Tootearvustus: Artistry New York NYC kollektsioon minu meigirutiini suurlinna glamuuri toomas

november 09, 2018

Tänavune sügis on lihtsalt võrratu olnud - kogu see septembrikuu soojus põimituna nende kirkate värvitoonidega + lisaks veel ka see pisike lumesabin, mis paariks päevaks maa valgeks maalis! Oeh! Ma olin juba unustanud kuivõrd nauditav aastaaeg sügis on, kas nõustuste minuga?
Täna hüppame aga sellest kuldkollase sügise meenutustest hoopiski "teise maailma otsa" ning kiikame üle sügistoonid New Yorgi stiilis, sest Artistry Studio uus meigikollekstioon just suurlinna meigimaailmast meile kõnelema hakkab!
Amway ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon huulepulk ripsmetušš palett
Juba toodete julged pakendid on omaette kunstiteosed ning nendega saate selle postituse jooksul kohe päris põhjalikult tuttavaks, rääkimata veel toodete sisust! Minu meigirutiini on New York kollektsioon juab päris osavalt sisse lipsanud huulepalsami, ripsmetuši ja mitmekülgse näo- ja silmapaletina, seega tuleb üks põnev postitus! Kas oled selleks valmis?!

 Amway ARTISTRY STUDIO NYC kollektsiooni toonitud huulepalsam - toon City Coral
Amway ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon toonitud huulepalsam huulepulk
Mis tootega on tegu?
Lukustage niisutava koostisega ARTISTRY STUDIO NYC kollektsiooni toonitud huulepalsamiga niiskus huultesse terveks päevaks.
  • Toitev huulepalsam lisab värvi ja sära ning kaitseb huuli
  • Moekas toonitud huulepalsam on inspireeritud New Yorgi värvidest
  • Looduslike koostisainete, aaloe ekstrakti, viinamarjaseemnete ja kookosõliga niisutatud palsam varustab huuli veega
  • Lihtne peale kanda ja mugav kaasas kanda
  • Kauapüsiv sära ning rikkalik niisutus 
Veidi värvi huultel on alati linnalikult šikk. Meie sheavõid, avokaadot ning kookosõli sisaldava tuumaga huulepalsam lukustab niiskuse huultesse terveks päevaks. Eksklusiivne toode on välja töötatud teie huultele värvi ja sära lisamiseks. Haarake näppu kontsakingad, kandke huultele palsamit ning seadke sammud linna! Täna särate eredamalt kui keegi teine!
Amway ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon toonitud huulepalsam huulepulk
+ Minimalistlikult valgesse mähitud huulepalsami pakendisse on peidetud üks minu lemmiktoonidest huulemeigis - korallitoon ning seda sel korral väga julge punase näol. Selleks, et punast veidikene tasakaalustada on huulepalsami keskel ka grammike roosakamat korallitooni ning need kaks  tooni suudavad huultel nii kauniks tervikuks sulanduda, et teevad silmad ette paljudele varasematele lemmikutele huulevärvidele minu meigiriiulis - vot nii!
Amway ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon toonitud huulepalsam huulepulk
+ Välimus võib olla küll petlik, kuid siiski on tegemist pigmenteeritud huulepalsamiga, mis ka oma koostiselt eeskujulikuks huulepalsamiks kvalifitseerub - pehme koostis, mõnus libisevus, õrn läige ning absoluutne pehmendav toime huultele.
+ Huuled on nii huulepalsami kasutamise ajal kui ka selle järgselt tänu palsmis sisaldavatele niisutavatele õlidele hellalt hoitud ja niisutatud. Niisutus, pehmus ja intensiivsed toonid - mis saaks veel parem olla sügisel/talvel, kui külmakraadid ja tuul vargsi huultele liiga hakkavad tegema?
+ Ma ei väsi rõhutamast kui väga üllatab mind toote pigmenteeritus - huulepalsami kohta on see tõeliselt intensiivne, kirgas ja puhas toon püsib huultel mitu mitu tundi ning usu mind, Sa lausa tahad oma huuli taaskord värskendada, et saada osa sellest pehmusest ning kaunist toonist! Tõeliselt leidlik alternatiiv klassikalisele huulepulgale!
Amway ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon toonitud huulepalsam huulepulk
+ Plusside rivi täiustab ka väga eeskujulik püsivus, mis annab kasutajale mitmeid tunde kasutusaega ilma huulepalsami värskendamiseta.

 Amway ARTISTRY STUDIO NYC kollektsiooni toonitud huulepalsam on saadaval hetkel 2 värvitoonis https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 20,68 eur. 
Hindeks 10/10

Amway kaasaskantav palett ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon - Midtown Medium
Amway kaasaskantav palett ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon - Midtown Medium
Mis tootega on tegu? 
Ise professionaalse jumestuse loomine ei ole iial varem nii lihtne olnud! Tooge silmad esile, piiritlege need ning looge silmadele kontuurid 3 kokku sobivates toonides lauvärvi abil, mis on nutikalt valitud koos kasutamisel tervikliku jumestuse loomiseks.  Kõik põsepuna toonid on sametise viimistlusega ja lisavad jumestusele loomuliku värvilaigu. Kasutage highlighterit oma kõige kaunimate näojoonte esile toomiseks kohtades, kus valgus langeb loomulikult näole, kvaliteetne puuder aga ühtlustab nahatooni loomuliku, mati viimistluskihiga. Täiuslik jumestustoodete reisipalett igaks elujuhtumiks!
  • Komplektis on kõik, mida vajate oma naha säravaks ning silmade seksikaks muutmiseks!
  • Looge täielik jumestus vaid viie minutiga!
  • 2 erinevat toonivaliku seast leiab sobiva igale nahatoonile
  • Mugav kaasas kanda ning kasutada siis, kui olete kodust eemal
  • Lihtsasti kasutatav ja kauapüsiv
  • Täiuslik kõik-ühes jumestustoodete reisipalett 
Amway kaasaskantav palett ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon - Midtown Medium
+ Meigipaletil on tõeliselt kaunis pakend ning see on ühtlasi ka tõeliselt pilkupüüdev, sest nii pea kui keegi saab heita pilgu minu meigilauale, on just see palett esimene, mida kätte haaratakse! Lisaks sellele on palett ka praktiline, sest sisaldab endas peeglit ning ka pisikest juhist joonise näol  toote kasutamiseks näojumestuseks. 
+ Minu paleti, Midtown Mediumi värvigamma on külalltki soe ning sobilikum võib-olla isegi et natukene suvisemasse perioodi. Kuid tänu paletis olevatele soojades alatoonides näojumestuseks mõeldud toonidele, olen saanud ka praegusesse sügisesse tuua suvist jume ning sära - soe lõheroosa on pannud suviselt punama minu põsed, šampanjatoonis highlighter annab tagasihoidliku sära sarnaluule ning toon nr 4 katab näo jumeka puudriga. 
Amway kaasaskantav palett ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon - Midtown Medium
+ Lauvärvid on küll suhteliselt lenduvad, aga see jällegi annab neile eelise hajutamiseks ning mulle niiii väga meeldib see sügavus, mida pruun toon nr 3 silmadele anda suudab.. oeh oleks mul veel ka pruunid silmad, see annaks tulemuseks ülimõnusa combo! Silmalau keskel olen kasutanud tooni nr 2, mis muudab silmad visuaalselt suuremaks ning tooni nr 1 ülesandeks on olnud silma sisenurga ja kulmuluu rõhutamine. 
+ Kui tulla veelkord toonide 3 ja 4 juurde, siis meeldib mulle neid omavahel õrnalt kokku segada, et saavutada kontuuriv efekt näojumestuse täiustamiseks (kuid tooni nr 3 tuleb väga õrnalt pintsliotsaga võtta, et seda liiga palju ei saaks!). 
Amway kaasaskantav palett ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon - Midtown Medium
+ Mis puudutab aga püsivust, siis tegemist on paletiga, mida kasutan eelkõige päevameigi tegemiseks, et saavutada loomulik, kuid samas ka värskendava iseloomuga meik.

- Olgugi, et see on pisike eelis hajutamisel, siis vajab äramainimist asjaolu, et just paletis olevate toonide koostis on üpriski pudenev, seega soovitan enne pealekandmist pintslilt liigse värvi vastu paletiserva maha koputada. 
Amway kaasaskantav palett ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon - Midtown Medium
- Näojumestuseks mõeldud toonide puhul teeb mind kurvaks see, et nende intensiivsus on suhteliselt kehv, seega tuleb neid ikka päris mitu korda uuesti peale kanda, et tulemus oleks nähtav ja püsiv. Kõige nõrgem neist kolmest on särapuudriks mõeldud toon, mille sära on märgatav alles pärast 2-3 pealekandmist. 

* Näopaleti kasutamisel on parimaks valikuks viltune põsepunapintsel, sest see mahub täpselt sektorite vahele, paksema puudripintsliga võib paletis tegutsemine liiga keeruliseks minna. 

