Tootearvustus: Pixi üllatuslike tulemustega Lashlift ripsmetušš ning säraga võluv Glowy Gossamer duo särapuuder

veebruar 04, 2019

Hei, ilusõbrad, täna räägime vahelduseks veidikene meigijuttu ning seda just tänu Pixi meigitrendidele.
Londoni päritoluga Pixi on bränd, mille motoks on naiste loomuliku ilu rõhutamine ning seda nii näohooldus- kui ka meigitoodete abil. Teadugipoolest on naised väga oskuslikud  nn multitaskijad, seega on Pixi looja, Petra Strand, võtnud oma südameasjaks just selliste ilutoodete loomise, mis võimaldaksid minimaalse ajaga ning kiirelt ja kergelt luua hoolitsetud, puhanud ning värske lõpptulemuse.

Pixi rohelises kuues tooted alustasid minu südame võitmist juba möödunud kevadel ning seda nii meigi- kui ka näohooldustoodete kujul, varasemad postitused leiad: siit (näohooldus) ja siit (meigitooted).
Tänases postituses saan teile jällegi tutvustada oma uusi lemmikuid Pixi meigikollektsioonist ning ma usun, et ka sina leiad tänasest postitusest endale kas ühe või lausa kaks uut ilulemmikut!

Pixi by Petra Särapuuder Glowy Gossamer Duo - toonis Subtle Sunrise
Pixi by Petra Särapuuder Glowy Gossamer Duo
Mis tootega on tegu? 
Glowy Gossamer särapuudri duod toovad näole kauni kuma. Siidiselt pehme tekstuur sulandub nahaga üheks ning jätab kauni ja loomuliku sära, justkui päikese kumava peegelduse põsesarnadele, kulmuluule või kuhu iganes soovid. Ja mis kõige olulisem, täiuseni lihvitud pigmendid jäävad naturaalsed iga valgusnurga all.
  • Delicate Dew värvitoon sobib hästi heledamale nahale, jättes põskedele hõberoosa, külma alatooniga kuma.
  • Subtle Sunrise värvitoon jääb kaunis virsikukarva ja kuldsel nahal, lisades kulmuluule ja põsesarnadele kollakate ja kuldsete alatoonidega sära.
Pixi by Petra Särapuuder Glowy Gossamer Duo
+ Subtle Sunrise toonide kombinatsioon on just see, mida särapuudrite juures armastan - soojad virsikused toonid kerge pärlmutterja läikega, mis lisavad näole värskust ning kelmikat päevitunud kuma. 
Pixi by Petra Särapuuder Glowy Gossamer Duo
+ Glowy Gossamer särapuudri duol on mõnusalt kreemjas struktuur, mis võimaldab seda peale kanda isegi sõrmeotsetga (lisab särapuudrit soovitud piirkondadesse eriti pigmendirikkalt!), kuid lehvikpintsliga hajub highlighter jällegi rohkem laiali ning tulemus jääb loomulikum ja hajusam. Kuid kui juba pintslitele jutt läks, siis kontrastseima tulemuse aitab saavutada RT Blush Brush - alati täpne ja küllane lõpptulemus!  
Pixi by Petra Särapuuder Glowy Gossamer Duo
+ Pixi higlighter ei pudise, sest tema koostis on lausa kergelt kreemjas, kuid seejuures sametiselt pehme. Seetõttu jääb lõpptulemus fikseeritud ning kontrastne ainuüksi soovitud piirkondades ilma igasuguse pudenemiseta.
+ Tegemist on tõeliselt kvaliteetse ja hea lõpptulemusega särapuudriga, sest toode annab endast totaalselt maksimumi selleks, et saavutada särav lõppviimistlus päeva- või õhtumeigiks. Särapuuder jääb kaunilt kumav, andes seejuures näole ka kerget jumekust ning liikuvust valguse käes. Ma lihtsalt armastan seda ning olen leidnud omale uue ja asendamatu ilulemmiku!
Pixi by Petra Särapuuder Glowy Gossamer Duo
+ Lisaks ülivõrdes imelisele särale ja kumale on Pixi Glowy Gossamer duo särapuudril ka imetlusväärne pikaaegne püsivus, mis võimaldab südamerahus tähtsat pidu või pikka töö-/koolipäeva nautida.

