Tootearvustus: suvelõpusära L'Oreali La Vie En Glow ja Color Riche toodetega

august 24, 2018

Kuumav suvi on jõudnud lõpule ning loodame, et veidikene päikest jagub meile ka sügiseks!
Täna saan teile aga rääkida oma suvistest lemmikutsest L'Orealilt ning nende kevadel välja tulnud värskusest, särast ja jumest pakatav Glow sari leiab loodetavasti oma koha ka sinu südames!

Kuna oma armastust La Vie En Glow paleti vastu olen teiega jaganud juba ka varasemalt Instagramis, siis alustan kohe oma suurest lemmikust, et postitusele mõnus positiivne hoog sisse anda!

1) La Vie En Glow Highlighting Powder Palette särapuudrite palett - 01 warm glow
Mis tootega on tegu?
4 unikaalset ülipeene tekstuuriga puudrit sisaldavad nahka hellitavat kookosõli ja nende siidjas tekstuur teeb pealekandmise eriti hõlpsaks.
Saadaval 2 universaalset toonide komplekti: soojad harmoonilised toonid annavad maise kuma, külmad harmoonilised toonid aga klaasja efekti õrnast kuni tugevani.

+ Ma ei tea, kas asi on selles roosas kullas, kaunis beežis või lihtsalt imeilusates toonides, kuid ma olen totaalselt lummatud toote pakendist, mis on lihtsalt imeilus! Ainuüksi särapuudrite karbikeste vaatamine tekitab minus tunde justkui tahasin kohe mõlemas toonis paletti oma meigisahtlikesse saada!

+ Minu soojades toonides palett on miski, mis mul oligi suvisest meigist puudu! Selle paleti iseloomustamiseks sobib vaid kuld, kuld, kuld! Toonidest õhkub sooja šampanjatooni, liivakarva kuldset ning roosat kulda, mis suudavad päikese käes mängledes luua lausa ideaalse särakoosluse.
+ Paleti tagaküljel on kaasas ka õpetus, mis aitab toone õigetesse näopiirkondadesse kanda. Soovitan ka sellest õpetusest lähtuda - uued meiginipid L'Oreali professionaalidelt ning lisaks veel ka imekaunis tulemus!
+ Puudrite koostis on kreemjas, mistõttu on seda mugav peale kanda nii pintsli kui ka sõrmeotsaga. Kookosõliga rikastatud puudrid on lausa ülivõrdes pigmenteeritud ning seejuures suuremas osas pudenematud. Muide, tänu kooskosõlile lõhnavad puudrid samuti õrnalt suvise kooskose järele! :)
+ Kuna särapuudrid on oma toonilt ja säralt intensiivsed, piisab vaid ühest pintslitõmbest, et nahk muutuks vaid hetkeha kaunil kumavaks ja särast pakatavaks. Lisaks sellele on ka sära püsivus pikaaegne, mistõttu sobib palett kasutamiseks nii päeva- kui ka õhtumeigi tegemisel.
-  Mõned nädalad pärast kasutamist hakkab palett siiski tibake pudenema, kuid kasutamist see otseselt ei sega.

Ma tõesti pole vist kunagi ühtegi meigitoodet nii väga armastanud kui seda paletti!
See on lausa kirjeldamatult v õ r r a t u!

La Vie En Glow Highlighting Powder Palette särapuudrite palett on saadaval kahes erinevas värvikombinatsioonis L'Oreal Paris müügilettidest hinnaga ~17 eur, kuid hetkel on mitmetes kohtades saadaval ka soodusega (nt https://www.mylook.ee/).
Hindeks 10/10


2) L'Oreal Glow Mon Amour valgustpeegeldavad tilgad - toon Loving Peach

Mis tootega on tegu? 
Ultrakumav Glow Mon Amour, supersiidine highlighter, mis elustab naha vaid ühe tilgaga. Niisutava kookosõliga rikastatud koostis. Õrna liugleva koostisega toode on saadaval kahes toonis - kiirgav virsikutoon ja sillerdav pärljas šampanjatoon.
Lisa tilk Glow Mon Amouri jumestuskreemile, näokreemile, praimerile või otse näo kõrgematele punktidele kauni kuma lisamiseks. Glow Mon Amouri parim omadus on selle mitmeotstarbelisus ja sobituvus teiste toodetega. Võid seda segada isegi oma lemmik-kehakreemi sisse, et saavutada kaunis kumav sära üle kogu keha.

+ Tundub, et pipetid on vallutamas meigimaailma ning minipumbakesega on varustatud ka see meigitoode. Pipett töötab hästi ning imab endasse üheks kasutuskorraks vajamineva tootekoguse. Kuid ka muude disainielementide poolest on minu arvates ka see toode 10/10st - kaunis läbipaistev pudelike ning jätuvalt kaunid roosa kullaga detailid!
+  Toote pigment on soe ja kullakarva ning tõesti ka kergelt virsikune, mistõttu on tegemist supertooteks päevitunud nahale, et rõhutada veelgi jumekust ning anda sellele hoopiski värskem kuma.
+ Toote koostises olev kooskosõli annab highlighterile mitmeid plusse: esiteks annab kookoslõli tootele mõnusa lõhna, teiseks aitab nahka kasutamise ajal toita, kolmandaks aitab kookosõli paremini jumestuskreemil ja highlighteril seguneda, kui segada kaht toodet omavahel kokku (sarnane lahustub sarnases #chemistrytip)
+ Just nii nagu on kirjas ka tootekirjelduses, on Glow Mon Amour highlighteril tõesti kasutusvõimalusi üks kuni mitu! Olenevalt eesootavast päevast olen toodet seganud nii jumestuskreemi kui ka näokreemi sisse (meigivabade päevade parim lahendus!). Kuid samas saab toodet kasutada ka "segamata kujul" päikesepuudri või highlighteri asemel. Katseta, katseta, katseta ja lase oma fantaasia käiku!
+ Toote sooja sära jagub nahale küll päeva lõpuni, kuid umbes 6h möödudes hakkab jumestuskreemi sisse segatud highlighteri intensiivsem sära järk-järgult vähenema.