Amway kaasaskantav palett ARTISTRY STUDIO NYC kollektsioon on saadaval kahes erinevas värvikombinatsioonis https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 52,41 eur.
Hindeks 7/10

Amway ripsmeid suurendav kolm ühes ripsmetušš Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC EditionAmway ripsmeid suurendav kolm ühes ripsmetušš Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition
Muuda uut ARTISTRY STUDIO™ NYC Editioni kolm ühes ripsmetušši kasutades linnatänavad moelavaks! See eksklusiivne kolm ühes toode lisab vaid hetkega ripsmetele volüümi ning eraldab ja tõstab neid. Kolm ühes ripsmeid suurendav ripsmetušš on inspireeritud New Yorgi kultuurist ja energiast ning sellega on lihtne tabada hooaja trendi. Ripsmetušš on läinud kõvasti paremaks!
  • Pikkade, sihvakate, meelate ripsmete masin sinu silmade esile toomiseks.
  • Kolm ühes disain ripsmetele volüümi andmiseks ning nende eraldamiseks ja tõstmiseks. 
  • Tihkemad ja paksemad ripsmed avaldavad muljet 
  • Ühe võlukepiliigutusega muutuvad ripsmed hetkega suuremaks.
  • Ei tõmba klompi, pudene ega määri. 
Amway ripsmeid suurendav kolm ühes ripsmetušš Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition
+ Juba teostuse ja idee eest saab toode minult maksimumpunktid! Nimelt on tegemist tušiga, mille harja pikkust on võimalik reguleerida, seega leiab tõenäoliselt igaüks omale just selle õige pikkuse tuši kasutamiseks. Pluss see kaunis valge ja mustaga minimalistlik disain! 
Amway ripsmeid suurendav kolm ühes ripsmetušš Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition
+ Mina olen kasutamist alustanud maksimaalsest pikkusest, mis muudab kummist harja ülimalt pikaks ning eraldab harjased teineteisest. Selliselt kasutades annab hari ripsmetele pikkust ning volüümi, sest harjaga pääseb väga ilusti ripsmepiirile ligi. Lisaks sellele eraldab maksimaalses pikkuses hari kenasti ripsmeid (kusjuures harjal on veel erinevatel külgedele erineva pikkusega harjased, seega olen väiksemate harjastega pinda kasutanud just ripsmete tõstmiseks ning pikemate harjastega külge ripsmete eraldamiseks). Peenikese ja eraldatud harjastega otsikuga on väga mugav värvida ka alumisi ripsmeid. 
Amway ripsmeid suurendav kolm ühes ripsmetušš Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition
+ Kui kerida tušihari aga pisemaks, lähenevad ka harjased teineteisele ning just paksu harjaga olen oma ripsmetele andnud lõppviimistluse, sest tihe ja paks hari muudab ripsmed visuaalselt tihedamaks. PS! Väike nipp: kui kasutad paksemat harja lõppviimistluseks (st pärast peenema harja kasutamist), siis ära harja enam uuesti tuši sisse kasta, vastasel juhul on harjal liiga palju tušši ning lõpptulemus ei jää just kuigi kaunim... 
Amway ripsmeid suurendav kolm ühes ripsmetušš Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition
+ Tušiga saavutatav lõpptulemus on tõeliselt kaunis ning seda just siis, kui tušši on juba mõned nädalad kasutatud - ripsmed on visuaalselt pikemad, tihedamad paksemad ning kaunilt kaardus!  Tegemist on raudselt minu uue lemmikuga meigrutiinis! 
*Esimestel kasutuskordadel oli minul tuši kasutamisega väikeseid probleeme, sest miskipärast kipub algul tuši harjastele liiga palju värvi tulema ning see tingis ka kerge pudenemise päeva lõpuks, kuid õnneks on see mööduv juba paari päevaga (või siis oli ka variant selles, et ma ei osanud tušši veel õigesti kasutada)
Amway ripsmeid suurendav kolm ühes ripsmetušš Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition
Amway ripsmeid suurendav kolm ühes ripsmetušš Gotham Black ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition on saadaval https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 27, 59 eur.
Hindeks 10/10

Kuid nüüd on mul teile ka üks üllatus! Ka üks minu lugeja võib saada NYC meigikollektsiooni osaliseks ning seda loosimises minu sotsiaalmeediakanalitel! Tseki loosimist Instagramis ja Facebookis ning pane oma loosiõnn proovile! 
Ühtlasi on see ka esimene loos minu sünnipäevakuu loosimistest, seega see pole teps mitte viimane! :)
Eliise  

You Might Also Like

0 comments