Pixi by Petra Särapuuder Glowy Gossamer Duo on saadaval kahes erinevas värvitoonis  I.L.U kauplustes ja veebipoes, Tallinna/Tartu Kaubamajas hinnaga 25,95 eur.
Hindeks 10/10



Pixi by Petra ripsmetušš Lashlift Beyond Black 2in1 aplikaatoriga
Pixi by Petra ripsmetušš Lashlift Beyond Black 2in1
Mis tootega on tegu? 
Kaks erinevat harja ühes ripsmetuššis - üks eraldab ja värvib kõik 188+ ripsmekarva ning teine muudab ripsmed volüümikamaks.

+ Ma usun, et paljud meist on kokku puutunud kahepoolsete ripsmetuššidega, kus üks hari on ühes otsas ning teine teises otas, kuid sellist lahendust, kus ühe harja seest tuleb teine välja, näevad minu silmad küll esimest korda - väga eriline ja nutikas lähenemisviis! 
Pixi by Petra ripsmetušš Lashlift Beyond Black 2in1
+ Lashlift tuši eesmärgiks on pakkuda katvust igale viimselegi ripsmekarvale, et lõpptulemus oleks 100% voluüümikas ning pikendav - sellega saavad kaks harja suurepäraselt hakkama täiustades teineteist. 
Pixi by Petra ripsmetušš Lashlift Beyond Black 2in1
+ Pisema harjastega hari hoolitseb eelkõige ripsmete eraldamise ning ligipääsu eest silma välis- ja sisenurkadesse, et ka sealseid ripsmekarvu tušiga katta. Pisikese harjaga on võimalik pääseda väga lähedale ripsmepiirile ning seejuures fikseerida ripsmeid kaarjamasse olekusse. Ühtlasi on peenem hari väga mugav kasutada ka just alumiste ripsmete värvimisel. 
Pixi by Petra ripsmetušš Lashlift Beyond Black 2in1
+ Paksem kummist hari on täiustatud pisikeste kummist harjastega, mis lisavad peenema harjaga töödeldud ripsmetele lisavolüümi ning visuaalset tihedust.
Pixi by Petra ripsmetušš Lashlift Beyond Black 2in1
+ Kahe erineva harjaste poolt saavutatav tulemus on otseloomulikult suurepärane ning selles pole kahtlustki, et see tušš saab hakkama kõiksuguste ülesannetega, mida ühele eeskujulikule ripsmekale usaldada võiks - see pikendab, tihendab, annab volüümi, eraldab ning katab tumeda tušiga iga viimsegi ripsmekarva.
+ Olgugi, et tušš katab ripsmed päris tubli tušikihiga, on seda tegelikkuses väga mugav ja kerge eemaldada.
Pixi by Petra ripsmetušš Lashlift Beyond Black 2in1
1. pilt - ripsmed ilma tušita | 2. pilt - ripsmed peenema harjaga värvituna | 3. pilt peenikese ja paksa harjaga värvitud ripsmed
- Kui sellel tublil tušil on üks ja ainus miinus, siis on selleks kerge pudisemine ning silmaaluste määrimine. Pandasilmaefekti tušš õnneks ei tekita, kuid õrn määrdumine on päeva lõpus märgatav küll.

Pixi by Petra ripsmetušš Lashlift Beyond Black 2in1 aplikaatoriga on saadaval I.L.U kauplustes ja veebipoes, Tallinna/Tartu Kaubamajas hinnaga 21,95 eur.
Hindeks 8/10

Ma loodan, et sul oli vahva lugemine! Pixi tooted ei väsi mind üllatamast ning kui sinul on mõni lemmiktoode, mida sooviksid eriti esile tuua, siis anna sellest märku - proovin selle ka ise järele! :)
Eliise 

You Might Also Like

0 comments