Outfit: 2.09

september 02, 2018

Huh, taas september!
Mul on olnud võrratu suvi, kuid juba viimased 2 nädalat olen mõelnud, millal ometi juba see 3. september kätte jõuab, et (järjekordselt, hahaha) kooliteed alustada saaksin! Kuid enne veel kui päriselt päriselt kooli lähen, tutvustan teile oma uusi lemmikuid sügiskollektsioonidest! 
Kusjuures tegin kapitühendust ka oma garderoobis, seega piilu üle minu pisike poeke https://www.yaga.ee/ keskkonnas!
Kampsun - H&M (24,99 eur)| Teksad -  ZARA (25,95 eur)| Kaabu - H&M (19,99 eur) | Kingad - Tamaris | Vöö - Orsay 
Nii äge, et sellised mõnusad, pehmed ja soojad kampsikud on taas poelettidel ning selleks, et leiaksin endale just selle õige, sain H&M valikust koguni seitset erinevat kampsunit proovida, seega valikut jagub tõenäoliselt igale maitsele! :)


Ja teate, sama kaua kui ma unistasin sellisest suure pandlaga perfektsest vööst (mis mul õnneks kevadel Orsayst skoorida õnnestus!), siis sama kaua olen vaeva näinud ka hästi istuva kaabu leidmisega ning lõpuks ometi üllatas mind H&M selle kaunitariga ning pole midagi ägedamat kui see vahva kübarake endale pähe pista ning julgel sammul sügisesse astuda! Kahjuks mul seda e-poest leida ei õnnestunud, kuid Pärnu Keskuses oli neid mütsikesi küll päris palju alles

Mis puudutab aga arstiõpinguid, siis ma ütlen ausalt, et mul on kohe päris korralik sabin sees. Esiteks juba kõikide eesootavate õppeainete pärast, kuid korralik eeltöö on tehtud ka tublide tulevaste kolleegide poolt! Juttude kohaselt tõmbun ma nüüd 6-10 aastaks õppimiskoopasse ära, ilma igasuguse sotsiaalse elu ning muude tegevusteta, seega eks milallgi kohtume taas! Ahjaa, šoppamise jaoks pidi vaba aega tekkima alles 4.kursusel!
Okei, okei, loodame, et niii niiii hull asi siiski pole ning tänu proviisoriõppele on mul esimesel semestril vaba aega (*õppimise aega) natukene rohkem kui teistel ning see on päris lohutav. Olles ise "alati see kes püüab näha asja helgemat poolt" teeb mind kurvaks inimeste negatiivsus õpingute suhtes, mis ongi minus selle (põhjendamatu) hirmu tekitanud. Kuid õnneks on minu kõrval palju mitteartidest sõbrannasid kes mulle ikka õlale patsutavad ja minuga koos sinisilmselt usuvad, et äkki mina ikkagi suudan ka mõned sõbrad õpingute kõrvalt säilitada ning leida ka natukene aega iseendale taastumiseks, aitäh!
Ning ma olen siiralt tänulik kõikide nende heade soovide eest, mida teie olete mulle uueks õppeaastaks kaasa pakkinud ning niiiii niiii tore on olnud teiega oma teekonda jagada! Kuid vaatame päevakese kaupa, mis saab edasi ning postitusteta te kohe kindlasti ei jää, sest suures hirmus olen neid päris pikalt juba nö "ette bloginud" :D
Aitäh, et olete olemas!
Eliise

You Might Also Like

6 comments

 1. Nii ilusad pildid! Eriti see eelviimane särava naeratusega portree :) Edu õpingutel, pole mõtet ette pabistada!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh Sulle julgustavate sõnade ja komplimentide eest, see on kusjuures ka minu lemmikpilt! :)

   Kustuta
 2. Palju, palju edu Sulle, armas Eliise!

  VastaKustuta
 3. Hei-hei! Postituse ühes kohas on kirjas, et vöö pärit Promodist, teises kohas, et Orsayst. Kust seda kenakest siis otsima võib minna? :) Armsad pildid ka!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Heii! Oi, aitäh, et tähelepanu juhtisid (mul on kogu aeg need kaks omavahel sassis - i g a k o r d!) :D Kuid see on ikkagi pärit Tasku keskuse Orsayst! :)

   Kustuta