Tootearvustus: HairX Ultimate Repair kiirabi kuivadele ning hapratele kiharatele

veebruar 21, 2019

Kuivus, murdumine, lõhenenud otsad, haprus, kahusus, tuhmus ja allumatus on 7 peamist tunnust, mis viitavad kahjustunud juustele. Nende tunnustega kiharad vajavad taastavat, elustavat ja parandavat hooldust ning mul on tunne, et Oriflame HairX Ultimate Repair juuksehooldussari suudab nendele proleemidele leevenduse või koguni lahenduse leida!

Tänases postituses vaatame, missugust hoolitsust suudavad need mesimagusa lõhnaga HairX Ultimate Repair šampoon, mask ning juukseõli minu paksudele, kuid paraku kuivade otstega kiharatele pakkuda. Minu juuksekuivuse peamiseks põhjuseks on ombre stiilis juuste blondeerimine ning seetõttu vajavad minu kiharad põhimõtteliselt aastaringselt niisutavaid hoolitsusi ning toitvat abi maskidelt ja juukseõlidelt. Seega on mul hea meel tooteid koos teiega avastada ning loodan, et nii mõnigi teist võiks samuti selle postituse abil juuksekuivusest Oriflame HairX sarja abil jagu saada! 
HairX Advanced Care Ultimate Repair toitev šampoon 250ml 
Mis tootega on tegu? 
Elustav ja noorendav šampoon puhastab ja hooldab leebelt kahjustunud ja ületöödeldud juukseid. Muudab juuksed elastseteks ja pehmeteks ning annab terve välimuse. Koostises olev fütotoitainete kompleks aitab juuksekiudu seestpoolt tugevdada. Sobib igapäevaseks kasutuseks. Dermatoloogiliselt testitud.

+ Šampoonil on väga mõnusalt sidus, kuid siiski kergelt vedelapoolne koostis, mille tõttu on šampooni lihtne peanahale kanda ning seejärel pehmesse vahtu hõõruda.
+ HairX šampooni puhul tasuks meeles hoida seda, et vähem on rohkem ehk tuttav lause less is more! Kuna šampoon on väga kontsentreeritud ja kergesti vahutav, piisab vaid väikesest tootekogusest ühe pesukorra kohta.
+ Elustavate omadustega šampoon niisutab peanahka ja juuksejuuri, kuid ei muuda kiharaid raskeks ega peadligi hoidvaks. 
+ Ultimate Repair šampoon aitab juustele anda ka visuaalset volüümi ja liikuvust ning annab ühtlasi juustele ka loomuliku kauni läike.

- Šampooni tuleks ~iga 5 pesukorra järel vähemalt üheks pesukorraks sügavpuhastavama šampooni vastu välja vahetada (millel pole niisutavaid omadusi), sest oma katsetuste käigus märkasin, et pikemal Ultimate Repair sarja šampooni kasutamise ajal vajavad juuksed tihedamat pesemist. 

HairX Advanced Care Ultimate Repair toitev šampoon 250ml on saadaval https://ee.oriflame.com/ hinnaga 6,50 eur. 
Hindeks 8/10

HairX Advanced Care Ultimate Repair toitev juuksemask 200ml
Mis tootega on tegu? 
Rikkalikult toitev mask on mõeldud kahjustatud ja ületöödeldud juuste elustamiseks ja noorendamiseks. Toetab peanaha tervist. Koostises olev fütotoitainete kompleks aitab juuksekiudu seespoolt tugevdada. Iganädalaseks kasutamiseks. Dermatoloogiliselt testitud.

+ Vastukaaluks suhteliselt viskoossele šampoonile on Ultimate Repair mask minu jaoks üllatavalt vedel. Oma koostiselt meenutab see pigem palsamit kui maski, seetõttu olen selle maski kasuks otsustanud just kiirematel pesukordadel, kui vajan kiiret, kuid hädavajalikku lisaniisutust oma kiharatele või siiis.... (keri tibake allapoole).
+ Soovituslik maski toimeaeg on 5 minutit ning minu ilurutiinis kuulub selle maski kasutamine just saunaõhtute juurde. Miks? Kuna tegemist on vedelama koostisega maskiga imendub see kõige paremini just veidike kõrgemate temperatuuride juures ning kuna ma olen suhteliselt kehv saunataja, siis sellest 5 minutist täielikult piisab, et saaksin pakkuda mõnusat lõõgastust nii endale kui ka oma juustele HairX Ultimate Repair maski abil. 
+ Kui šampoon kippust juustele olema pikema kasutuse jooksul tibake koormav, siis selle maski võib julgelt oma igapäevaseste iluhoolitsuste hulka arvata. HairX mask pakub juustele kergelt toitvat, kuid samas ka niisutavat tuge, mis ühtlasi parandab ka juuste kammitavust ning juuste visuaalset kvaliteeti! 
Ühtlasi on just selle postituse lokkide saladus Ultimate Repair mask ja juukseotsaseerum, millest kohe kohe samuti juttu tuleb :) 

- Vedela koostise tõttu soovitan maski paremaks toimimiseks juuskeid kergelt rätikusse kuviatada, mis on küll tibake tüütu, kuid see-eest on sel juhul lõpptulemus intensiivsem. Või siis muidugi võib kasutada ka seda saunanippi, millest rääkisin, Ilma kuivatamata on mask aga veidike liiga libe ning võib märgadelt juustelt suuremas osas lihtsalt "ära libiseda". 

HairX Advanced Care Ultimate Repair toitev juuksemask 200ml on saadaval https://ee.oriflame.com/ hinnaga 8,50 eur. 
Hindeks 8/10

HairX Advanced Care Ultimate Repair toitev juukseotsaseerum 30ml
Mis tootega on tegu?
Rikkalik, mitte rasvane seerum aitab parandada kahjustatud ja ületöödeldud juuste seisundit, muutes need siledamateks ja pehmemateks. Koostises olev fütotoitainete kompleks aitab juuksekiudu seestpoolt tugevdada. Kasuta igapäevaselt. Dermatoloogiliselt testitud.

*Naised, ma panen teile südamele, juukseõli on talvel igati must have toode igapäevases juuksehoolduses, kasvõi üks-kaks tilgakest paaril korral nädalas kaitsevad sinu kiharaid pidevate temperatuurimuutuste eest talvisel perioodil! Kuid nüüd aga arvustuse juurde tagasi:
+ Tegemist on nö "kergemat tüüpi" juukseõliga, mis oma kerge koostise poolest sobiks kasutamiseks isegi igapäevaselt. Kuid samas olen tundnud, et kui kasutan juukseseerumit vahetult pärast pesemist märgades juustes ning seejärel üle päeva ka pesujärgselt, saavad minu juuksed küll piisavalt poputust ning niisutust.
+ Tänu seerumile paraneb juuste kammitavus nii juuksepesu järgselt (kui kanda seerumit nt märgadesse juustesse) kui ka nt pusade väljakammimisel - pumpa üks tilgake seerumit oma pusaharjale ning harja seejärel pusasse läinud kiharaid, see meetod toimib ülihästi ning on üks minu lemmikuid ilunippe!
+ HairX Ultimate Repair seerum parandab juuste visuaalset välimust, annab neile kauni läike ning terve ja hoolitsetud mulje.
+ Kogu HairX ultimate Repair sarjal on mesimagus vaniljet/mandlipiima meenutav lõhn, kuid teiste toodetega võrreldes jääb just seerumi kasutamisel lõhn kõige meelsamini juustesse püsima ning on seejuures tõeline komplimenditooja! :)

- Selle juukseseerumi üheks pisikeseks miinuseks on imenduvus - miskipärast võtab minu juuksetüübil päris mitu minutit selleks, et seerum täielikult imenduks ning sel põhjusel olen nii mõnelgi korral seerumiga veidike "üle doseerinud" ja oma juukseotsad üle toitnud. Siit ka väike soovitus: umbes 2-3 tilka on näiteks paksudele juustele üheks kasutuskorraks täiesti piisav kogus.

HairX Advanced Care Ultimate Repair toitev juukseotsaseerum 30ml on saadaval https://ee.oriflame.com/ hinnaga 9,90 eur. 
Hindeks 8/10


Teate, nii mõnus oli teile üle pika aja veidike juuksejuttu kirjutada, sest juukseteemalised postitused on alati minu lemmikud! Missuguste tootdete postitused on sinu lemmikud? :)
Eliise 

You Might Also Like

0 comments