Outfit: 20.01

jaanuar 20, 2019

Hei, mu armsad iluhuvilised! Tänavune talv on olnud lihtsalt võrratu, kuid kummaline on see, et tänane pildiseeria on alles esimene lumega pildistatud postitus, häbi-häbi mulle! Kuid õnneks õnnestus mul tabada just õige lumesadu selle kõige perfektsema "vatise" lumega ning tulemus on nüüd teie ees! :) 
Kampsun - Reserved | Seelik - Reserved  | Mantel - Mango | Kõrvarõngad - Oriflame  | Saapad - NS King | Säärised - minu iluuisutamise garderoobist...! 

Kui ma endale pildistamiseks riideid valisin, siis naersin juba omaette, et varsti ma saangi endale "sildi": see-Reservedi-kõrge-kaeluse-kapsunitega-blogija-Tartust, sest kõik minu viimased postitused nii siin kui ka Instas on pildistatud Reservedi pehmete kampsikutega, aga ma lihtsalt armastan neid! Neid on nii lihtne erinevate riietega kombineerida ning lisaks kõigele on nendega mõnus ja soe!
Selles postituses on mul üldsegi teile väga palju uut ja huvitavat näidata ning seda nii oma ehtelaekakesest kui ka garderoobist. Hall ja roosa on saanud minu riiestusstiili iseloomustavateks toonideks ning see hall mantel Mangost on küll midagi, millest olin juba 2-3 hooaega unistanud ning lõpuks ometi selle leidsingi! Pehmete villakiududega, piisavalt soe ning naiseliku lõikega - ma olin müüdud juba ainüksi selle mantli nägemisest, rääkimata proovimisest! 

Ka Oriflame'st pärit kõrvarõngad on kombinatsioon roosast ja hallist või pigem roosast kullast ja hõbedast. Minu arvates täiuslik kooslus just selle outfitiga, selleks, et anda riietusele pidulikkust ja iseäralikku särtsu, tehes seda maistekalt ning naiselikult. 
Seda kõrge pihaga pliiatsseelikut ei õnnestunud mul Reservedi kodulehelt kahjuks leida, et seda siia linkida, kuid Tartu Lõunakeskuses peaks veel paar seelikut alles olema ning seda ka väga hea hinnaga - 12,95 eur. 

Kalli ja pai!
Eliise

You Might Also Like

0 comments