- Toote koostis on minu jaoks veidike liiga õline ning sel põhjusel olen kuumadel suvepäevadel Glow Mon Amouri jätnud kaustamata, et nahal oleks "hingavam" tunne. Seega karda, et näiteks rasusemale nahatüübile võib toode liiga koormavaks muutuda.

L'Oreal Glow Mon Amour valgustpeegeldavad tilgad on saadaval kahes erinevas toonis L'Oreal Paris müügilettidest hinnaga ~15 eur, kuid hetkel on mitmetes kohtades saadaval ka soodusega (nt https://www.mylook.ee/).
Hindeks 8/10

3) L'Oreal Paris Color Riche Shine huulepulgad 
Mis tootega on tegu?
Ärata oma huulte meeled. Rikkalikud värvid ja sõltuvusttekitav mitmedimensiooniline läige.
Rikastatud läikivate õlidega ja lihvitud pärlitega, mis tagavad unikaalse mitmedimensioonilise sära Intensiivsed erksad pigmendid tagavad julge värvi Toonid sulavad sinu huultel tänu kehatemperatuurile ja äratavad su meeled. Õrn ja julge litšimarja, vaarika ja valge muskuse nootidega aroom

+ Väga põnev uus tootedisain erineb küll teistetest Color Riche sarja huuletoodetetest, kuid sarnaneb hoopiski ägedatele Color Riche Le Vernis a'l Huile küünelakkide tootedisainile. Mõnusat läikiv ja otseloomulikult väga suvine "disainielement" meigikotti! 
+ Tervelt 15 erinevat tooni kogu värvivalikust meenutavad mulle samuti just suve, kuid lisaks virsikukarva nude toonidele leiab valikust ka julgeid punaseid ja koguni pruunikaid toone. Kuid suvised oranžikad, lõheroosad nude toonid on just minu lemmikud ning neid leidub uute Shine sarja huulepulkade hulgast päris mitmeid. Lausa nii mitmeid, et ma pole veel siiani suutnud välja valida oma lemmiktooni! 
+ Kuna viimasel ajal on minu meigirutiinis olnud peamiselt matid huuletooted, on vahelduseks päris mõnus kasutada midagi, mis sõna otseses mõttes huultel sulab! Color Riche Shine huulpulkade koostis on niivõrd küllane ja pehme, mistõttu libiseb huulepulk kergesti mööda huuli ning niisutab neid ka kasutamise ajal. Nii mõnus! 
+ Nagu nimigi ütleb leiab nendest toodetest tõesti palju sära ning julgen neid huulevärve koguni huuleläikega võrrelda, sest nende koostis on kergem kui teistel huulepulkadel ning otseloomulikult on saavutatav loomulik ja "mahlane" läige väga kergesti saavutatav. 
Toonid: 642 #MLLB | 112 Only In Paris | 109 Pursue Pretty | 245 High On Craze

+/- Kui mul tekib tuju kasutada huulepulka huuleläike aternatiivina, olen täitsa rahul, et huulepulga katvus on õrn ning loomulik, kuid kontrastsema ja tugevama huulepulgasarnase tulemuse saavutamiseks tuleb toodet peale kanda mime kihina, et toon jääks intensiivsem. 
- Selle toote nõrgas kohaks jääb püsivus, mis võib piirduda lausa 30 minutiga (heledamad toonid), kuid parimatel päevadel ulatuda siiski paari tunnini (tumedamad toonid). Söömist ja joomist toode justkui ei kannata üldse, mistõttu tasub alati huulepulk endaga kotti kaasa pista.

L'Oreal Paris Color Riche Shine huulepulgad on saadaval 15 erinevas toonis L'Oreal Paris müügilettidest hinnaga ~13 eur, kuid hetkel on mitmetes kohtades saadaval ka soodusega (nt https://www.mylook.ee/).
Hindeks 7/10



Ilmselt tekib mõnel terasemal lugejal küsimus, kuhu jäi Bonjour Nudista BB-kreemi tutvustus?
Minuga pole varasemalt seda juhtunud, kuid selle toote puhul tunnen, et suurima rõõmuga selle BB-kreemi juures pikemalt ei peatukski, sest miskipärast ei sobinud toode mulle üldse ning tundub, et L'Oreali jaoks on see olnud ka üks korralik ebaõnnestumine, kui vaadelda toodet teiste blogijate, youtuberite kogemuste põhjal.... Kreemi katvus on nii pintsli kui ka isegi Beauty Blenderiga niivõrd nadi, et see lihtsalt ei talu mittemingisugust kriitikat ning samuti on ka lõpptulemus üsnagi kehv, mistõttu soovitan uue jumestuskreemi valimisel eelistada nt True Match jumestuskreemi või mõnda muud katvat toodet L'Oreali valikust.


Kuid loodan, et see postitus tõi teieni seda sära, mida üks korralik nädalavahtus vajab, seega soovin teile ülimõnusat nädalavahetust! <3 nbsp="" p="">Eliise 

You Might Also Like

0 comments