Tootearvustus: minu nahk ütleb aitäh - see on REN'i näohoolduse võlu

jaanuar 24, 2019

Puhtam ja orgaanilisem koostis nahahoolduses on aina kasvav trend ning just täna saan teile tutvustada Briti nahahooldustoodete REN'i nägemust puhtast ja tervendavast nahahooldusrutiinist. REN'i tooted on orienteeritud just erinevate nahatüüpide vajadustele - olgu selleks kuiv, rasune/kombineeritud, probleemne, sära kaotanud, normaalne või vananemisilmingutega näonahk. 
Toodetes olevad looduslikud ja orgaanilised koostisained on valitud välja just selleks, et pakkuda puhta koostisega näohooldust, vältimaks ärrituste tekkimist, mis võivad olla tingitud kunstlikest lõhna ja värvainetest. Tänu sellele on tooted neutraalse lõhnaga ning sobivad kasutamiseks ka meestele. 
Tänastesse toodetesse on peidetud mitmeid minu jaoks täiesti uuenduslikke koostisosasid ning kõige paremini saadki nendega tuttavaks tänase tootearvustuse kaudu! 
Loodan, et sul tuleb mõnus ja põnev lugemine! :) 

PS! Näotoonik ja mask on arvustuses esindatud testersuuruses! 
REN Ready Steady Glow Daily AHA näotoonik 250ml
REN Ready Steady Glow Daily AHA näotoonik 250ml
Mis tootega on tegu?
Looduslikud AHA-happed koorivad õrnalt surnud naharakud ning toovad esile uue, särava jume. Piimhape ja pajukoore ekstrakt toniseerivad nahka ning ahendavad poore, andes siledama lõpptulemuse. Kasutamine: Pühi niisutatud vatipadjaga üle näo ja kaela hommikuti ja õhtuti, väldi silmaümbruspiirkonda. Kerge kipitus on normaalne, põletustunde tekkimisel loputa koheselt külma veega. Kui kasutad teisi koorivaid näohooldus- või puhastusvahendeid, siis pea silmas, et soovitatav on korraga kasuta vaid ühte koorivat toodet. Mitte kasutada nahaärrituse korral. AHA-happega toodete kasutamisel kanna päeval nahale SPF päikesekaitsefaktorit sisaldavat kreemi.Sobib kõikidele nahatüüpidele.

+ Ma võin ennast vabalt nimetada lõhnafriigiks, sest lõhn on toote puhul minu jaoks alati üks peamisi omadusi. REN näotoonikust õhkub koostises olevate tsitruseliste lõhna ning tsitruselistega seostub minu jaoks alati värskus. Ja mis saakski olla veelgi parem, kui värskendavat lõhnaelamust pakkuv näotoonik!
REN Ready Steady Glow Daily AHA näotoonik 250ml
+ Olgugi et toonik on suurepärane kaaslane ka õhtupoolikutel meigijääkide eemaldamiseks, siis miskipärast on REN näotoonikust saanud just minu igahommikuse näohoolduse starter, et saaksin värskustunde ja puhtama nahaga oma päeva alustada.
REN Ready Steady Glow Daily AHA näotoonik 250ml
+ Ka sära andva omaduse tõttu soovitan toonikuga just hommikuid alustada, sest toonik annab nahale loomuliku kuma, mis omakorda kirgastab nahka ja ühtlustab jumet.
+ Minu nahatüübi jaoks on tavaliselt sõna "toonik" midagi sellist, mis seostub sageli nahakuivuse või punetusega, kuid REN'i toonik valmstas mulle suure üllatuse, sest ma ei pidanudki tooniku kasutamisel nende kahe probleemiga kokku puutuma. Seega soovitan julgelt toonikut ka neile, kellel on normaalne või kergelt kuivemapoolsem nahk.
REN Ready Steady Glow Daily AHA näotoonik 250ml
- Toonik jätab naha kergelt kleepuvaks, seega olen nii mõnigi kord liigse kleepuvuse kergelt niisutatud vatitupsuga eemaldanud, kui see mind liialt häirima hakkab ning tootekogus on ekslikult olnud liiga suur.

REN Ready Steady Glow Daily AHA näotoonik 250ml on saadaval I.L.U kauplustes ja veebipoes, Tallinna/Tartu Kaubamajas hinnaga 31,95 eur.
Hindeks 8/10

REN Evercalm tasakaalustav mask 50ml
REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask taastav mask 50ml
Mis tootega on tegu? 
Tundlikule nahale mõeldud niisutav ja rahustav mask sisaldab Albatrellus Ovinuse ekstrakti, mis vabastab naha stressist, blokeerides ärrituse ja „valu“ sõnumi ajule, et tekiks tervenemiseks vajalik heaolu ja mugavustunne. Kasutamine: kanna 3 korda nädalas puhtale nahale, lase mõjuda 10-15 minutit ning seejärel eemalda jaheda niiske rätiku või vatipadjaga.
+ Taaskord on REN kümnesse pannud tootelõhnaga, mis sel korral minu jaoks kõige rohkem kummelit meenutab ning loob seoseid tervendavate raviteedega - mõnusalt mahe, kuid kergelt ürdine!
REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask taastav mask 50ml
+ Maski koostis meenutab pigem väga-väga küllast ja niisutavat näo-/kehakreemi ning kui ma ei teaks, et tegemist oleks maskiga, kannaksin selle endale rõõmsalt näole ning arvaksingi, et tegemist on üliniisutava ja toitva kreemiga. Ainus erinevus näokreemiga on aga see, et pärast 10-15 minuti möödumist tuleks mitteimenduv osa maskist niiske rätiku või vatitupsukesega eemaldada.
REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask taastav mask 50ml
+ Juba pealekandmisel on tunda, kuidas mask näonahka niisutab ning sellele pehmust ja elastust lisab. Juba mõne minutiga on tunda, kuidas mask nahka noidab ning maksimaalne efekt avaldub toote kasutamisel 15 minuti jooksul.
REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask taastav mask 50ml
+ Mask on tõeliselt niisutav ja toitev ning kuna minu jaoks on nahakuivus juba ligikaudu terve kuu olnud suureks probleemiks, siis olen just tänu REN'i maskile leidnud oma nahaprobleemidele lahenduse (ning pahandanud endaga, et miks ma koheselt esimeste kuivusemärkide ilmumisel sellest maskist abi otsida ei osanud!).
REN Clearcalm 3 Clarity Restoring Mask taastav mask 50ml

REN Evercalm tasakaalustav mask 50ml on saadaval I.L.U kauplustes ja veebipoes, Tallinna/Tartu Kaubamajas soodushinnaga 25.00 eur.
Hindeks 10/10


REN Perfect Canvas viimistlusseerum 30ml
REN Perfect Canvas viimistlusseerum 30ml
Mis tootega tegu? 
Kerge tekstuuriga silikoonivaba seerum, mis sobib kasutamiseks peale päevakreemi, et luua sile ja ühtlane jume. Probiootikumid siluvad ja parandavad naha struktuuri, kiirendades rakkude uuenemist ning agaavi ekstrakt jätab naha matiks. Sobib kasutamiseks nii primerina kui ka matistava ja jumet ühtlustava seerumina. Kasutamine: kanna peale päevakreemi 2-3 tilka seerumit nahale.
REN Perfect Canvas viimistlusseerum 30ml
+ Pipetid on viimasel ajal eriti populaarseks muutnud ning vahva, et ka selle toote puhul on just pipeti kujul doseerimiseks lahendus leitud. Ühe kasutuskorra tarbeks kulub umbes pool pipeteeritavast kogusest.
REN Perfect Canvas viimistlusseerum 30ml
+ Seerumil on väga tagasihoidlik mahe lõhn, mis meenutab mulle veidikene beebiõli, hihihi :)
+ REN viimistlusseerum on koostiselt kergelt geeljas, tibake libedavõitu ning meenutab tekstuurilt isegi  mõnda viskoossemat õli. Nende omaduste abil on seerumi pealekandmine mugav ning kasutatavad tootekogused üpriski tagasihoidlikud.
REN Perfect Canvas viimistlusseerum 30ml
+ Kui seerum on täielikult imendunud, polnud visuaalsed mutuused minu jaoks küll märgatavad, kuid see-eest on näonahk katsedes kordades siledam, kergelt sametine ning perfkektselt ettevalmistatud jumestuse pealekandmiseks (nägu on justkui lõuend, millele meigiga maalima hakata - nii kirjeldab toodet ka REN ise!)
REN Perfect Canvas viimistlusseerum 30ml
+/- Viimistlusseerumiga "sõbrunemine" võttis mul tibake aega ning maksimaalse kasutuskogemuse saamine vajab tootega põhjalikumat tutvumist ning ka mõningaid nippe: näiteks jätab seerum umbes mõned sekundid pärast esmast imendumist naha kergelt kleepuvaks, kuid kohe kindlasti ei tasuks nö "kleepumismomendil" alustada jumestuse pealekandmist ning tuleks oodata kuniks seerum imendub täielikult naha sisse. Pärast 1-2 minuti pikkust imendumist kleepuvus kaob ning naha pind on  just nende omadustega nagu ka eelpool kirjeldasin - sile, ühtlane ja kergelt matistatud.
REN Perfect Canvas viimistlusseerum 30ml
* Kindlasti tasuks enne seerumi kasutamist nahka niisutada päevakreemiga, sest vastasel juhul võib seerum nahal kergelt pinguldava tunde tekitada ning lõpptulemus pole niivõrd kaunis.

REN Perfect Canvas viimistlusseerum 30ml on saadaval I.L.U kauplustes ja veebipoes, Tallinna/Tartu Kaubamajas hinnaga 58,95 eur.
Hindeks 8/10

Ning üks väike vahva uudis ka arvustuse lõppu: kõik REN'i tooted on täielikult #crueltyfree ning pole testitud loomadel. 

You Might Also Like

0 comments