb pärast kasutamist naha elastus ning päevitamisest tingitud "tuhmus" justkui kaob nahalt. Kuna päevitamisega on seotud ka varajasem kortsude teke, soovitan toote abil nahka  poputada koheselt pärast värskendavat rannajärgset dušši - ehk jääb mõni kortsuke tänu tublile niisutamisele tulemata :) 
 + Pakendil on lubatud niisutust kuni 24 tunniks, mida on küll natukene palju lubatud, kuid samas 1x päevas kreemitamist on naha niisutamiseks täitsa piisav olnud.

 Garnier päevitusjärgne rahustav piim Ambre Solaire on saadaval suuremates kauplustes hinnaga ~8 eur. 
Hindeks 10/10



Garnier Ambre Solaire niisutav päevitusjärgne kangasmask
Mis tootega on tegu? 
Kas pärast päikese käes veedetud päeva on nahk punetav, pingul ja kuiv? Nahk vajab hädasti rahustamist ja januneb niisutuse järele?
See uue põlvkonna kangasmask toimib nagu rahustav kompress, taastades naha päikese käes vähenenud niiskusesisalduse.
Toode hoiab ära naha koorumist, pikendades suvise jume püsivust. Maski üliniisutav ja hooldav koostis rahustavad nahka, taastades päikese käes vähenenud niiskusesisalduse.

+ Riidest mask on väga hästi niisutatud, mistõttu haakub mask ka paremini näole. Maskis olevat vedelikku on nii tublis koguses, et pärast kasutamist võib üleliigse vedeliku kas a) näole ja kaelale laiali hõõruda kuni imendumiseni b) lihtsalt vatitupsukesega eemaldada
+ Vedelik, millega mask on niisutatud, on oma koostise poolest vedelavõitu ning parim sõnapaar maski koostise iseloomustamiseks oleks ilmselt geeljalt vesine! Kerge ja niiskuseküllane geeljas koostis on naha vastu õrn, kuid samas meedivalt värskendav ja ergutav.
+ Näomask pakub päikesest punavatele põskedele ka mõnusat jahutust ning alandab päikesevõtust tingitud punetust. Jahutav tunne püsib nahal maski pealhoidmise ajal, kuid ka tsipakene pärast selle äravõtmist.
+ Mask on eelkõige niisutav ja pehmendav, mistõttu muutub nahk pärast kasutamist pehmeks, elastseks ning loomulikult ka meeldivalt lõhnavaks! Niisutusest tingitud värskus annab näole kaunist loomulikku läiget ning rõhutab päevitunud jumet.

- Olgugi, et naha loputamine pärast maski kasutamist pole oluline, tegin seda pärast kasutamist siiski, sest maskis olev vedelik imendub küll kiiresti, kuid jätab seejuures ka naha päris korralikult kleepuvaks.

Garnier Ambre Solaire niisutav päevitusjärgne kangasmask on saadaval suuremates kauplustes hinnaga ~2-3 eur.
Hindeks 8/10


Minu suvepuhkus hakkab küll vaikselt lõppema, kui loodan veelgi natukene päikesekiiri enne sügist kinni püüda ning hea, et tänu Garnierile minu rannakott täisvarustuses alati ukse juures valmis on :)
Olge vahvad!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments