Tootearvustus: minu EV100 nahahoolduses

september 05, 2018

Päris piinlik lausa, kuid tundub, et ma olengi täitsa viimane, kes veel Ilublogijate kokkutuleku kingikotti teile blogi kaudu tutvustab... Kuid see-eest on tooted nüüdseks nö "läbi ja lõhki" ära katsetatud ning nii mõnegi toote pudelike on hirmutavalt kergeks muutunud, mis tähendab vaid seda, et veel mõneks ajaks mulle neid imearmsaid roosasid kaunitare, millest täna lugeda saate, jätkubki!

Tänane postitus on küll Eesti eri, sest kõik täna tutvustatavad tooted on pärit meie armsate kodumaiste tootjate poolt: juba varasemast tuttav Signe Seebid, kargest talvest inspireeritud Lumi ning minu jaoks totaalselt uus Luuv.

LUMI Antioksüdantidega päevakreem 50ml
Mis tootega on tegu? 
Kiire elutempo on lõbus ja põnev. Ka sinu näonahk peab suutma sellega sammu pidada! Kui nahka ründavad vabad radikaalid ning see tundub tuhm, tuleb appi multifunktsionaalne kreem. See neutraliseerib kiuslikud vabad radikaalid, vähendab rasu tekkimist, niisutab kuivi kohti ning kaitseb väliste stressorite eest. Parim osa? Kreem imendub kiiresti, jättes naha matiks ja värskeks.
  • Tselluloos ja müristüülmüristaat on naha looduslikud matistajad. Need seovad endasse liigse rasu ega lase nahal läikima hakata.
  • Antioksüdantidega taimeõlid sisaldavad väärtuslikke vitamiine, mis kõrvaldavad vabasid radikaale ning aitavad nahabarjääri taastada.
  • Kontsentreeritud E-vitamiin on superantioksüdant, mis vähendab naha stressi.
SOBIVUS
Normaalsele ja kombineeritud, ka kõige tundlikumale nahale.
+ Otseloomulikult on LUMI pakend kaunilt lumivalge, kuid ühtlasi varustatud mugava pumbakesega, mille abil on võimalik sobiv kogus enda sõrmeotstele pumbata. 
+ Minule ootamatult on kreemi koostis üllatavalt küllane, sidus ning tihe, pakkudes nahale tugevat kaitsekihti kogu päevaks - olgu see kas meigivabaks päevaks või hoopiski eesootavaks hommikumeigiks.
+ Toekama koostise tõttu on kreem ka oma omaduselt niisutav, pehmendav ning eelkõige ka toitev, mis teeb sellest suurepärase kreemi normaalsele nahatüübile, kuid samas olen toodet kasutanud eriti agaralt just neil päevil, mil minu nahk on veidike kuivem kui tavaliselt. Samuti toimib see ülihästi silmaümbruses! 
+ Hoolimata tihedast koostisest imendub kreem märkimisväärselt kiiresti. Lisaks sellele ühtlustab kreem naha pinda ning muudab selle mõnusalt matiks - suurepärane kreem vahetult enne meigi tegemist, sest see toimib justkui primer!
- Päevakreemide juures hindan alati nende värskendavat lõhna, mis justkui päevale õige särtsu andma peaks, kuid kahjuks on selle kreemi lõhn minu jaoks tibake liiga neutraalne ning "looduslähedane".
- Kui toodet peaks sattuma tibake rohkem, kui tarvis, hakkavad nahale tekkima imepisikesed kreemi-/naharullid, mis on minu arvates päris veider ning esmakordne kogemus... kuid jällegi liiga õhukese kreemikihi probleemiks on see, et nahal tekib kerge "kiskuv" pinguldatud tunne.... Piisav kogus kreemi kogu näole on põhimõtteliselt seesugune, nagu ka üleval oleval pildil minu käeseljal näidatud on.

LUMI Antioksüdantidega päevakreem 50ml on saadaval https://luminordic.com/ ning ka teistest edasimüügikohtadest hinnaga 22.00 eur.
Hindeks 7/10

Luuv Looduslik Kibuvitsa dušigeel 200ml
Mis tootega on tegu? 
Õrnatoimeline ja pehme vahuga looduslik kibuvitsa dušigeel sobib igapäevaseks pesuks kuivale ja tundlikule nahale. Tänu hoolikalt valitud looduslikele koostisainetele niisutab ja peseb dušigeel õrnalt nahka kuivatamata. Kibuvitsaõli on kõrge A- ja C-vitamiini sisaldusega, see parandab naha elastsust ja tekstuuri, niisutab kuiva nahka ja annab nahale tagasi elujõu ning sära. Looduslik pesuaine puhastab õrnalt nahalt higi ja rasu, nahka kuivatamata ja ärritamata. Mahe roosiaroom on luksuslik ja elegantne ning annab mõnusa stardi igaks päevaks.
Soovitus: Ole oma elu printsess!
+ No vaadake seda viimast soovitust totoekirjelduses! Niii lahe! Just see sama tekst on kirjas ka pudelil ning kui rääkida veel pudelist, kiidan selle korki, mis pudeliava kenasti klõpsuga enda sisse ära peidab, et toode nt trennikotis laiali ei saaks valguda. 
+ Õrn, kuid siiski eristatav kibuvitsalõhn on tuntav dušigeeli lõhnast, pakub rõõmu nii pesemise ajal kuid ka pärast kuivatamist jääb nahale õrn lõhn mõneks ajaks püsima!
+ Dušigeel moodustab pehme ja õrna vahu, mis on küll tagasihoidlik, kuid seejuures väga nahasõbralik. Kuna toode pole kuviatav, soovitan seda julgelt ka näo pesemisel kasutada.

- Duigeeli koostis on hästi hästi vedel, mistõttu soovitan seda kasutada vaid pesušvammiga, sest vastasel juhul kulub toodet  ohtralt.
*Minu dušigeelide kirjeldamise oskus on alla igasuguse arvestuse, seega saate leppida vaid sellise pisikese kirjeldusega :)

Luuv Looduslik Kibuvitsa dušigeel 200ml on saadaval http://www.luuv.ee/ ning ka teistest edasimüügikohtadest hinnaga 9,99 eur.
Hindeks 8/10

Signe Seebid toodetega on ilmselt nii mõnedki teist tuttavad nendest postitustest: siin ja siin.  Signe Seebid kristalldeodorant Roos on mul nüüdseks juba otsakorral, kuid õnneks jõudis täpselt õigel ajal minuni lavendlilõhnaline deodorant, mille lõhna teile tutvustada saan, kuid toote üldisemad omadused toon teieni varasemast postitusest :)

Signe Seebid Kristalldeodorant Lavendel
Mis tootega on tegu? 
Traditsiooniline rahustav lavendli aroom. Kristallsool ehk maarjajää moodustab nahale keskkonna, mis pärsib lõhna eritavate bakterite kasvu, lastes sinu nahal loomulikult hingata. Lavendli eeterlik õli mõjub toniseeriva ja nahka uuendava vahendina.
Deodorant ei sisalda sünteetilisi säilitus- lõhna ega värvaineid. Meie maarjajää on loodustekkeline (vulkaanilist päritolu).

+ Ma usun, et ma pole ainus, kes toote pakendist lummatud on: kaunis sinine klaaspudelike, mida sel korral kaunistavad lillad kunstipärased lavendliõiekesed, mis on imearmsasti lipsukesega üheks kimbuks seotud - nunnu!
+ Kristalldeodorant on pihustatavas pudelis, mistõttu on kasutamine palju palju hügieenilisem kui tavalistel rulldeodorantidel või higipulkadel, seega miks mitte laenata seda ka hädaolukorras oma sõbrannale!
+ Erinevalt roosilõhnast on lavendlilõhnaline kristalldeodorant küll nö "vürtsisema lõhnaga" vastukaaluks magusale roosile, kuid samas on see siiski piisavalt neutraalne ning ei jää riietel ega nahal tugevasti tunda. Samas on mõlemad lõhnad aga piisavalt tugevad, et neutraliseerida ebameeldivat higihaisu.
+ Äärmiselt positiivne on see, et kristalldeodorant ei ärrita nahka ning seda võib kasutada ka vahetult peale raseerimist. Samuti ei jäta toode kaenlaaluseid peale kasutamist ebameeldivalt kuivaks.
+ Deodorant suudab tõepoolest neutraliseerida ebameeldivaid lõhnasid ning pakkuda lõhiajalist kaitset higistamise eest.

- Mu roosilõhnaline deodorant on paraku juba ammu ammu otsas saanud ning seetõttu ma ei saa otseselt kaht lõhna "toimelt" võrrelda",  kuid miskipärast tundub mulle, et roosilõhnaline variant on natukene tugevamat kaitset pakkuvam kui lavendlilõhnaline deodorant. Viimast kasutades tuleb seda päris mitmel korral päeva jooksul uuesti peale kanda selleks, et neutraliseerida halbu lõhnu või vältida neid.


Signe Seebid Kristalldeodorant Lavendel on saadaval nii https://www.signeseebid.ee kui ka edasimüüjatelt hinnaga 8.90 eur (hetkel soodusega 8,01 eur!).
Hindeks 8/10


Signe Seebid Roos luksuslik näoõli normaalsele nahale

Mis tootega on tegu? 
Roosi näoõli on nahatoonik, muutes naha terveks ja säravaks ning meeleolu roosiliseks. Veetlevalt värske aroomiga kerge õli on sobilik ööpäevaringseks kasutamiseks.
  • Damaskuse roosiõli on antibakteriaalne ning lihtsustab toitainete imendumist nahka. Roosõli ühtlustab naha niiskustaset ja nahatooni ning vähendab pigmendilaikude teket.
  • Kibuvitsaõli vähendab pigmente, aitab nahal toibuda vigastustest (väikesed armid) ning võitleb naha vananemise vastu. 
  • Jojobaõli muudab naha pehmeks ning parandab naha elastsust. Lisaks moodustab jojobaõli nahale õrna mittekleepuva ning rasvatu vahakihi vähendades seeläbi naha niiskuskadu. Täiendavalt aitab Jojobaõli balansseerida naha rasueritust.
+ Pumbaga pakendatud pudelikesest voolab välja pigem kergema koostisega näoõli. Kuna õli pole niivõrd sidus ja kleepuv, on seda lihtsam nahale laiali hõõruda ning muuhulgas on õli nahale ka palju vastuvõetavam st kiiremini imenduv.
+ Õli aitab äratada väsinud naha ning toita seda sügavuti mitmeteks tundideks. Kuna näoõli koostis on rammus, asendab see minu normaalse nahatüübi jaoks 2 kreemitamiskorda ning jätab naha pikemaks perioodiks pehmeks, toidetuks ning elastseks. Lisaks sellele parandab õli ka naha loomulikku kuma ning annab näonahale kauni läike. 
+/- Just nagu sõnab ka tootekirjeldus - see õli lausa oskab roosilist meeleolu luua! Minu jaoks on see küll tibake liiga intensiivne aroom, kuid lillesõpradele kindlasti üks korralik annus roosilõhna on garanteeritud!

*Kuigi toode saab naha niisutamisega ideaalselt hakkama, pole näoõlid lihtsalt minu esimene valik nahahoolduses.

Signe Seebid Roos luksuslik näoõli normaalsele nahale on saadaval nii https://www.signeseebid.ee kui ka edasimüüjatelt hinnaga 14.90 eur.
Hindeks 8/10


Nonii ja põnevusega loeksin ka teie kogemusi nende firmade või toodetega - kui sul on tekkinud oma lemmikuid, siis kirjuta kindlasti, põnevusega uudistaksin neidki tooteid! :)

Imearmsat õhtut!
Eliise



You Might Also Like

0 comments