Tootearvustus: Alterna Caviar Anti-Frizz toodetega kiharad kahust vabaks

oktoober 30, 2018

Tänane postitus tuleb küll ülimalt roosa ning oh, milline rõõm on mul teile taaskord oma mõtteid jagada! Ja seda veel juuksehooldusest - mu lemmikteema kirjutamiseks! Veelgi suurem on minu elevus just sel põhjusel, et kui mu mälu mind ei peta, siis lõpuks ometi on minu vannitoariiulil päris esimesed juuksehooldustooted, mis ongi mõeldud paksude juuste hooldamiseks.

Alterna Caviar Anti-Frizz šampoon palsam kahustele juustele arvustus ilublogi
Kuid millest on jutt? Minu uued roosad kaunitarid paksudele ja ka keskmise paksusega juustele pärinevad Alterna tootevalikust ning ühtlasi on see ka minu esimene katsetus Alterna toodetega. Minule testimiseks üle antud tooted on osakeseks Caviar tooteliinist ehk teisisõnu sisaldavad need kaaviari! Kaaviarist olen varasemalt kuulnud kui delikatessist toidumaailmas, kuid just selle sama koostisosa leiab nüüd hoopiski minu uutest juuksehooldusvahenditest... Hmm.. see tekitab minus veidike vastakaid tundeid, kuid eks me näe, kuidas kalamari juuksehoolduses oma tööga hakkama saab!
Alterna Caviar Anti-Frizz šampoon palsam kahustele juustele arvustus ilublogi
Alterna toodete juures meeldib mulle väga nende minimalistlik, kuid praktiline disain ning seda eriti korgi puhul. Kork on kinnikeeratav ning avaust katab silikoonist tihend, mis kaisteb toodet lekkimise eest. Minul seisavad duširiiulil tooted kogu aeg avatud asendis avausega allapoole suunatuna, sest nii saan muretult pesemise ajal toote kerge vaevaga enda peopesadele pigistada.

*PS! Caviar Anti-Frizz tooted on peagi saadaval uutes lillakates pakendites - kuid toodete sisu jääb endiselt samaks, seega ära satu segadusse, kui viidatavatel linkidel on tooted võluväel hoopiski lillaks muutunud :)

Alterna Caviar Anti-Frizz kahu eemaldav šampoon 250ml
Alterna Caviar Anti-Frizz šampoon palsam kahused juuksed arvustus ilublogi
+ Šampoonil on tõeliselt kontsentreertud, tihe ja viskoosne koostis, mitõttu pole see just kuigi voolav ning annab eelise kasutamiseks paksudel juustel - seda on nii mugav ja mõnus juuksejuurtesse masseerida.
+ Paksem koostis annab boonuse ka koguste osas, sest selleks, et šampoon supervahule läheks piisab vaid üliväkesest täpikesest peopesadel.
+ Pehme ja tihe vaht mõjub juustele suurepäraselt puhastavalt, kuid seejures ka pehmendavalt (aga selle omaduseni jõuame peagi). Mis aga veelgi olulisem selle tiheda vahu juures - sama kergelt kui šampoon läheb vahule, sama kerge on seda ka juustest välja loputada.
Alterna Caviar Anti-Frizz šampoon palsam kahused juuksed arvustus ilublogi
+ Oh, kui ma vaid saaks teil läbi ekraani lasta katsuda seda kui siidiseks, puhtaks, pehmeks, kergeks, puhtaks, ilusaks, meeldivalt kohevaks, puhtaks (3x) ja üleüldse mõnusaks šampoon juuksejuured muudab... Ühtlasi püsivad kiharad puhtana mitmeid päevi ning minu juuksetüüp vajab antud toodete kasutamisel nädalas vaid kahte pesukorda - vau!

Alterna Caviar Anti-Frizz kahu eemaldav šampoon 250ml on saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas, https://tradehouse.ee/ ja peagi ka https://www.salon24.eu/ hinnaga ~42 eur. 
Hindes 10/10

Alterna Caviar Anti-Frizz kahu eemaldav palsam 250ml 
Alterna Caviar Anti-Frizz šampoon palsam kahused juuksed arvustus ilublogi
+ Tasub äramainimist, et palsami lõhn on tunduvalt intensiivsem kui šampoonil ning sellest on suuresti mõjutatud ka pesujärgne meeldiv magus lõhn juustel. Toodete lõhn meenutab mulle kõige rohkem suvist kooslust granaatõunast ja mahlasest vaarikast, mmm...!
+ Palsami koostis on hästi kreemjas, mistõttu on ka seda väga mõnus paksudesse juustesse kanda ning muuhulgas muudab kreemjas koostis ka toote juustesse kammimise palju mõnusamaks (nagu te ilmselt juba teate, siis armastan ma väga kõik palsamid ja maskid TT-harjaga juustesse kammida, et suurendada veelgi nende toimet).
+ Toote toimeaeg on suhteliselt lühike ning piisab juba minutist või kahest, et palsam juustele hellalt pai-pai teeks ning meeldivat lõpptulemust pakuks.
Alterna Caviar Anti-Frizz šampoon palsam kahused juuksed arvustus ilublogi
+ Juba niiskete juuste tekstuur on pärast palsami kasutamist hoopiski pehmem ming mõnusam, juuksed on katsudes tunduvalt libedamad ning justkui erilise siidikihiga kaetud.... Ja veelgi suurem on see siidisuse efekt just pärast kuivamist! Kiharad on nii nii pehmed ning ülimalt hästi kammitavad, kuid samas ka kauni läikega, mis jätab juustest terve ja hoolitsetud mulje. Olgugi, et paksud juuksed ei vaja just kuigi palju lisakohevust, siis annab palsam tegelikkuses ka juustele veidike loomulikku volüümi.

Alterna Caviar Anti-Frizz kahu eemaldav palsam on saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas, https://tradehouse.ee/ ja peagi ka https://www.salon24.eu/ hinnaga ~42 eur. 
Hindes 10/10

Nagu te juba ilmselt aimu saite, siis olen leidnud endale tõeliselt hästi toimivad juuksehoolduvahendid! Olgugi, et hind on toodetel üle kesmise kõrgem ja üsnagi krõbedavõitu, siis saan teid aga lohutada, et šampooni ja palsami kontsentreeeitud koostis tagab juuksepesuks väiksemate koguste kasutamise, mistõttu jagub toodetest tegelikult päris pikaks ajaks :)
Kalli-pai!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments