Tootearvustus: PHB Ethical Beauty Hydrating sari teab niisutamise salanippe ka kõige külmemal perioodil

veebruar 12, 2019

Veebipood Iluspekter peaks minu jälgijatele nii siin kui ka Instagramis juba üsnagi tuttav olema ning seostuma vegan kosmeetikatoodetega ja ka #crueltyfree eluviisiga. Minu varasemat arvustust ZAO meigitoodetest saad lugeda siit!
Sel korral on postituse keskmes aga hoopiski PHB Ethical Beauty näohooldustooted, mis tulid mulle appi nahakuivusega võitlemiseks sellel külmal ja kargel talveperioodil.
PHB toodete näol on tegemist julmusevabade ning vegan toodetega, mille puhtast koostisest ei leia  parabeene, kunstlike lõhnaineid ja värve, petrokemikaale, formaldehüüdi ja mineraalõlisid. Toodetesse on peidetud ainuüksi looduslikud ja orgaanilised komponendid ning nahale hädavajalikud vitamiinid.
Kas oled valmis minuga koos uusi ilulemmikuid leidma? 
Muideks, koodiga iluexpress, saavad kõik minu jälgijad tervelt -25% soodust kõikidelt PHB Ethical Beauty tootedelt! 
Tootevaliku leiad leiad siit! 
Kood kehtib kuni 20. märtsini. 

PHB Hydrating Cleanser with Rose &Apricot sügavpuhastuskreem 100ml
Mis tootega on tegu? 
PHB niisutav sügavpuhastuskreem sisaldab roosi ja aprikoosi, mis elavdavad ja pehmendavad nahka.
Roos aitab nahka niisutada ja reguleerida niiskustaset. Aprikoos suurendab naha elastsust ja vereringet, et nahk oleks särav ja terve. Suurepärane sügavpuhastuskreem kuivale ja tundlikule nahale.
  • Sisaldab 79.6% sertifitseeritud orgaanilisi koostisosi
  • Eemaldab meigi ja veekindla ripsmetuši, seejuures olles õrn nahale
  • Sisaldab vajalikke vitamiine ja antioksüdante
+ Selle tootega tutvumisel pani mind esmalt muretsema roosilõhn, sest viimasel ajal on see lõhnakooslus just näohoolduses ülipopulaarseks muutunud ning selle tõttu olen ka sellest tibakene "ülekülluses". Kuid toote koostises olev aprikoos suudab jällegi minu südame iga kell põksuma panna, mistõttu on mul väga hea meel, et need kaks teineteist sügavpuhastava kreemi koostises tasakaalustavad ning kokku kergelt magusa, kuid samas ka õrnalt-õrnalt roosilise lõhna moodustavad. 
+ Puhastuskreemi koostis on suhteliselt vedel ning meenutab tekstuurilt puhastuspiima. Kuna tootel on vedelamapoolsem koostis, kulub seda suhteliselt vähe põhjalikuks näopuhastuseks ühe vatipadja kohta. 
+ PHB sügavpuhastuskreem saab ideaalselt hakkama nii tugeva õhtumeigi kui ka neutraalsema päevameigi eemaldamisega ning seda ka ilma eelneva puhastuseta näopesugeeli/puhastusseebiga. Eriti üllatav on minu jaoks see, kuivõrd hästi eemaldab puhastuskreem ripsmetuši - ei mingeid tušijääke ega pandasilmi, tõeline sügavpuhastus! 
+ Kuna tegemist on niisutava sarja tootega, siis hoolitseb puhastuskreem otseloomulikult ka selle eest, et näonahk oleks pärast toote kasutamist meeldivalt pehme ning niisutatud. Normaalsel nahatüübil pole lisaniisutus pärast puhastuskreemi kasutamist isegi mitte vajalik, sest sügavpuhastav kreem saab sellega ise imehästi hakkama. 
- Kui sellel supertootel on üks miinus, siis on selleks toote pump, millega minul algul ei õnnestunudki sõbraks saada. Puhastuskreem väljub vastavatud pudelist niivõrd suure survega, et isegi kõige kõige õrnema pealevajutusega lendab toodet vatipadjalt nii põrandale, peeglile kui ka vannitoaseintele... Lohutuseks võin öelda aga seda, et pärast mõnenädalast kasutamist oskab kreem viisakalt alla anda ning väiksema tootekoguse tõttu ka rahulikumalt pumbast väljuda :) 

PHB Hydrating Cleanser with Rose &Apricot sügavpuhastuskreem 100ml on saadaval https://iluspekter.com/ veebipoest soodushinnnaga 15,26 eur kasutades koodi iluexpress (tavahind 20,35 eur).
Hindeks 9/10

PHB Hydrating Facial Tonic with Ylang Ylang näotoonik 100ml
Mis tootega on tegu? 
PHB niisutav näotoonik sisaldab Ylang Ylangi, mis reguleerib naha niiskustaset ja leevendab kuivust. Toniseerib ja pinguldab nahka. Ylang ylang on troopiline taim, mis rahustab nahka. 
  • Ei sisalda alkoholi (etanool) ja õli
  • Taastab naha pH tasakaalu
  • Hoiab nahka elastsena ja niisutatuna
  • Rahustab ja leevendab kuiva ning pingul nahka
  • Vähendab kuivust ja katkisi kapillaare
  • Kasuta mitu korda päevas naha värskendamiseks
+ Spreikujul toonik on väga nutikas lahendus ning annab kasutajale võimaluse mitmekülgseks kasutuseks. Toonikut saab näole kanda kas vatipadja abil või koheselt näole piserdades, minu lemmikvariant on siiski esimene - paar piserdust vatitupsule ning seejärel pehmed paid üle näo. 
+ Enne veel kui jõuame tooniku peamise ülesandeni tasub äramainimist ka see, et vajadusel võib toonikut piserdada ka meigitud näole, et anda näole värskendust ka pika ja teguse päeva keskel - eriti mõnus lahendus on see kindlasti just kuumadel suvepäevadel! 
+ Kes minu postitustel on kasvõi põgusalt silma peal hoidnud, teavad, et alkohol näohooldustoodetes ning eriti veel toonikutes on minu näonaha suurim vaenlane. Minu suureks rõõmuks on PHB niisutav näotoonik alkoholivaba ning seetõttu on toonik näonaha vastu õrn ega tekita ebameeldivat punetust.
+ Minu näohooldusrutiinis on toonik kasutusel eelkõige hommikuti, vahetult enne päevameigi tegemist, et saaksin päeva alustada pehme, õrnalt niisutatud ja puhta näonahaga. Lisaks sellele muudab toonik näonaha siidsiledaks ning ahendab ka poore, mistõttu sobib toonik ideaalselt naha ettevalmistamiseks enne meikimist. 

PHB Hydrating Facial Tonic with Ylang Ylang näotoonik  on saadaval https://iluspekter.com/ veebipoest soodushinnnaga 14,36 eur kasutades koodi iluexpress (tavahind 19,15 eur).
Hindeks 10/10


PHB Hydrating Moisturiser with Frankincense and Sandalwood näokreem 50ml
Mis tootega on tegu? 
PHB niisutav näokreem sisaldab koostisosi, mis leevendavad kuiva nahka, suurendavad niiskustaset ja edendavad nahka tervendavat naharakkude uuenemist. Sisaldab antioksüdante ja vitamiine, mis aitab võidelda vananemise vastu.
Baobabiõli ja kibuvits toidavad nahka vajalike vitamiinidega ja aminohapetega, mis jätavad naha pehmeks ja ennetavad vananemisest.
PHB kreemide retseptid on alati puhtad ja jätavad naha niisutatuks ja pehmeks.
  • Niisutav kreem, mis imendub kiiresti
  • Õrn nahale
  • Toidab nahka vajalike vitamiinidega, antioksüdantidega ja omega rasvhapetega
  • Sisaldab baobabiõli, kibuvitsa, frankincense õli ja sandalwood õli
  • Edendab säravat nahka
+ PHB niisutava näokreemi koostis on vastukaaluks sügavpuhastavale puhastuskreemile üllatavalt tahke ning küllane, kuid seejuures ka pisut nö "kohev". Kuna kreem ise on tohutult rammus, kulub seda vaid sõrmeotsatäis, et niisutatud saaks nii nägu kui ka kael. 
+ Hoolimata sellest, et toode on rikastatud niisutavate ja toitvate õlidega, on Hydrating sarja kreemil väga kiire imenduvus ning silmnähtav ja koheselt tuntav toime näonahale. 
+ Kui rääkida veel niisutavatest õlidest, mis kreemi koostisesse peidetud on, siis annavad need tootele päris omanäolise ning eriliselt meeldejääva lõhna. Kreem on justkui puudutus veidike ürdisemast taimeteest ning võib nii mõnelegi nt melissi või eukalüpti tugevat lõhna meenutada. 
+ See kreem on oma imeliste omaduste poolest minu vaieldamatuks lemmikuks Hydrating sarja toodete hulgas kujunenud. Toode mitte ainult ei niisuta nahka, vaid toidab ka seda ning annab seeläbi ka nahale värskema ja säravama välimuse. Nahk on nii visuaalselt kui ka katsudes tunduvalt pehmem ja elastsem ning pole midagi mõnusamat kui turgutada oma nahka enne uinumist just PHB niisutava sarja kreemiga! 

PHB Hydrating Moisturiser with Frankincense and Sandalwood näokreem 50ml on saadaval https://iluspekter.com/ veebipoest soodushinnnaga 17,96 eur kasutades koodi iluexpress (tavahind 23,95 eur).
Hindeks 10/10

PHB Hydrating Face Mask with Geranium & Evening Primrose näomask 100ml
Mis tootega on tegu? 
PHB niisutav näomask sisaldab kuningakepiõli ja geraaniumit, mis leevendab kuiva ja tundlikut nahka. Sisaldab looduslike niisutajaid, pehmendajaid ja vitamiine, mis teevad naha pehmeks ja säravaks.
PHB näomaskid ei kuiva kõvaks, seega nahk on maksimaalselt niisutatud ja särav.
Kaoliini savi puhastab poore ebapuhtusest ja toksiinidest. Kaoliin sisaldab rikkalikult mineraale, mis niisutavad ja ergutavad naha vereringlust.
PHB niisutav mask sisaldab õlisid, mis vähendavad kuivust ja ebamugavalt pingul nahka. Lisatud kakaovõi ja omegat sisaldavad õlid niisutavad ja rahustavad nahka.
  • Tõmbab välja ebapuhtused ja toksiinid sügavalt nahast
  • Ergutab nahka
  • Kiirendab vereringet ja naha sära
  • Leevendab naha kuivuse sümptomeid
  • Õrn nahale
+ Kui pealtnäha tunduvad nii niisutav kreem kui ka mask koostiselt suhteliselt sarnased, siis erinevalt kergelt õhulisest ja nn "kohevast" näokreemist on Hydrating sarja mask veelgi rammusam ning isegi tibake tahkema ja sidusama koostisega näohooldustooode.
+ Olgugi, et nii kreemil kui ka maskil on erinevad koostisosad, siis miskipärast on neil väga sarnane lõhn. Täpsema kirjelduse leiad näokreemi arvustuse hulgast. 
+ Kreemjad maskid on mulle alati väga hästi sobinud ning ka PHB Hydrating mask kuulub nüüdsest minu lemmikmaskide hulka. 15-20 minutiline lõõgastus paaril korral nädalas on see, millega oma näonahka hellitanud olen ning see on täielikult piisav selleks, et keset nädalat oma näonahale veidike värskendust ning eelkõige pehmendavaid hoolitsusi pakkuda. 
+ Kuna minule meeldib maski peale kanda pigem õhema kihina, siis imendub kasutamise ajal suur osa maskist naha sisse niisutades juba imendumise ajal näonahka sügavuti. Tänu sellele on nägu pärast maski mahaloputamist tõsiselt sile ning ülivõrdes pehme, seejuures ka elastne ning muidugi ka niisutatud! 
+ Väidetavalt aitab mask vabaneda ka erinevatest toksiinidest ning kahjulikest ainetest, mis läbi pooride naha sisse üritavad hiilida, seega on mul lausa rõõm maskiga oma näole paaril korral nädalas üks sügavpuhastav ja niisutav pai teha! 
- Minul hakkas mask peaaegu et igal kasutuskorral alguses tibake kipitama ning tekitas veidike ebamugavustunnet. Umbes 5 minuti möödumisel see tunne kaob, kuid võib esimestel kasutuskordadel lihtsalt veidike ehmatada. Peale kergelt õhetava tunde muid silmaga nähtavaid ärritusnähte maski kasutamisel õnneks ei ilmu. 

PHB Hydrating Face Mask with Geranium & Evening Primrose näomask 100ml on saadaval https://iluspekter.com/ veebipoest soodushinnnaga 18,86 eur kasutades koodi iluexpress (tavahind 25,15 eur).
Hindeks 9/10

Selle postituse pean nüüd küll endale kuhugi meeldetuletuseks jätma, et kui külmakraadid ja pidev temperatuurikõikumine peaks taas minu näonahale liiga tegema, siis on mul olemas 4 ülivõrdes tublit abilist PHB Ethical Beauty Hydrating sarjast, kellele igati loota saan! Ja mul on siiralt siiralt hea meel, kui ka Sina peaksid just tänu sellele postitusele leidma mõned uued ilulemmikud! :) 
Eliise 

You Might Also Like

0 comments