Tootearvustus: aasta esimesed ilulemmikud Maybellinelt

jaanuar 16, 2019

Hei, armsad! Tore on olla teie juures tagasi pärast pikemat pausi ning laduda ritta sõnu aasta esimese arvustuse jaoks! 
Varsti varsti kirjutan teile ka pikemalt sellest, mis on vahepeal toimunud, kuid tänases postituses on mul teile varuks mõned ilu-uudised Maybelline poolt ning seda nii meigipõhja, silmameigi kui ka huulte jaoks. Tänasest postitusest leiad hulganisti sära - olgu sinu unistuseks kas kullasära põsesarnadel või võrgutava läikega huuled, sellest postitusest võid koos minuga leida omale uued ilulemmikud! :) 

Maybelline New York Master Chrome Metallic särapuuder - toon Gold
Maybelline New York Master Chrome Metallic särapuuder

Mis tootega on tegu? 
Metalne highlighter, mis rüütab naha ülilihtsalt sulametalse säraga.
Saa tuttavaks särava ja helkleva naha saladusega. See highlighter paneb naha särama nõretava sulametalse viimistlusega ja rikkalike soojade toonidega. Metalsed pärlpigmendid loovad peegeldava, kroomitud efekti. Keera kütet juurde uue kroomitud efektiga!
Maybelline New York Master Chrome Metallic särapuuder
+ Kui see särapuuder minu käte vahele sattus hakkas minu südameke koheselt kiiremini põksuma, sest ma olen tõsiselt kaua unistanud sellisest soojas alatoonis särapuudrist ja ma sain koheselt aru, et selles tootes võib peituda minu uus lemmik!
Maybelline New York Master Chrome Metallic särapuuder
+  Master Chrome Metallic särapuudrist õhkub soojust sära ning seda lausa ülivõrdes! See särapuuder aitab tuua mõnusaid meenutusi suvest ning anda jumekat sära ka talvisel perioodil, sest toote koostisesse on peidetud hulganisti kullasära, mis põseluu, ninajuurt jpt piirkondi esile aitab tuua.
Maybelline New York Master Chrome Metallic särapuuder
+ Viimaste Maybelline ja L'Oreali toodete puhul olen täheldanud ülemäärast pudisemist, mis tegi mind ka selle särapuudri suhtes skeptiliseks, kuid õnneks ei pudene särapuuder raasukestki mitte, mistõttu jääb lõpptulemus puhas ning täpselt selline nagu soovid.
Maybelline New York Master Chrome Metallic särapuuder
+ See toode on tõepoolest juba esimesest kasutuskorrast saadik minu uus lemmik meigikotis, sest see kuma, mida särapuuder pakkuda suudab on nii mõnus suvine puudutus minu põskedele - Master Chrome Metallic särapuuder täiustab ideaalselt heledat meigipõhja, et lisada näole jumet ka aasta kõige hallimal perioodil.
+ Toode teeb silmad ette ka püsivuses -  ligikaudu 4-5 tundi on särapuuder valmis muretult sinu põsesarnakesi kullasäraga kaunistama.

Maybelline New York Master Chrome Metallic särapuuder  on saadaval kahes erinevas värvitoonis Maybelline müügilettides hinnaga 10,95 eur.
Hindeks 10/10

Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulk
Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulk
Mis tootega on tegu? 
Peegeldavate õlidega ja tugevate pigmentidega õli-huulepulk annab küllusliku värvitooni ja mahlaka läike.
Nii külluslik värv. Nii vastupandamatu läige. Tunne selle sundust! Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulkades on 60% peegeldavaid õlisid silmapaistva läike saavutamiseks. Kahefaasiline õli-õlis tehnoloogia hoiab huuled niisutatuna ning rõhutab huulepulga läiget. Rikkalikud pigmendid sulanduvad huultele pakkudes rikkalikku värvi. Roosa tooniga metallikpakend on nii kaunis ja pakub silmailu.
Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulk
+ Huulepulkadel on tõesti silmailu pakkuv maistekas roosa metallikläikega pakend, mis meigikotti nii palju sära ja põnevust toob! Kauni pakendiga aga toote üllatused ning naiselikkus ei piirdu -  Color Sensational Shine Compulsion huulepulkadel on muuhulgas ka väga meeldiv magusapoolne lõhn!
+ 6 erineva värvitooni hulgast leiab nii tagasihoidlikke nude-toone kui ka julgeid ja särtsakaid "õhtutoone" julgema peomeigi loomiseks. Minu lemmiktuteks on kujunenud mahedalt punane toon 65 Spicy Mauve ja suve meenutav 75 - Undressed Pink.
Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulk
+ Koostises olevad õlid pehmendavad huulepulga koostist ning lisavad sellele libisevust ja liikuvust. Lisaks mugavamale kasutamisele annavad õlid ka huultele kauni läike, mistõttu asendavad huulepulgad justkui huuleläikeid, kuid on seejuures parema püsivusega ning kleepumatud.
Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulk
+ Enne huulepulga katsetamist pani mind veidike muretsema see, et pulk pole otsast koonusjas (minu arvates väga oluline detail ilusa huulekontuuri saavutamisel), kuid minu üllatuseks on ka seesuguse disainiga huulepulk samuti piisavalt täpne ning mugav kasutada.
Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulk
+/- Lõpptulemusest räägin küll mõned read allpool, kuid huulepulkade puhul on tõenäoliselt üks oluliseimaid omadusi püsivus ning teadugipoolest on läikega huulepulkade püsivus tsipake nõrgem, kui võrrelda neid näiteks mattide huulepulkadega.
Õlidega rikastatud huulepulga püsivuseks on umbes tunnike, kuid see-eest on suureks boonuseks pehmus ja niisutatavus, mida Shine Compulsion huulepulgad kasutamise ajal vastukaaluks püsivusele pakkuda suudavad.
Kuna talvel on minu huuled alati niiii niiii kuivad, siis on Shine Compulsion huulepulgad oma niisutavate omaduste tõttu minu igapäevase meigirutiini osa olnud juba viimased paar kuud - kasutan seda kui pigmenteeritud huulepalsamit.
Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulk
55 Taupe Seduction | 65 Spicy Mauve | 75 Undressed Pink.
+/- Color Sensational Shine Compulsion huulepulkade katvus on suhteliselt varieeruv olenevalt huulepulga toonist. Heledamatel toonidel on katvus üsnagi õrn ning seetõttu tuleks neid toone peale kanda mitme kihina ning olla valmis ka veidike nõrgemaks püsivuseks. Tumedamatel toonidel on jällegi katvus piisav ning kontrastne juba 1-2 kihiga.

Maybelline New York Color Sensational Shine Compulsion õlidega huulepulk on saadaval kuues erinevas värvitoonis Maybelline müügilettides hinnaga 9,50 eur.
Hindeks 8/10

Maybelline New York TattooBrow 1-päevase microblading-efektiga kulmumarker
Maybelline New York TattooBrow 1-päevase microblading-efektiga kulmumarker
Mis tootega on tegu? 
Microblading-tehnikast inspireeritud kauapüsiv kulmumarker, millega saad kulme kujundada ja täita nagu ekspert.
Saavuta kauapüsiv ja kulmukarvu imiteeriv tulemus TattooBrow 1-päevase microblading-efektiga kulmumarkeriga. See eksklusiivselt disainitud kulmumarker on inspireeritud töövahenditest, mida kasutatakse microblading tehnikas. Tulemuseks on loomulikud kulmud, mis näevad välja nagu need oleksid salongis kujundatud. Markerit ja selle ergonoomset ülipeent ja kaldus otsikut on lihtne kasutada - see kujundab ja täidab kulmudes olevad õhemad kohad. Markeri kauapüsiv tindine koostis sisaldab suures koguses värvi, mis tagab kogu päeva kestva ja püsiva tulemuse.

 + Microblading on tõesti viimastel aastatel hulganisti populaarsust kogunud, kuid mul on hea meel, et Maybelline on selle iluprotseduuri nii kättesaadavaks ning samas ka pöörduvaks teinud (microblading on ju püsimeik, kuid kulmumarker koheselt eemaldatav, kui miskit vussi peaks minema või mittesobima). 
Maybelline New York TattooBrow 1-päevase microblading-efektiga kulmumarker
+ Kulmumarkeri ots pole sugugi mitte klassikaline, vaid hoopiski pisikeste sakkidega, et imiteerida microbladingule omast kulmukarvade jäljendamist. Markeri ots on muuhulgas ka painduv ning sakikesed piisavalt teravad, et saavutatav tulemus oleks täpne ning loomulik. 
+ TattooBrow erilised kulmumarkerid on saadaval kahes erinevad toonis, millest minule sobib tumedam toon. Kuna ma tegelen vaikselt ka meikiteenuse pakkumisega, siis olen helepruuni katsetanud just heledamate microbladingu loomiseks blondima juuksetooniga klientidele ning oskan omalt poolt öelda, et selle tumedus on täiesti piisavavalt tume just heledajuukselistele.
Maybelline New York TattooBrow 1-päevase microblading-efektiga kulmumarker
+ Kuna mul on endal juba nii ehk naa väga paksud ja tihedad kulmud, siis minu puhul efekt just kuigi hästi välja ei paista, seega olen toodet kasutanud hoopiski täpse kulmukontuuri loomiseks ning sellega saab TattooBrow kulmupliiats suhteliselt kenasti hakkama tänu uudsele painduvusele. Parimaks omaduseks selle markeri puhul on eriti kiire kuivamine, mis väldib laialiminemist ning fikseerib toote koheselt kulmukaarele.
+ TattoBrow kulmumarkerid on väga hästi pigmenteeritud ning see võimaldab toodet kasutada igapäevases meigirutiinis, sest saavutatav tulemus püsib kenasti päeva lõpuni, kuid on samas ka kergesti eemaldatav juba ainuüksi näopuhastusvahuga.
- Esimestel kasutuskordadel on kulmumarker suhteliselt paljulubav ning tipus olevad sakid aitavad luua täpset tulemust, kuid iga kasutuskorraga kulmumarkeri efektiivsus ning täpsus väheneb, sest värv ei valgu enam nii hästi sakkide otstesse. Selleks, et seda probleemi vältida, oleks mõistlik toode panna hoopiski pintslitopsi suunaga allapoole, et tint saaks valguda toote tippu.

*Toote kasutamsiel tasub kindlasti jälgida seda, et kulmud poleks eelnevalt jumestuskreemiga koos, sest jumestuskreem rikub aplikaatori tippu ning jätab ebaühtlase tulemuse.

Maybelline New York TattooBrow 1-päevase microblading-efektiga kulmumarker on saadaval 3 erinevas toonis Maybelline müügilettides hinnaga 10,99 eur. 
Hindeks 8/10

Uskumatult põnev, et juba aasta esimesest postitusest olen leidnud esimese toote ilulemmikute postitusse aastaks 2020! Kui sul jäi aga selle aasta ilusoovituste postitus kahe silma vahele, siis leiad selle siit: Ilutoodete soovitusi aastaks 2019

You Might Also Like

0 comments